Blongk Universaliųjų Automobilių Klavišą Juosmens Maišas natūralios Odos Rankų darbo Automobilio Raktas Atveju Diržo Paketas Vyrai "Nissan", "Toyota" ir Bmw, Ford, Honda S1652C

Blongk Universaliųjų Automobilių Klavišą Juosmens Maišas natūralios Odos Rankų darbo Automobilio Raktas Atveju Diržo Paketas Vyrai

Blongk Universaliųjų Automobilių Klavišą Juosmens Maišas natūralios Odos Rankų darbo Automobilio Raktas Atveju Diržo Paketas Vyrai "Nissan", "Toyota" ir Bmw, Ford, Honda S1652C

€11.92

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: blongk
  • Pagrindinė Medžiaga: Natūralios Odos
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: S1652C

[xlmodel]-[custom]-[8888]

1. Medžiaga:

Aukštos kokybės daržovių raugintos odos,tvirtas ir patvarus,paskutinį kartą seniai.

2. Handtailor:

Labai graži, apkūni,Tempimo anti-drabužiai,ir paskutinis ilgametis.

3. Vyriška moteriška magnetinė sklendė:

Saugos ir patogumo. (Atidaryti sklende, vertikaliai išorę šiek tiek,nereikia naudoti brute force)

4. Didžiausias pločio diržas : 4.2 CM.

5. Talpa:

1 automobilių klavišą arba 6-8 namų raktai.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[53842]

Daržovių Raugintos Karvės Oda

Ji yra raugintos su daržovių rauginimo medžiagos (tanino skystis, augalų polifenolių ir kitų polifenolio junginių), išgautų iš augalų.

Yra s olid ir patvarus, ji gali lydėti jus ilgą laiką .Procesą, bendrauti ing su savininku, jis palaipsniui bus jaustis daugiau minkštas ir patogus.

Jis fiksuoja laiko, kai savininkas valdo jį .Tai yra įspūdingi procesas, kuris yra vadinamas "išmokinti" odos mėgėjams.

[xlmodel]-[custom]-[53844]

Žalvario Vyrų ir Moterų Magnetinių Sagčių

Palyginti su Plokščių magnetinių sagčių,tai saugiau ir patogiau.

Yra specialūs reikalavimai, naudojimo, Vyrų ir Moterų magnetinio mygtukai: Įdėti pirštą pagal bžūp, tada atidarykite sagtis vertikaliai išorę šiek tiek.Nenaudokite brutalios jėgos.

Bus sunku atidaryti, jei jos yra netinkamai naudojamos.Jei jį gauti laisvi, paspauskite jį į vidų, su atsuktuvai ar kitas priemones.

[xlmodel]-[custom]-[53845]

Rankų Darbo Odos Gaminiai

Jie perforuoti su didelio greičio plieno ranka,paliekant deimanto formos skyles(sukurti nuostabų virtinukų formos siūlių).

Plieno negali prasiskverbti 2 sluoksnių oda vienu metu, kitaip išvaizda būtų sugadintas.Mūsų meistrai tik įsiskverbti vienu sluoksniu oda vienu metu.Po apdailos skverbiasi tiek iš jų, kūrėjai turi užtikrinti, kad skyles turėti "vienas su vienu" korespondencija.Tada tai pasiuvo vašku-sodden boehmeria sriegis ranka.

Štai kodėl tai yra brangus.Po to, kai sodden pagal vaškas,sriegis tampa stipresnis ir labiau tikėtina, kad amžinai.

Žymos: bmw f30, derliaus hermes vyrai, honda civic, durų raktas krepšys, diržas marškinėliai, ford spalva klavišą krepšys, nekilnojamojo odinis pilkos spalvos rankinės, savininkas klavišą oda, įrašykite aplanko oda, can magistralės honda

Atsiliepimai

Reitingas