Europos Stiliaus Porceliano Lėkštė Cup Cake plokštė, Pyragai, bandelės, Vaisiai Dėklas Keraminiai Valgomieji Už Kepsnys Vakarienė įrengimas

Europos Stiliaus Porceliano Lėkštė Cup Cake plokštė, Pyragai, bandelės, Vaisiai Dėklas Keraminiai Valgomieji Už Kepsnys Vakarienė įrengimas

Europos Stiliaus Porceliano Lėkštė Cup Cake plokštė, Pyragai, bandelės, Vaisiai Dėklas Keraminiai Valgomieji Už Kepsnys Vakarienė įrengimas

€6.57

Produkto aprašymas

  • modelis: Gėlių
  • Stilius: Rožė,gėlių jūra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skersmuo: 14.5 cm
  • Prekės Pavadinimas: yolife
  • Formos: ROUND
  • Nustatyti: 1 x lėkštė
  • Medžiaga: Keramikos

Atostogų Pranešimas

Kinų Pavasario Šventė(vasario 9 d.-17) yra mūsų tradicinės šventės, kad mes turime keletą švenčių.Jei turite abejonių, palikite pranešimą, kai mes einame į darbą, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Mes tikimės, kad jūs turite laimingas erveryday.

Prekė: Kaimo Stiliaus lėkštė

Skersmuo: 14.5 cm

Medžiaga: Aukštos kokybės kaulų kinija

Amatų: Ant stiklo

Pakuotė: Tirštėti putplasčio pakuotės

Pristatymo laikas: Iki 4 dienų

Gamybos vieta: Chaozhou, Kinija

Naudojimas: kasdieniam naudojimui arba dovanoms

Išsaugoti pakavimas---Jei neveikia laivybos,mes išsiųsti pakeitimas nemokamas!!!

Prašome atkreipti dėmesį:

Nes nauja taisyklė Rusijos post office, kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę (a sunname, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal.Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš!Ačiū!

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 5 darbo dienas po apmokėjimo.Ir mes įkelti sekimo numerį jums.

Kinija paštu, oro paštu, Eub, EMS, DHL, "Fedex" IE yra.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet mes sekti naujausią informaciją apie jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo datos, ačiū.

Jei jums kyla muitinės formalumų klausimais, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos laiku, taip, kad nedarytų įtakos jūsų pristatymo laiką.

Apmokėjimas:

Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Qiwi...Visų didelių kredito kortelėmis.

Kompensacijos ir grąžinimo Politika:

1. Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes galite, jei mes išsiuntėme jums negerai prekių, ar jis buvo prarastas ar sugadintas tranzito metu.

2. Kiekvieną grąžinti, turėtų būti pagrįsta įrodymais (foto).

Atsiliepimai:

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu, ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių klausimų, todėl mes stengiamės tarnauti jums geriausia!

Žymos: keramikos apvalios plokštelės, ryšiai puodeliai, lėkštės porcelianas, desertas plokštės, keramikos lėkštė, patiekalas, indų rinkinys, emalio stalo, dekoro dėklas, padėklai dekoratyvinis rosegold

Atsiliepimai

Reitingas