PRZY Trikampis Silikono Formų Sienos Kabo Tipas Cemento Vazonas Pelėsių Silikono Betono Puodą, Pelėsis Namuose Papuošalų Formų 001

PRZY Trikampis Silikono Formų Sienos Kabo Tipas Cemento Vazonas Pelėsių Silikono Betono Puodą, Pelėsis Namuose Papuošalų Formų 001

PRZY Trikampis Silikono Formų Sienos Kabo Tipas Cemento Vazonas Pelėsių Silikono Betono Puodą, Pelėsis Namuose Papuošalų Formų 001

€55.80

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 001
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
  • Prekės Pavadinimas: PRZY
  • Medžiaga: Silikoninė Guma
  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Sertifikavimo: MPT
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę pirmą.Maloniai konsultavo: Prieš pirkdami produktus, prašome, pažiūrėkite atidžiai , gali būti ne taip larage kaip jūsų nuotrauka ,ačiū.

PRZY Trikampis silikono formų Sienos kabo tipas cemento vazonas pelėsių silikono betono puodą formų vidaus apdaila

Pelėsių Medžiagos Silikono gaminio dydis

cm Muilo svoris, g Pelėsių dydis cm Pelėsių spalvos atsitiktinės Darbinė temperatūra -40C iki 220C

1 .Nuplaukite prieš naudodami pirmą kartą.Prašome mirkymas, formos, skiesta valymo skystis, už 10-30 minučių.Naudoti minkšta kempine arba minkštu skudurėliu nuvalykite.Nenaudokite kietus objektus, siekiant išvengti braižymo ir kenkia pelėsių .

2. Sausas jį į orą.

3. Užpildyti tirpintu muilu arba šokolado į pelėsių.

4. Laukia aušinimo (jūs galite įdėti ją į šaldytuvą, greitas vėsinimas).

5. Imti produktą iš pelėsių.

6. Paprastai, pelėsių darbo temperatūra -40--230 laipsnių celsijaus .Per aukšta temperatūra ar neteisingai naudojant būdų bus žalą, pelėsių arba sutrumpinti pelėsių naudojant laiką.

PRZY Pelėsių yra yra pirmaujanti įmonė specializuojasi teikti išsamią silikoninės formos sprendimus.Mes esame viena iš nedaugelio kompanijų, kuri sujungia savo state-of-state R&D, gamybos ir prekybos.Įkurta 2012 m., ji tapo viena iš didžiausių silikono formų gamintojų Kinijoje.Mes nuolat siekiame padėti mūsų partnerių daugiau nei 50 šalių, kad būtų pasiekti jų kūrybos ir verslo tikslus, teikiant kompleksinius sprendimus, į muilo formeles, žvakių liejimo, šokolado ir kepimo formų priėmimo.

Mes galime turėti ir kelis patentus ir registruoti prekių ženklų PRZY.Mūsų meno departamentas, ir gamybos linijos specialistai turi daugiau nei dešimties metų patirtį tiekti aukštos kokybės produktus klientams iš įvairių pramonės šakų, taip pat patirties lokalizavimo ir prototipų.Mes teikiame užsakymą pelėsių paslaugos pagal klientų idėjas ar sąvokas.

Mūsų įmonės skiria tvaraus planetos vystymosi.Mūsų vizija-pristatyti projektus, kurie pagal savo pobūdį, nustatyti ką reiškia būti tvarus ekonomikos, socialinių ir aplinkosaugos padarinių.Ir mes suprantame, kad veiksmingesnio išteklių naudojimą ir mažinant poveikį aplinkai svarbūs aspektai tampa labiau subalansuotos.Mes principams įgyvendinti kūrybos, pasakojimai, harmoniją į sistemą, produkto gyvavimo ciklo valdymas, jūsų pasitenkinimas ir laimė yra mūsų motyvacija pristatyti puikus paslaugos.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome atkreipti dėmesį, Laivybos Sąlygų paslauga.

Shiping

1. Mes išsiųsti prekes per 3days gavęs jūsų mokėjimą.Tačiau, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 20pcs kiekvienai prekei, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti laivo dienos.

2. Nemokamas pristatymas dauguma šalių Singapūras Paštu.Paprastai, tai bus imtis 10-30 dienų.Kai kurių specialiųjų šalių, reikės daugiau.Prašome būti kantriems.

3. Mes nesame atsakingi už bet savo importo mokesčius.

4. Jeigu jūsų bendra užsakymo suma yra daugiau kaip 200 JAV dolerių, mes išsiųsti prekes EMS arba DHL, kuri yra daugiau, greičiau ir saugiau, tik atsižvelgiant 3-12days.Bet prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti, jei jūsų šalis gali būti pristatytas.

Grąžinimo Politika:

1. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš priimant pirkimo

2. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

3. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant.Mes tikimės, kad įsitikinkite, kad kiekvienas klientas turės gerą prekybos experiecne mūsų parduotuvėje.

4. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Bet prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti.Produktas turi būti geros būklės ir gerai supakuota.Pirkėjas bus atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

5. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, prašome palikti gerų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

6. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba pateikti bet kokią ginčų svetainėje.Mes stengsimės kaip įmanydami padėti jums išspręsti problemą.

Klientų aptarnavimo ir atsiliepimai:

Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirma el. paštu arba TradeManager.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti problemą.

Mes siekiame 5-žvaigždučių Atsiliepimų.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti, ką mes galime padaryti, kad jūsų patirtis geriau vienas.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį klientams, kurie užbaigti sandorį su mumis.Susisiekite su mumis jei jums nėra 5-žvaigždučių patenkinti mūsų paslaugomis.

Žymos: cemento pelėsių sodinamoji, cemento sodinamoji, silikono apgamai betono, pelėsių silicio tartlet, pelėsių silicio sienos, sienų pelėsių silikono, silicio pelėsių concret, deivės pelėsių, silikono molde betono, vazonas pelėsių

Atsiliepimai

Reitingas