Deluxe Versija TX-850 Požeminis Metalo Detektorių su 15 colių paieškos ritė TX850 Gold Digger Treasure Hunter TX 850

Deluxe Versija TX-850 Požeminis Metalo Detektorių su 15 colių paieškos ritė TX850 Gold Digger Treasure Hunter TX 850

Deluxe Versija TX-850 Požeminis Metalo Detektorių su 15 colių paieškos ritė TX850 Gold Digger Treasure Hunter TX 850

€152.03

Produkto aprašymas

  • Su LCD Ekranu Ar Ne: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Maitinimo Tipas: Baterijos
  • Prekės Pavadinimas: TIANXUN
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: TX-850

Deluxe Versija TX-850 su 15 colių paieškos ritė Požeminis Metalo Detektorius TX850 Gold Digger Treasure Hunter TX 850

Mes neturime laivų šį produktą PIGŪS Kinija Paštu, ORO PAŠTU NEMOKAMAI LAIVYBOS Skatinimo.Kad bus per lėtas, o ne saugus.Mes tik laivas jį EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT guarrante saugus ir greitas pristatymas!PASITIKITE MUMIS, MES GERIAUSI!

Savybės:

Mechaninis: S-lazdele su elektronika, būsto dėl lazdele, 3-dalių suskirstymas statybos, nonmetallic strėlės ilginimas mažesnis lazdele, reguliuojamos padėties atrama

Svoris: £ 2, 8 oz su akumuliatoriaus Standartas searchcoil: 11 colių searchcoil Baterijos: Vienos 9 voltų stačiakampio formos šarminis Veikimo principas: VLF indukcijos balanso Veikimo dažnis: 19 kHz, crystal kontroliuojama

Reaktyvusis perkrovos: 10000 micro-cgs (su standartine searchcoil) Atspariu perkrovos: 1200 micro-cgs (su standartine searchcoil) Žemės balansas intervalas: Nuo ferito sūraus vandens įskaičiuota Diskriminacijos žemės slopinimas: Derinys 2-asis ir 3-iasis

kad metodai

Tikslas-ID žemės kovos: 3 užsakymą

Baterijos veikimo laikas: 15+ valandų, geros kokybės, šarminis

Eksploatavimo temperatūros diapazonas: nuo 14 iki 122 laipsnių F (-10 iki +50 C)

Veiklos drėgmės diapazonas: 0 - 90% noncondensing 11.5*15 DD Super Didelis Searchcoil

Techniniai duomenys: Dažnis: 19.23 KHZ Srovė: laukimo 20mA Įtampa: 7.2-9V Aptikimo gylis: 220mm Reguliuojamas aukštis pratęsimo aliuminio vamzdis: 640-870mm Naudojimas: bandymų metalo svetimkūnis žaliavų, kuro ir maisto, aptikti požeminių vamzdynų & linija, archeologija, žvalgyti, rasti paslėptų lobių aukso, sidabro ir metalo eksponatų įsigijimas laužas, metalo pramonė, muitinės ir saugumo patikrinimo, detektyvas, paieškos, aptikimo interpolo paieška, tikrinti metalo užsienio įstaigos, express pristatymas ir bagažo.Pakavimo sąrašas: 1 x TX-850 Metalo Detecator 2 x Jungiamieji Strypai 1 x Vandeniui Super Didelis DD Paieškos Ritė (15inch) 1 x Metalo Detektorius Maišelis 1 x Ausinės 1 x Vartotojo Instrukcija(anglų kalba)

=================== Kitas Pranešimas ====================

Apmokėjimas:

* Mes priimame, sąlyginio DEPONAVIMO ir alipay čia.

* Mes taip pat priimame Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram ir kt.Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti šiuos mokėjimus.

Pristatymas:

* Mes ne laivo šį produktą Singapūras /HK/ Kinija Paštu, Oro Paštu ar kiti pigūs ir ilgą laiką siuntimo būdų.Nes jie yra sunku sekti ir reikės daugiau laiko.Visų pirma, jie yra ne tokie saugūs.

* Mes naudojame FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS greitas ir saugus pristatymas.Mes naudojame patogiausias, kai jūs perkate produktą.

* Prieš išsiuntimą, mes pakuotės kiekvienas gaminys gerai jums.Ir prašome apžiūrėti sklypą, kai jūs jį gauti.

* Kaip baterijų priklauso pavojingų prekių,jie nėra už oro vežimą dabar.Už daiktų apima baterijas mūsų parduotuvėje, mes ne pateikti baterijas siuntos paketą.Jūs galite nusipirkti baterijas jūsų vietovėje laisvai.Maloniai prašome pažymėti tai.

* Jei neturite specialaus reikalavimo pristatymas, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.

Garantija:

* Mes suteikiame 12 mėnesių Garantiją visiems mūsų gaminiams!

* Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, kai jūs gaunate juos, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

* * * Jeigu prekė yra su defektais, 1 mėnesio produkto priežasties, mes atsiųsime jums pakeistas atsargines dalis, be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

* * * Jeigu prekė yra su trūkumais po 1 mėnesį, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes ją išspręsti už jus nemokamai ir siųsti jį atgal į jūsų, bet jūs taip pat turėtų padengti siuntimo išlaidas..

Pastaba:

* Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis, prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių teigiami atsiliepimai, kitą kartą jūs gausite $1 nuolaidą kiekvienam produktui.Jei yra kokių nors problemų, prašome leiskite mums žinoti, laiko taip pat.Mes padarysime viską, kad padėtų jums išspręsti šią problemą.Prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, be jokių išankstinių komunikacijos.Tikimės jūsų supratimo ir ačiū iš anksto.

Žymos: spyro, mx 850 metalo detektorius, TX960, TIANXUN, mqx9, xp metalo detektorius, metalo, detektorius, metalo, lego escavator, 850 tx metalo detektorius, detektorius, metalo tx850

Atsiliepimai

Reitingas