3KG Lydymo Krosnis 2100W Aukso Mufelinė Krosnis Krosnis Perdirbimo Sidabro Lydinio Juoda

3KG Lydymo Krosnis 2100W Aukso Mufelinė Krosnis Krosnis Perdirbimo Sidabro Lydinio Juoda

3KG Lydymo Krosnis 2100W Aukso Mufelinė Krosnis Krosnis Perdirbimo Sidabro Lydinio Juoda

€246.54

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 3KGHSSKRJL0000001V2
  • Tipas: Elektros Įrankių Dalys

Aukso Lydymo Krosnis Lydinio 3KG Krosnis Krosnis Lydymosi Lydymo Krosnis 220V

Produkto Aprašymas:

Į 3KG Skaitmeninės Automatinio Lydymo Krosnis su kompaktiškas dizainas idealiai tinka profesionaliems use.By naudojant aukštos kokybės medžiagą, lydymo krosnis, gali atitikti reikalavimus, pramonės ir seminaras, tinka perdirbti tauriųjų metalų, tokių kaip auksas, sidabras ir varis.

Tiglis susideda iš gryno grafito, ir todėl yra pirmasis pasirinkimas lydymo krosnių, nes dėl aukštos šilumos varžos yra vienodos.Tiglis buvo suformuotas tekinimo, todėl išlaikyti stabilumą mineralinių visiškai.Lizdo žingsniu palengvina lengva naudoti liejimui ir pildymo išlydyti.

Maksimalus temperatūros reguliatoriumi mūsų produktas yra 1150 laipsnių celsijaus.Taigi, lydymo krosnis yra puikiai suprojektuoti, lydymosi tauriųjų metalų.Lydymosi temperatūra yra sidabras 962 laipsnių celsijaus, auksas yra 1064 laipsnių celsijaus ir vario 1084 laipsnių celsijaus.Reglamento lydymosi temperatūra yra labai patogi per labai modernus PID modulis.Šis modulis leidžia skaitmeninis koregavimas nustatytosios temperatūros laipsnį tiksliai.PID modulis stebi faktinė temperatūra lydymosi kamera ne 2 sekundžių intervalais taip, kad ji neturi perkaisti arba atvėsti.Temperatūra palaikoma pastovi maždaug lydymosi temperatūra.

Ačiū naudoti karščiui atsparios ir efektyvią izoliaciją, spinduliu išdėstyti kaitinimo elementas gali suteikti visą galimą poveikį ir pateikiamas vienodas temperatūros pasiskirstymas rezultatų lydymosi tiglį.Aukštos kokybės ir geros izoliacijos užtikrinti, greitai pasiekti norimą lydymosi temperatūra.

Be to, būsto izoliacija, šilumos izoliacija tinklelis apsaugo nuo atsitiktinio kontakto su kaitinimo kameroje.Tai yra svarbi saugos priemonė, kai susiduriame su lydymo krosnys.Rungtynės lydymosi tiglį, mes tiekiame lydymosi žnyples, kad tilptų į griovelį aplink tiglį galvos.Tai leidžia jums saugiai dirbti su karšto lydalo tiglį.

PRANEŠIMAS

Taip pažeidžiami dalys be garantijos:

Krosnių, Krosnių, viela, Grafito tiglį, Thermoprobe.

PASTABA:

1. Lydymo krosnys yra aiškiai tinka tik perdirbti tauriųjų metalų, tokių kaip auksas, sidabras ir varis.Bet kaip kitaip naudoti šias lydymo krosnys gali sukelti žalą!

2. Norint, kad mašina būtų patvaresnis, rekomenduojama, kad mašina turėtų ne dirbti daugiau, kaip 3 valandomis, pvz., dirba daugiau nei 3 valandas, prašome sustabdyti apie 1 valandą ir tada toliau dirbti.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad patikrinti tiglį bet kuriuo metu, ir bet kuriuo metu pakeisti, kad būtų išvengta vaisiaus tiglį ir žalos krosnis situaciją.

Ypatybė:

Aukštos kokybės medžiagos, Skirtos profesionaliam naudojimui Labai pažangių PID modulis, Skaitmeninės kontrolės sistemos, Lydymosi tiglyje pasuko grafito atsparūs Karščiui ir efektyvus izoliacijos temperatūra yra vienoda ir nuolat Iki 3 kg aukso Tinka perdirbti tauriųjų metalų, Įskaitant produkto vadovas Dvejų metų garantija

Specifikacijos: Spalva: Juoda Galia: 2100 W, Įėjimo Įtampa: 220 V, 50 Hz, Maks.Šildymo Temperatūra: 1150 ℃ (2102 ℉) Matavimo Tikslumas Šildymo Diapazonas: ± 0.5% Aplinkos Temperatūra: 0-50 ℃ (32-122 ℉) Aplinkos Drėgmė: 30-85% Lydymosi Tiglį Vidaus Matmenys (Dia."xH): 5 x 15 cm (1,97 x 5.91 cm) Lydymosi Tiglį išoriniai Matmenys (Dia."xH): 7.5 x 17 cm (2.95 x 6.69 cm) Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 31 x 36 x 37 cm (12.20 x 14.17 x 14.57 cm) Neto Svoris: 12.5 kg (27.56 lbs) Pristatymo Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 38.5 x 38.5 x 42.5 cm (15.16 x 15.16 x 16.73 coliai) Svoris: 15 kg (33.07 lbs)

Pakuotėje: 1 x Lydymo Krosnis 1 x Grafito Tiglis, 1 x Replės 1 x Produkto Vadovas

Produkto Vaizdai:

Žymos: bagger harley, krosnies, lydymo krosnį, 2 kg, klijų pistoletas, išlydyti metalą, aukso išlydyti, durų krosnis, stiklo degimo krosnies, metalo lydymo krosnis elektra, krosnis išlydyti

Atsiliepimai

Reitingas