NS Jungiklis Džiaugsmo Con Apsaugine danga Atveju Spalvingas Mielas PC Hard Cover Atgal Shell "Nintendo" Jungiklis NR Žaidimų Konsolės Accessori

NS Jungiklis Džiaugsmo Con Apsaugine danga Atveju Spalvingas Mielas PC Hard Cover Atgal Shell

NS Jungiklis Džiaugsmo Con Apsaugine danga Atveju Spalvingas Mielas PC Hard Cover Atgal Shell "Nintendo" Jungiklis NR Žaidimų Konsolės Accessori

€9.42

Produkto aprašymas

  • Funkcija: Už Nintend Jungiklis NS Apsaugos ATGAL Korpuso Dangtelį Atveju Priedai
  • QC: Kiekviena Išbandyti vieną
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • spalva: Spalvinga
  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Tipas: Už Nintend Jungiklis NR Kietajame KOMPIUTERIO Apsaugos Dockable Atveju Apvalkalas
  • Suderinama: Už Nintend Jungiklis
  • Prek.kod: 1PCS
  • 2 funkcija: Paramos Dropshipping
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Už Nintend Jungiklis NR Kietajame KOMPIUTERIO Apsaugos Dockable Atveju Apvalkalas
  • Sekimo Numerį: Registruota sekimo numerį
  • Prekės Pavadinimas: HeroAngel

modname=ckeditor

NS Jungiklis Džiaugsmo Con Apsaugine danga Atveju Spalvingas Mielas PC Hard Cover Atgal Shell "Nintendo" Jungiklis NR Žaidimų Konsolės Priedai

1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga -Uždarus shell "Nintendo" Jungiklis - Ultra-plonas, lengvas, Kovos su įbrėžimams ir smūgiams.

Puiki Apsauga -Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesas suteiks jums skirtingų regėjimo pojūtis.Veiksmingai saugo jūsų konsolę nuo dulkių, purvo ir įbrėžimų.Lengva Naudoti : Pilną priėjimą prie visų valdymo mygtukai nenuimant dėklo, lengvai atjungti, kompaktiškas ir nešiojamas, patogus nešiotis.

Tinka į doką.Taigi, jums nereikia ne reikia pašalinti tuo atveju, kai jūsų doke.

Tikslios išpjovos lengva prieiga prie visų uostų, mygtukai, garsiakalbis ir kamera.

Aprašymas : 1. Specialiai Nintend Įjungti Ultra-Plonas Apsauginis Sunku Galinį Dangtelį Atveju. 2. Apsaugoti įrenginį nuo kasdienių smūgių , įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai. 3. Ergonomiškas Atveju Gali duoti jums patogią patirties, lengvai rankena ir šviesos. 4. Iškirpti programuojamų mygtukų lengvą prieigą neatsižvelgiant savo konsolės iš dėklo. 5. Jei yra padalintas į tris dalis, lengvai atjungti, kompaktiškas ir nešiojamas.

Pakuotė:

--1 X Įjungti konsolę atgal atveju

--2 x ZL(L) Džiaugsmo Con dangtis

--2 x ZR(R), Už Džiaugsmą Con dangtis

--2x Dėl JoyCon kepurės ( siųsti atsitiktinai akcijų spalvų )

--1x Laikiklis Stovėti Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3. TIK Apsauginis apvalkalas atveju , konsolės ir joycon valdytojai nėra įskaitant . 4. bet dovana ginčo yra nepriimami, kaip jie yra nemokama dovana ne gauti išmoką .

PS:

Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba Lašas laivybos mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis jaustis freeSkype(sales008-mbchip)

Gerbiamas kliente, tai apsaugos atveju turi keletą spragų JoyCon atveju , Pavyzdžiui, nuotrauką.jei jūs nesate protas sveiki atvykę padaryti pavedimus, thx .

Naujas Atvykimą :

Žymos: odos jungiklis, atveju nintend jungiklis, atveju jungiklis, atveju joycon, nintendo pereiti žaidimą atveju menas, džiaugsmas con nintendo jungiklis, džiaugsmas con juoda korpuso, joycon shell, atveju nintendo jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas