1pc Kinų Šilko Pažymėkite Tapybos Gongbi Koi Karpių Žuvų Lotus Namų Puošybai S006

1pc Kinų Šilko Pažymėkite Tapybos Gongbi Koi Karpių Žuvų Lotus Namų Puošybai S006

1pc Kinų Šilko Pažymėkite Tapybos Gongbi Koi Karpių Žuvų Lotus Namų Puošybai S006

€14.78

Produkto aprašymas

  • Amžius: Suaugusiųjų
  • Kalbos: Kinų (Supaprastinta)
  • sąlyga: Naujas

Aprašymas: 1. Kiekis: 1 VNT 2. Dydis; Apie 30x100cm 3. Kilmė:Sudžou, Kinija 4.Kalba: Kinų 5.Pakavimo;Ne lauke, Kinų tapyba su kaligrafija, populiariausių medžiagų, dėl kurių paveikslai yra pagaminti iš popieriaus ir šilko.Gatavo darbo, gali būti montuojamas ant slenka, tokių kaip kabinti slenka arba ranka slenka.Tradicinės tapybos, taip pat gali būti padaryta dėl albumo lakštai, sienų, lakas įranga, širmos ir kitos laikmenos.

"Šilko paveikslas" senovės ir šiuolaikinio Kinijos ir užsienio tapybos ir kaligrafijos meno ir šilko kultūros puikiai kartu kaip vienas kūnas turi turtingą jiangnan savybes.

"Šilko paveikslas", yra tradicinis šilko technologijų ir modernių skaitmeninių technologijų rezultatas derinys sklandžiai šilko makaronai, per skaitmeninio spalvų spausdinimo technologija, dizainas 1:1 atspausdintas ant šilko paviršiaus, ir pagal tradicinės Kinų tapybos vyresnysis montavimo medžiagos ir technologijos, pagaminti iš aukštos kokybės puošmena nuotrauką.

Šilko tapyba yra 300 laipsnių aukštos temperatūros karšto štampavimo ir tapo, efektas labai geras, gali būti konservuoti, ilgai neblunka.

Žymos: saldainiai spalvos dažų, logotipas 3ds max, karpiai koi, žuvų kablys, popieriaus pažymėkite, kinijos medžiaga, meno knygos kinijos, molbertas dažai, filtras koi, coreldraw

Atsiliepimai

Reitingas