1000 Vienetų Kalėdų Dėlionės Žaidimas Vaikams Žaislas Linksmų Kalėdų Dovanos Ankstyvo Mokymosi Žaislai Vaikams

1000 Vienetų Kalėdų Dėlionės Žaidimas Vaikams Žaislas Linksmų Kalėdų Dovanos Ankstyvo Mokymosi Žaislai Vaikams

1000 Vienetų Kalėdų Dėlionės Žaidimas Vaikams Žaislas Linksmų Kalėdų Dovanos Ankstyvo Mokymosi Žaislai Vaikams

€5.59

Produkto aprašymas

  • Stilius: Animacinių filmų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Puzzle Stiliaus: Dėlionės
  • Medžiaga: Kita
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: < 3 metai

Kulka Taškų:

1、Vaikų Galvosūkis: Kalėdų atminties 1000 vienetų vaikų įspūdį.

2、Paviršiaus Danga: Specialios dangos klojimo gydymo, spalva išlieka švieži po ilgalaikio saugojimo, tikslaus pjovimo, užtikrinant glaudų blokavimo tarp galvosūkiai, aukštos specifikacijos, didelio tikslumo štampavimo proceso, sklandžiai kraštai be šerpetų, suteikiant jums geriausią patirtį.

3、Pažintiniai Gebėjimai: galvosūkiai gali padėti vaikams tobulinti kognityvinius įgūdžius, vystyti rankų judesių koordinavimą, smulkiosios motorikos įgūdžius, problemų sprendimas, formos pripažinimo ir atminties.

4、Aukštos kokybės Medžiagų: Šios dėlionės dalys yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas ir bekvapis.Po kirtimo yra baigtas, pažengusiems, aukštos kokybės spausdinimo technologija yra priimta laikyti spalvos ryškios ir po ilgalaikio saugojimo.

5、Puiki Dovana: Jūs galite pridėti nuotraukų rėmelį, kad ji jam prilygintą išsilavinimą ir pakabinti jį savo namų, rankų darbo kūrinys.Tai taip pat puiki dovana tėvams, draugams, gerbėjams, vaikų gimtadieniai, vestuvės, Kalėdos, šalių ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Vienetų skaičius: 1000pcs

Pakuotės dydis: apie 17*23*5cm/6.69*9.06*1.97 į

Dydis: apie 70*50 cm/27.56*19.69 į

Svoris: apie 310g

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Dėlionės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: las dėlionės, didelis puzzle 1000, 1500 dėlionės, 9 gabalas dėlionės, juodas kvadratas dėlionės, 3000 gabalas dėlionės, 1000 dėlionės, mados puzzle 1000 vienetų, 2000 gabalas dėlionės, 1000 vienetų dėlionės dėlionės

Atsiliepimai

Reitingas