Pažangios Šildymo Megztinis USB Elektros Palaidinukė Šiltas Anglies Pluošto, Minkšta Ir Odos draugiškas Šildymo Striukė Vyrams Ir Moterims

Pažangios Šildymo Megztinis USB Elektros Palaidinukė Šiltas Anglies Pluošto, Minkšta Ir Odos draugiškas Šildymo Striukė Vyrams Ir Moterims

Pažangios Šildymo Megztinis USB Elektros Palaidinukė Šiltas Anglies Pluošto, Minkšta Ir Odos draugiškas Šildymo Striukė Vyrams Ir Moterims

€27.20

Produkto aprašymas

  • Storis: vidutinis
  • Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
  • Audinio Tipas: Šifono
  • Dydis: M L XL XXL
  • spalva: juoda
  • Audinys: composite verpalai
  • Pritaikymas: Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
  • Medžiagų Technologijos: No
  • Drop laivyba: Parama
  • Pavadinimas: Elektros Šildymo Megztinis
  • Modelio Numeris: Pažangios Šildymo marškinėliai
  • Lytis: VYRAI
  • Medžiaga: Poliesteris

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Medžiagos: pasirinktas audinys ir vidinis pliušinis šiltą palaikymo ir šaltam vandeniui.Šildomas striukė minkšta ir odos draugiškas, kad yra pagamintas iš natūralių medžiagų.

2、Geriau Šildymo Našumas: Su didelio ploto šildymo zona ir anglies pluošto šildymo, aukščiausia temperatūra gali siekti 65 °C. šildomų megztinis yra saugus ir spinduliuotės nemokamai, kad jau geriau šildymo našumą, nei tradicinių šildymo laidas. 3 sekundžių šilumos, 60 sekundžių pašildyti ir 2 minutes šildymo visą kūną.

3、3 lygių Temperatūros Reguliavimas: Pagal savo temperatūros reguliavimą, ilgai paspauskite valdymo ratuką ir trumpą spaudos reguliuoti temperatūrą.Aukštos temperatūros lygis: 65°C, vidutinės temperatūros lygio 50°C, žemos temperatūros: 40°c Temperatūroje.

4、Pažangių Mobiliojo ryšio Maitinimas: Su pažangių mobiliojo ryšio energijos tiekimo, elektros striukė yra neriboti.Jūs galite mėgautis bet kuriuo metu ir lengva išeiti, nešioti jį (Tai elektros striukė neturi galios bankas).

5、Ne Baimė Plovimas: šildomas megztinis yra ta pati kaip naujas.Pašalinti įkrovimo lobis, maitinimo sąsajos izoliacija vandeniui gydymas.Žemos temperatūros rankų plovimo ar skalbimo mašina, natūraliai išdžiūti.Kai nuplauti mašiną, megztinis turi būti įdėti į skalbimo maišelį.Jei galingas likvidavimo skalbimo mašina yra didesnė nei vielos įtampą, megztinis gali būti sugadintas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektrinis Šildymo Megztinis

Spalva: juoda

Medžiaga: composite verpalai

Dydis: M, L, XL, XXL

Storis: vidutinis

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Šildymo Striukė*1

Pastaba:

Šis šildomos megztinis nėra įkrovimo lobis.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: Marškinėliai, polo liemenė, marškinėliai moterims šiltas, anglies pluošto striukė, vyrų marškinėliai t, šilumos striukė, šilumos megztinis, 10 xl vyrai, marškinėliai striukė moterims, kelio skubios pagalbos

Atsiliepimai

Reitingas