Rūkas veido ūkio viešnagė ji yra reali gelio rūkas kolageno 120 ml

Rūkas veido ūkio viešnagė ji yra reali gelio rūkas kolageno 120 ml

Rūkas veido ūkio viešnagė ji yra reali gelio rūkas kolageno 120 ml

€3.80

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: ūkio viešnagė

Farmstay ji yra reali gelio rūkas kolagenas yra drėkinamųjų veido rūkas kolageno.Jis drėkina ir išlygina odą, mažina patinimą, įtampą ir stresą, skatina atkurti elastingumą ir minkštumą epidermį.

Aktyvios sudedamosios dalys

Hidrolizuotas kolagenas.Šis komponentas aktyvina fibroplasts odą, stangrina ovalo formos veido, mažina raukšles, gerina medžiagų apykaitos procesus, pagreitina ląstelių pasidalijimas ir lėtina apraiška amžiaus pokyčiai.

Levandų ekstraktas.Turi antiseptinių ir atsinaujinanti savybes, pašalina paraudimą ir sudirginimą, sočiųjų riebalų rūgščių, kurių naudingų medžiagų.Šis komponentas yra rekomenduojama naudoti kosmetikos dermatologų visame pasaulyje.

Галактомисис.Purškimo yra grybelis, fermentas, kad turi galingą противовоспалительное ir gydomasis poveikis.Ji išlygina odos MicroCell, siaurina poras, džiovina uždegimas, pašalina komedonų ir druskų žvakės.

Tigrinės Lelijos ekstraktas.Šis komponentas prieštarauja veiklos ligos bakterijos, optimizuoja mikrofloros, pašalina nemalonų kvapą ir apsaugo nuo priešlaikinio odos taršos.

Ricinos aliejus.Ricinos aliejus slopina veiklos mikrobų, normalizuoja mikrofloros odos, stabdo uždegiminius procesus ir pažadina savo apsaugines funkcijas epidermio.

Privalumai naudojimo

Intensyvus drėkinimas.Rūkas akimirksniu sočiųjų riebalų rūgščių audinių drėgmės, sukuria harmoningą drėkina, mažina odos lupimasis, niežulys, tempimas, ir kvapas nemalonus.

Atkūrimo.Rūkas palaiko palankios mikrofloros, malšina nuovargį ir įtampą, šalina uždegimą bei sudirginimą, skatina kraujo apytaką, reguliuoja skyriuje riebalinių liaukų, susiaurina poras ir pašalina riebios blizgesį.

Išleidimo Forma

Rūkas yra supakuotos į permatomas mėlynas buteliukas su stilingas dizainas.Ji yra įrengta su patogiu purkštuvu-dozatorius, kuris leidžia praktiškas ir ekonomiškas naudojant produktas.

Tomas atsarginių dalių.

Naudojimo būdas

Purkšti rūkas, kai atstumas 20 cm, ant veido ar kūno.Palaukite, kol priemonė įsigers.Jūs galite purkšti rūkas tiek ant švarios odos ir per kosmetika.Purškimo gali būti naudojamas keletą kartų į dabartinius dieną, kiek reikia.

Žymos: bioaqua kosmetikos, ūkio viešnagė serumas, kolageno korėja, korėjos cosmet, ūkio viešnagė, kolageno, audinio kaukė, Serumas, farmstay, veido kremas

Atsiliepimai

Reitingas