Selfie Stick 360 Sukimosi Auto Face Objekto Stebėjimas Smart Fotografavimo Kamera Telefoną Prijungti Vlog Fotografavimo Išmaniojo Telefono Turėtojas

Selfie Stick 360 Sukimosi Auto Face Objekto Stebėjimas Smart Fotografavimo Kamera Telefoną Prijungti Vlog Fotografavimo Išmaniojo Telefono Turėtojas

Selfie Stick 360 Sukimosi Auto Face Objekto Stebėjimas Smart Fotografavimo Kamera Telefoną Prijungti Vlog Fotografavimo Išmaniojo Telefono Turėtojas

€4.36

Produkto aprašymas

  • Parama Nuotolinio Valdymo Pultas: Taip
  • Svoris (g): 0.25 kg
  • Sukonfigūruotas(Prisitaikymo): Kameros
  • Modelio Numeris: "Smart" AI, Gimbal
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Max Extened Ilgis (mm): -
  • Komunikacijos: "Bluetooth"
  • Sulankstyto Ilgis (mm): -
  • Pakuotė: Taip

Aprašymas:

Funkcija

- All-in-one Smart Fotografavimo Kamera:Priimti Dirbtinio intelekto technologija paverčia žmogaus įvaizdį, sintezės ir vertinimo skalė į pažangių fotografijos, 360°horizontalus sukimosi ir automatinio identifikavimo žmonės ar naminiai gyvūnai.Kai jūs judėti, telefonas bus pasukti ten, kur jūs norite eiti ir fotografuoti, automatiškai nustatytą laikotarpį-3 sekundes.

- Atnaujintas Dizainas:Šio objekto sekimo smart fotografavimo kamera buvo modernizuotos, tiek programinės įrangos ir aparatūros, kartu su super mažos galios "Bluetooth" 5.0 chip keičiamo akumuliatoriaus dizainas, lengva susitikti kasdien fotografavimo poreikius.Rankena telefono turėtojas yra pagamintas iš minkšto silikono, kuris palaiko mobiliųjų telefonų, kurių dydis nuo 56-100mm.

- Dėmesio Įdiegti Informacijos:Ji turi atsidaryti mobiliojo telefono "Bluetooth" ir tada atidaryti "Live360 Asistentas" po įdėti 3*AA baterijos, ji bus automatiškai prijungtas per 6 sekundes.Tada paspauskite mygtuką 2s, tada raudona lemputė mirksi, o prietaisas įjungtas.Dėmesio neturite judėti per greitai arba objekto stebėjimo kamerų, negali suspėti su jumis.Suderinamas su iPhone iOS 10.0 arba vėliau ir Android 8.1 ar vėliau.

- Daug Funkcijų:Padidinti pajėgumus, ir savo išmaniojo telefono kamera su 360°objekto stebėjimas ir daugiau.Su 1/4" universali jungtis, suderinama su dauguma trikojo.Puikus pasisakymai, grupės nuotraukos, nuotykių nuotraukas, Instagram, Facebook Live", vaizdo įrašą.Tegul jūsų telefonas taip jums ir imtis selfie arba vaizdo įrašą, ne ilgiau, reikia prašyti pagalbos.

Live360 Asistentas Šaudymo Įgūdžius:

1. Fotografavimo poveikis mobilųjį telefoną gali priklausyti nuo fotografavimo aplinkos.Pasirinkite tinkamo apšvietimo aplinkoje ir išlaikyti tinkamą šviesos šaltinis.

2. Prašome don ' t judėti per greitai arba objekto stebėjimo kamerų, negali suspėti su jumis.

3. Nelaikykite telefono sėdynės ranka, jei ji ardo.

4. Prisijungti prie "Bluetooth" ir atidarykite "Live360 Asistentas ".Savininkas automatiškai į savo prietaisą, per 6 sekundes.Nėra rankinio suporavus "Bluetooth".

5. Stop stebėjimo automatiškai, kai išklausai (video) telefono skambučius.

Kaip naudoti:

1.Įdiegti 3*AA baterijos (Baterijos neįtrauktos)

2.Nedėkite telefono ant stovo (Patarimas: palaiko Telefonas Matmenys 56-100mm)

3.Atsisiųsti programą "Live360 Asistentas" iš Apple Store "arba" Google Play

4.Paspauskite mygtuką 2s, tada raudona lemputė mirksi, o prietaisas įjungtas

5.Įjunkite "Bluetooth" funkciją, prijungti "Bluetooth" ir " app "Live360 Asistentas "

6.Pasirinkite režimą ir pradėti šaudyti

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Produkto Svoris: 0.25 kg/ 0.55 lb

Palaiko Telefonas Matmenys: 56-100mm

Maitinimas: 3* AA Baterijos (neįtraukta)

Gaminio Dydis: 10*10*17.5 cm/3.93*3.93*6.88 in (L*W*H)

Kampas: 360° Horizontali Rotacija

Paramos Sistema: iOS 10.0 ir vėliau/ Android 8.1 ir vėliau

Pakuotė:

1x Telefonas Mount Stabilizatorius

1x Naudotojo Vadovas

Žymos: mini kamera, veido kelio, auto stebėjimo smart fotografavimo telefono turėtojas, gimbal išmanųjį telefoną, afi išmanųjį telefoną gimbal, smart tv stick, veido aptikimo telefono turėtojas, kamera vlog, 4gb pi, smart track

Atsiliepimai

Reitingas