40-120 Vnt 4 Spalvų Snap Tvirtinimo detalių Odos Snaps Mygtuką Rinkinio Džinsus, Paspauskite Smeigės su 4 Gabalus, Tvirtinimo Įrankiai, 12.5 Mm Skersmens

40-120 Vnt 4 Spalvų Snap Tvirtinimo detalių Odos Snaps Mygtuką Rinkinio Džinsus, Paspauskite Smeigės su 4 Gabalus, Tvirtinimo Įrankiai, 12.5 Mm Skersmens

40-120 Vnt 4 Spalvų Snap Tvirtinimo detalių Odos Snaps Mygtuką Rinkinio Džinsus, Paspauskite Smeigės su 4 Gabalus, Tvirtinimo Įrankiai, 12.5 Mm Skersmens

€16.77

Produkto aprašymas

  • Pakuotėje Yra 2: bronzos snap tvirtinimo detalių
  • Rinkinį Sudaro 5: Seteris bazės / Clear storage box
  • Modelio Numeris: PG51
  • Prekės Pavadinimas: icobbler
  • Spalvos: gunmetal, auksas, sidabras ir bronza
  • Pakuotėje Yra 3: sidabro snap tvirtinimo detalių
  • Pakuotėje Yra 1: gunmetal snap tvirtinimo detalių
  • Pakuotės Matmenys: 6.7 x 3.9 x 0.8 cm
  • Komplektą Sudaro 4: aukso snap tvirtinimo detalių
  • Rinkinį Sudaro 6: Tuščiaviduriai punch / 633# Modelį įdiegti įrankis
  • Medžiaga: Vario
  • Dangtelio Skersmuo: maždaug. 12,5 mm/ 0.49 colių
  • Akimirksniu nustatyti: 2 dangteliai, kilmės ir lizdas

Platus pritaikymas: Tinka priėmimo drabužius, amatų, puošmenų, susiuvant jas ant marškinėlių, striukės, kombinezonai, kuprinės, batai, kepurės, diržai, medvilnės-paminkštintas drabužiai, džinsai, oda, ir t.t.Patvari medžiaga: snap tvirtinimo detalių rinkinys yra pagamintas iš vario, tvirtas ir ilgalaikis, geros kokybės, atspari łomotanie nustatyti savo snaps.

Platus: Tai naudinga snaps yra gerai siuvanti drabužius, amatų, puošmenų, susiuvant jas ant marškinėlių, striukės, kombinezonai, kuprinės, batai, kepurės, diržai, medvilnės-paminkštintas drabužiai, džinsai, oda ir t.t.

Naudinga tvirtinimo įrankiai: Vienoje pusėje griovelį bazę priemonė yra nustatyti bžūp snap užtrauktuku ir išvengti didžioji bžūp, ir kita pusė cilindro pagrindo yra nustatyti atstumai snap užtrauktuku ir išvengti kniedės beldžiasi lenkimo ir stumdomas; Ateina su 4 gabalus, tvirtinimo įrankiai, priėmimo įrenginio patogiau ir veiksmingiau.

Laikymo dėžutė mygtuką, užtrauktuku kit ateina su skaidraus plastiko laikymo dėžutė su daug smulkių nuimamas pertvaros, kuri leidžia surinkti daugiau mažus objektus ir juos saugoti tvarka.Specifikacija: Snap rinkinys: 2 dangteliai, kilmės ir lizdo Dangtelio skersmuo: apytiksl. 12,5 mm/ 0.49 colių komplektą sudaro: gunmetal snap tvirtinimo detalių bronzos snap tvirtinimo detalės sidabro snap tvirtinimo detalių aukso snap tvirtinimo detalių Seteris bazės Tuščiaviduriai punch 633# Modelį įdiegti priemonė, Aišku, talpinimo Eksploatacijos instrukcija nuotrauką Šiltas pranešimas: Smulkių detalių, prašome laikyti atokiau nuo vaikų.

------ Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mano draugas! ------ Mes užsiima gamyba ir pardavimas aparatūra ir įrankiai.Mūsų gaminiai yra iš aukštos kokybės ir žemos kainos.Sveiki atvykę į pirkti arba didmeninė prekyba.Jei turite klausimų apie produktus ir kainas, prašome susisiekti su mumis, ačiū.Apie laivybos ir pristatymo: 1. Mes laivas visame pasaulyje (išskyrus specialiųjų priežasčių).

2. Dėl užsakymų daugiau nei 5 JAV dolerių, mes pasirinkti aukštos kokybės logistikos, tokių kaip Zinojo.lt Standartinis Pristatymas, Epacket, ar Kinija Paštu.

Jei reikia, galite nusipirkti daug produktų, vienas laiko, kad nei mes atsiųsime jums greičiau logistika.

3. Paprastai mes laivą iš jūsų, kad per 1-2 dienas po apmokėjimo (išskyrus individualų ir specialiųjų produktų ar atostogų).

--- Apie tai, kad produkto: 1. Visi produktai, mes patikrins juos iki pristatymo, ir paketą juos pagal pakankama apsauga.

2. Nesvarbu, kaip ilgai po to, kai jūs perkate jį, jei turite kokių nors klausimų apie vaistų vartojimo ir kitų problemų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes pateiksime geriausią aptarnavimo kokybę.Apie kliento momentinių pranešimų: Paprastai, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimų per dieną nuo pirmadienio iki šeštadienio.

Jeigu jūs negaunate laiku atsakyti, gali būti, kad mūsų pusėje yra naktį, ar tai yra šventė, palaukite šiek tiek laiko,

Po to, kai mes skaityti jūsų informaciją, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Apie Atsiliepimą: 1: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamai ir suteikti savo 5 žvaigždučių atsiliepimus

Tai būtų dėkingi, jei galite pridėti keletą nuotraukų, mes labai ačiū.

2: Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną sprendimą, ačiū.

Žymos: karšto antspaudas įranga, odos štampavimo įrankiu karšto, creaser oda, "pasidaryk pats" oda, odos wuta, leathercraft įrankiai vidutinio, amatų oda, žuvų popper, žiedu metalo, groover oda

Atsiliepimai

Reitingas