Kalėdų Dekoracijos Girlianda Rotango Papuošti Led Lempos, Židinys, Laiptai, Garliava Partijos Priedai Apdaila

Kalėdų Dekoracijos Girlianda Rotango Papuošti Led Lempos, Židinys, Laiptai, Garliava Partijos Priedai Apdaila

Kalėdų Dekoracijos Girlianda Rotango Papuošti Led Lempos, Židinys, Laiptai, Garliava Partijos Priedai Apdaila

€8.21

Produkto aprašymas

  • Tipas Didmeninės: No
  • Prekės Pavadinimas: DUUTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: JD1965004

Savybės:

1. Kalėdinė dekoracija: Ši Kalėdinė girlianda šviesa ateina su LED string šviesos, todėl galite šviesą naktį, kad jis labiau akį traukiantis, be abejonės jis taps gražus gamtovaizdis.Tai yra nešiojamieji ir paprasta laikyti.

2. Atmosfera: Kalėdų vainikas pagamintas iš PVC ir atrodo kaip tikras vainikas.Šiltas LED žibintai pareikšti žavinga šventinę atmosferą jūsų namuose.Yra įvairių rūšių holas, niekučius, gėlės ir lapai susipynę į vainiką, kai su blizgučiai poveikį.

3. Bendable: Ši pre-garliava yra labai lanksti ir gali būti susukti į bet kokios formos nori, todėl jūs galite įdėti jį į įvairias pozicijas aplink namą, tokių kaip windows, staliniai kompiuteriai, laiptai, koridoriai ir kt.

4. Saugus ir nekenksmingas: šviežias natūralus kyla būti aukštos kokybės ir patogus jausmas, yra nekenksmingas, neturi ir savitą kvapą.Jis yra labai saugus vaikams ir suaugusiems.Naudoti baterijos energiją, galima pakabinti bet kur (nėra komplekte).

Aprašymas:

1. Kalėdų vainikas yra labai tinkamas naudoti ant jūsų sodo, židiniai, palangės ir laiptų turėklai, papuoš erdvę šis universalus dirbtinis vainikas.

2. Jis tinka kalėdoms, vestuvėms, Valentino Dieną, šalys, barai, koncertai ir kitas šventes.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: pvc

Dydis: 25*270cm

Naudojimas: apdaila

Baterijos: 3* AA baterijos (neįtraukta)

Pakuotė:

1 komplektas* Kalėdinė dekoracija garliava

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: kokliai lempos, girlianda led židinys, eleaf girliandą židinys, židinys žibintai led, kominek led, balionų girliandą židinys, baterija židinys, fabrick girliandą židinys, gėlių girlianda židinys, židinys žibintų

Atsiliepimai

Reitingas