9 Greičiu Silikoninis Vandeniui Atsparus Įkrovimo Klitorio Makšties, Varpos Stimuliatorius Massager Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams, Moterims Ir Poroms

9 Greičiu Silikoninis Vandeniui Atsparus Įkrovimo Klitorio Makšties, Varpos Stimuliatorius Massager Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams, Moterims Ir Poroms

9 Greičiu Silikoninis Vandeniui Atsparus Įkrovimo Klitorio Makšties, Varpos Stimuliatorius Massager Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams, Moterims Ir Poroms

€19.56

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: APHRODISIA
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • suaugusiųjų žaislai: Žaislai Suaugusiems
  • Tipas: Atsigulė ant
  • Sekso Parduotuvė: Dildos
  • Funkcija: moteris poroms
  • Modelio Numeris: Vibratoriai
  • Medžiaga: Silikono
  • Feature1: analinis makšties
  • Elemento Tipas: Vibratoriai
  • Dydis: sex toys for woman
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce

apie gaminį:

♥Daug FUNKCIJŲ---Tai galingas vibratorius turi muliple funkcijas, kurios yra puikus makšties, g-tašką, klitorį, analinę ir varpos stimuliacijos, teikti geriausią orgazmą vis tiek yra vyras ir žmona.

♥9 VIBRACIJOS REŽIMAI---Šis g taško vibratorius yra įrengta 9 skirtingus vibracijos modelius, iš lėto pulsacija, kad intensyvios vibracijos, galite tikrai rasti vieną režimą sensacinga kulminacija.

♥ĮKROVIMO ir BELAIDŽIO NUOTOLINIO---Tai massager yra skirta magnetinio įkrovimo būdą, kad būtų lengviau ir greičiau įkrauti pagal pridedamą usb kabelį.Nuotolinio valdymo diapazonas apima 10 metrų atstumo daugiau malonumo poroms, taip pat super patogu solo masturbacija.

♥100% atsparus VANDENIUI ir ŽALIOSIOS MATRERIALS---vibratorius 100% atsparus vandeniui, taip, kad valymo ir smagiai vonia nebus problema.Naudojant kūno-saugiai ir minkšto silikono medžiaga, suteikia jums saugu ir patogu liesti, reali seksualinė patirtis.

Kodėl verta rinktis 3-in-1 pora vibratorius?

Šis sekso žaislas yra individualus, poroms, yra daug įvairių būdų, kaip malonu žaisti, ypač poroms, tai bus tikrai nustebinti.

Jis su keliais funkcija ne tik stimuliuoja vaginą, klitorį ir išangę, tačiau taip pat stimuliuoja varpos, kai pora ją naudoti kartu, todėl neribojama smagu, kad tiek vyras ir žmona.

9 unikalios vibracijos režimus ir belaidis nuotolinio valdymo pultai yra laimės šaltinis, jūs galite gauti ką jūs norite, pažinkime daugiau įdomus.

9 VIBRACIJOS REŽIMAI

---Šis g taško vibratorius yra įrengta 9 skirtingus vibracijos modelius, iš lėto pulsacija, kad intensyvios vibracijos, galite tikrai rasti vieną režimą sensacinga kulminacija.

ĮKROVIMO & BELAIDŽIO NUOTOLINIO VALDYMO

---Tai massager yra skirta magnetinio įkrovimo būdą, kad būtų lengviau ir greičiau įkrauti pagal pridedamą usb kabelį.Nuotolinio valdymo diapazonas apima 10 metrų atstumo daugiau malonumo poroms, taip pat super patogu solo masturbacija.

100% waterprood vonios naudojimas

Kelių funkcijų vibratorius 100% atsparus vandeniui reiškia, kad jūs galite naudoti ją, net po vandeniu.Ne tik valymo bus lengva, taip pat jums bus turėti daugiau įdomus vonioje ar baseine.Bet prašome ne pamerkti jį į vandenį per ilgai.

Žymos: mano sekso žaislai, bdsm bodysuit, sekso žaislas, bdsm žaislas, lytis, vibrat, sex stroker, erot žaislas, gaidys, kėdė lytis

Atsiliepimai

Reitingas