10vnt RS232 DB9 Female USB 2.0 Moterų Serijinis Kabelis Adapteris Keitiklis 8" Colių 25cm

10vnt RS232 DB9 Female USB 2.0 Moterų Serijinis Kabelis Adapteris Keitiklis 8

10vnt RS232 DB9 Female USB 2.0 Moterų Serijinis Kabelis Adapteris Keitiklis 8" Colių 25cm

€15.10

Produkto aprašymas

  • Ilgis: 25cm
  • Naudoti: mobilusis telefonas
  • USB Tipas: STANDARTAS
  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: RS232 DB9 Female USB Moteris
  • Sertifikuota: USB
  • Prekės Pavadinimas: UpperFu
  • Komplektacija: Paketas 1

RS232 DB9 Female USB 2.0 Moterų Serijinis Kabelis Adapteris Keitiklis 8" Colių 25cm 100% Brand New ir Aukštos Kokybės.Leidžia jungia PC be eilės uostą serijos įrenginys, kaip jis priduria, DB9 uosto į nešiojamąjį kompiuterį ar kompiuteriu per USB prievadą.Nešiojamas USB-Powered konstrukcijos nereikalauja didelių gabaritų maitinimo adapteris su Aukščiausios kokybės, siūlo lengvą ryšiai su išor. prt serijos prijungti prietaisai.Pastatytas su FTDI Mikroschema.Palaiko Windows, 10, 8, 7, Mac OS8 arba aukštesnė, Linux 2.4.0 ir vėliau Jis sukurtas su aukštos kokybės našumo procesorius lustas (FTDI Chipset), kuris daro tai, USB į RS232 konverteris, vienas iš labiausiai patikimas adapteriai į rinką.Ilgis: 25cm Pacage Apima: 10x USB female į DB9 female Keitiklio Kabelį Mokėjimo: Priminimas: Prašome atkreipti dėmesį, dvi USB male gali įkrovimo kartu, tačiau du USB vyrai gali ne duomenų perdavimas kartu, tik vienas USB vyrai gali padaryti duomenų perdavimui.ar mes galime pasakyti vieną USB vyrai gali padaryti duomenų perdavimo ir įkrovimo, kitą usb vyrai gali padaryti įkrovimo tik.

Dabar mes priimame tik Alipay.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Dėmesio: prašome pateikti mums jūsų kontaktinį numerį, kuris bus pripildytas laivybos forma.

Siuntimo Informacija:

Per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu / Singapūras Paštu Registruotu Oro Paštu ARBA ePacket iš Kinijos(JAV,rusija),Maždaug imtis 14-35 darbo dienų,ir jūs galite stebėti jį Kinijoje po svetainė/Singapūro Pašto interneto Svetainėje

Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Pastaba: Pagal reikalavimus, pašto tarnybos,rusijos Federacijos draugais,palikite savo vardą,pavardę, Thanks a lot!

Jei jūs ne gauti jūsų sklype per 35 dienas nuo laivo vaizdą,prašome susisiekti su manimi,Ačiū jums labai.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Susisiekite su MUMIS:

Prašome palikti pranešimą arba rašykite mums bet kokį tyrimą.

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

TradeManager: cn1519063190jvmw

Tel.: +0086 150 1929 1768

Apie Atsiliepimą:

Jei esate patenkinta Savo daiktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mane ir taip pat palikite mane 5 žvaigždučių reitingą.Man taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų.

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų,Prašome susisiekti su manimi elektroniniu pranešimu ARBA Kalbėtis su manimi, kai I 'm on-line, prieš paliekant atsiliepimą.Aš darysiu viską, kad išspręsti savo klausimus ir problemas.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Jei jums reikia mums rašyti, maža kaina, dėl važtaraštį pls palikite pranešimą, kai jūs atlikti mokėjimą.

Visi pranešimą bus atsakyta per 24 valandas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mėgaukitės savo laiko mano parduotuvėje ,have a nice day!

Žymos: rs232 lizdas, rj45 serijos, 4 port rs232, kabelio db9 rs232, adapteris serijos, rs 232 į usb, kabelis usb db9, db9 rs232 usb, ftdi rs232 usb, port rs232

Atsiliepimai

Reitingas