Ultragarso Kūno Lieknėjimo EMS Riebalų Degintojas, Ultragarsinis Odos Skruberis Veido Valymas, Pilingas Mašina +RF EMS LED Šviesos Veido Massager

Ultragarso Kūno Lieknėjimo EMS Riebalų Degintojas, Ultragarsinis Odos Skruberis Veido Valymas, Pilingas Mašina +RF EMS LED Šviesos Veido Massager

Ultragarso Kūno Lieknėjimo EMS Riebalų Degintojas, Ultragarsinis Odos Skruberis Veido Valymas, Pilingas Mašina +RF EMS LED Šviesos Veido Massager

€14.63

Produkto aprašymas

  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: BMK
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • kilmės vieta: CN
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Prekės Pavadinimas: YUKUI
  • Maitinimo Šaltinis: AU
  • Standartinė Įtampa: 110V(不含)-220V(不含)
  • Modelio Numeris: Grožio Priemonės

RF EMS LED Veido Massager

Ypatybė:

4 in 1: EMS srovė, electroporation technologija, RF radijo dažnių ir LED šviesos

EMS daro jūsų oda tampa daugiau įmonė, energingi ir elastinga, didinti baudą linijas ir raukšles ant odos paviršiaus.

Electroporation technologijos gali sukurti atotrūkis tarp ląstelių trumpą laiką, o tai padaryti oda sugeria daugiau odos priežiūros produktus.

RF radijo dažnių, gali sumažinti raumenų skausmą ir odos nuovargį, sumažinti odos įtempimą, mažina paraudimą, patinimą ir skausmą, ir atsispirti pakartotinai spuogų augimą.

LED šviesos ir rožinės, geltonos, žalios, mėlynos ir rožinės spalvos "flash" šviesos šešių rūšių.Šie LED šviesa gali balinti odą, šviesina odos toną, skatina regeneraciją, kolageno, slopina pernelyg gamybos melanino ir contractive, porų ir kt.

5 intensyvumo lygį pasirinkti.

Ši grožio priemonė yra nuodingų, šalutinis poveikis, neskausmingas tinka visiems odos tipams.

Specifikacija:

Įvestis: DC5V(500mA)

Galia: 10W Maks.

Baterijos talpa: 850mAh

Įkrovimo laikas: 3 val.

Naudojimo laikas: 10mins/laikas

Budėjimo laikas: 40 dienų

Dydis: 17.3*4,2 cm(L*W)

EMS Body Slimming Massager

Ypatybė:

Ultragarsinis masažas: gali padidinti laidumą ląstelių membranas, skatina odą absorbuoti esencijos, gerina ląstelinių audinių mityba ir sustiprina regeneracijos galimybes, ląstelinių audinių, ji taip pat gali išskaidyti riebalus ir sugriežtinti savo odos.

Tolimųjų infraraudonųjų spindulių: LED raudonos šviesos turi stiprų pralaidumą, skatina kolageno hiperplazija, išnyks baudos linijos, atkurti odos elastingumą ir remonto ląstelių.

EMS gydymas: gali aktyvuoti ląsteles, stimuliuoja raumenis su pasyvaus judėjimo, raumenų judėjimas paspartina riebalų vartojimą, kad būtų pasiekti lieknėjimo poveikį.

Mini ir stilinga išvaizda, patogus nešiotis ir paprastas naudoti.

Tiek veido ir kūno naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + Nerūdijančio plieno

Įėjimas: 100-240V 50/60Hz

Išvesties: 15V 800mA

Galia: 12W

Ultragarso dažnis: 1MHz

Spalva: Balta

Priimančiosios dydis: 19*8*6cm(Ilgis*Plotis*Storis)

Aprašymas:

Spalva: Balta/juoda

Medžiaga: ABS, nerūdijančio plieno

Savybės: šalina inkštirus, pašalinti negyvų odos, odos priežiūros

Baterijos talpa: 500 mAh

Įkrovimo būdas: USB kabelis

Gaminio dydis: 16.5*5.5*1.5 cm

Savybės:

Labai pašalinti inkštirus, spuogus, negyvas odos, riebalus ir makiažą, nešvarumus.Paspartinti medžiagų apykaitą, atnaujina odos ląsteles, minkština senas keratino, suyra melamino ir tirpimo taškas.Skatinti efektyviau įsisavinti maisto medžiagų, skatina kolageno gamybą, baltinti ir įtempia odą.

Šis odos valymo grandiklis daro jūsų oda lygi ir švari.Dienos valymo režimas; giluminio valymo režimas, prasiskverbti apie 3-5mm gylio, veiksmingai švarios odos poras; švino mitybos režimas; gerinti odos absorbcijos talpa, anti-senėjimo ir raukšlių, mažina raukšlių.

Naudojimas aukštos kokybės medžiagos ir ultra-plonas odos dulkių valiklis blackhead prietaisas padeda pagerinti jausmas ir prisitaikyti prie įvairių tipų odai.Saugus, tvirtas, patogus nešiotis, įkraunamas ir patogu.

Valymo efektas yra geras 2-3 kartus per savaitę.Svarbu: išlaikyti odą drėgną, kai valymo.Odos deodorization veido ir odos priežiūros produktai puikiai tinka, pavyzdžiui, giliai valanti aliejus, švarus putų, miltelių, eterinio aliejaus, kremo ir pan.Ilgalaikės priežiūros atneša grožio efektas

w

Žymos: hailicare laikysena, lipo slim mašina, mašina de masažas, tecar, rf įranga, paraudimas ir lupimasis, lipdukas uk, ultragarso aparatas medicinos fyzio, dhl, grožio priemonės ultragarso

Atsiliepimai

Reitingas