GUANQIN naujų laikrodžių vyrams, verslas, Automatinis, dienos, laikrodis vyrams-Ultra plonas vyriški laikrodžiai top brand prabanga vandeniui Relogio Masculino

GUANQIN naujų laikrodžių vyrams, verslas, Automatinis, dienos, laikrodis vyrams-Ultra plonas vyriški laikrodžiai top brand prabanga vandeniui Relogio Masculino

GUANQIN naujų laikrodžių vyrams, verslas, Automatinis, dienos, laikrodis vyrams-Ultra plonas vyriški laikrodžiai top brand prabanga vandeniui Relogio Masculino

€410.82

Produkto aprašymas

  • Byla Storis: 9.5
  • Funkcija: Plaukti
  • Modelio Numeris: GJ16028 GUANQIN žiūrėti
  • Juostos Ilgis: 22
  • Juostos Plotis: 20
  • Elemento Tipas: Mechaniniai Laikrodžiai
  • Užsegimas Tipas: Mygtukas Paslėptas Užsegimas
  • Stilius: Paprastas
  • Prekės Pavadinimas: guanqin
  • Ciferblato Skersmuo: 38
  • Grupė Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Judėjimas: Automatinis Savaiminis Vėjas
  • Dial Lange Medžiagos Tipas: Hardlex
  • Bylos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Dėžės & Atvejais Medžiaga: Popierius
  • Atsparumas Vandeniui Gylis: 3Bar
  • Byloje Formos: ROUND

GUANQIN 2019 Mechaninis laikrodis vyrams, verslas, Automatinis, dienos, laikrodis vyras vyriški laikrodžiai top brand vandeniui data Relogio Masculino

Descreption

- Mes, naudojant tarptautinės mados dizaino filosofija,sutelkiant dėmesį į gamybos procesą,kruopščiai ir patvarus.teikiant klientams elegantiškas,laikrodžiai už prieinamą kainą.

Naujausia pažangi Technologija, created mūsų didelio tikslumo kvarco judėjimas.

- Atsparios smūgiams ir vandeniui Atsparus technologijų pratęsti laikrodžiai gyvenimą .

- 30M arba 50M Kasdien atsparumas vandeniui (ne už plaukimo ir dušo kabina).

- Patvari medžiaga,3 metų garantija.

- Gamyklos rozetės, konkurencinga kaina.

Specifikacija

- Prekės pavadinimas: GUAN ČIN

- Savybė:Atsparus Vandeniui /smūgiams

- Judėjimas: didelio tikslumo mechaninė judėjimo Aukštos kokybės lenkijos

- Byla medžiaga: nerūdijančio plieno

- Žiūrėti ilgis: 24cm

- Dail skersmuo:38mm

- Dail storis:9.5 cm

- Band plotis:20mm Paketas apima:

1x žiūrėti + 1?

Kiekvienas mūsų produktas padarei, atsparus vandeniui testas , ir atsparus įbrėžimams,, ėmimo stiklo daryti gaminti reguliariai.

- GUAN ČIN yra gamintojas, kuris turi ilgą istoriją, laikrodžių gamybos ir projektavimo Kinijoje, buvo profesionalių dizainerių laikrodžiai , skirta rafinuotas ir elegantiškas ir funkcionalus laikrodžiai klientams ,Tegul laiko filmuoti savo gyvenimą, atminties kartu savo kelionę.

- GUAN ČIN bendrovė naudoja aukštųjų technologijų gamybos technologijas, gerinti gaminių kokybę, mažinti gamybos išlaidas, suteikti prieinamą produktus klientams.vertė-kaina, laikrodžiai, jūs to vertos!

- Mes tikimės, kad turi ilgą bendradarbiavimo su jumis , sveiki didmeninė ,mes turime konkurencingas kainas ir kokybę, jei jums patinka mūsų produktus, prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Pažymėjimo išdavimo ir išvaizda patentų

pt.Zinojo.lt/store/2180010 Mes turime daug modelių, galite spustelėkite šią nuorodą, eikite į mūsų parduotuvėje rasti jums patinka

Žiūrėti priežiūros žinių

1.ŠUOLIŲ:

netyčia paskambina turėtų būti vengiama.

2.CHEMIJOS PRODUKTAI:

venkite tiesioginio kontakto su tirpikliai, valymo priemonės, kvepalai, kosmetikos produktus ir t. t. nes jie gali pažeisti apyrankę, atveju, arba tarpikliai.

3.VALYMAS:

metalo apyrankės ir visais atvejais, naudoti dantų šepetėlį su muiluotu vandeniu iš čiaupo ir minkštu skudurėliu džiovinimo.

4.ODINIS DIRŽELIS: GUAN ČIN rekomenduoja, kad jūs atlikite toliau nurodytus veiksmus siekiant išsaugoti būklę jūsų odos dirželį, kaip ilgai, kiek įmanoma:

(1)Vengti kontakto su vandens ir drėgmės, siekiant užkirsti kelią spalvos ir deformacijos.

(2) Vengti ilgalaikio saulės spindulių poveikio, siekiant išvengti spalvą nuo išblukimo.

(3)nepamirškite, kad oda yra pralaidi!Todėl venkite kontakto su neplauta medžiagų ir kosmetikos produktus.Nepatartina valyti savo dirželis su odos valikliai.

Apie laivybos

- Paprastai, mes išsiųsti sklypai su 3 dienas, tai reikia apie 15-30 dienų pasiekti Europos šalių ir šiaurės Amerikos, kanados, apie 20-60 dienų pasiekti kitų šalių, pristatyti laikas priklauso nuo muitų , jei jie yra buzy , tai gal šiek tiek pavėluotai , especialy, Pietų Amerikos šalių, muitinės yra labai griežti ir spręsti sklypų lėtai, todėl kai kurie sklypai su Pietų Amerikos šalių, reikia apie 90 dienų, tačiau mes galime padaryti mūsų atsakomybę, jeigu jos iš garantee pristatymo laikas, mes galime suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

- Jei jums reikia greitas pristatymas , galite pasirinkti, DHL, "FEDEX", EMS,paprastai jis gali pasiekti jus apie 6-10 dienų,tačiau jie nėra nemokama, nes jie yra brangesnė nei įprastų laivų.

- Mokesčių, muitų nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis.

Atsiliepimai

- Mes esame malonūs ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių mano Zinojo.lt parduotuvė.

- Jei jums patinka mūsų paslaugų ir produktų, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi.

- Ir jei turite kokių nors klausimų ar laikytis kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų.

Klientų Aptarnavimas

- Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.mes patikrinti kiekvieno sklypo, kol mes išsiųsti jį iš

- Mes visada dėmesio skirti savo sklypo visą laiką, kai savo kelyje jums, jei jūs cant stebėti jį ,prašome susisiekti su mumis .

- Prašome dont palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Zinojo.lt be komunikacijos, Mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus.Prašome dont nesiryžta susisiekti su mumis.

Žymos: žiūrėti automatinis mechanizmas, ary laikrodžiai, vyriškas žiūrėti, guanqin vyrai žiūrėti, žiūrėti, laikrodis žmogus, guanqin automatinė naras žiūrėti, vyrai žiūrėti, guanqin žiūrėti, binger

Atsiliepimai

Reitingas