Naujas Sandbag valdybos nustatyti Sporto Žaislo Mėtymo Žaidimą Su Tėvais smėlio maišais Nešiojamų Įrėminti Cornhole Sandbag Žaidimas Vaikams, Sporto Žaislas

Naujas Sandbag valdybos nustatyti Sporto Žaislo Mėtymo Žaidimą Su Tėvais smėlio maišais Nešiojamų Įrėminti Cornhole Sandbag Žaidimas Vaikams, Sporto Žaislas

Naujas Sandbag valdybos nustatyti Sporto Žaislo Mėtymo Žaidimą Su Tėvais smėlio maišais Nešiojamų Įrėminti Cornhole Sandbag Žaidimas Vaikams, Sporto Žaislas

€47.93

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、Pagamintas iš 600D poliesterio, atsparus vandeniui Audinys daro tai cornhole žaidimas nustatyti, tvirtas ir patvarus, kurių svoris-3,3 kg, jis yra lengvas ir patogus nešiotis ir atkurti.

2、aukštos kokybės PVC, gali būti surinkti arba išardyta daugiau kaip 800 kartų.Medžiagos su anti-slydimo gydymo rankena klausimas krepšiai slysti ant paviršiaus, veiksmingai.

3、Lengvai ir greitai surinkti per kelias minutes, be jokių papildomų priemonių nereikia.

4、spalvinga pupelių maišai yra pagaminti iš didelio tankio drobės ir iškloti viską-oras patvarus audinys.Jis yra užpildytas su plastiko granulės vietoj smėlio, todėl nereikia nerimauti, bet ištekėti.

5、Valandas žaisti su draugais ir šeimos nariais turnyruose, tailgates, atostogų metu, savaitgaliais, cookouts, stovyklavietės, ir dar daugiau!

Ypatybė:

1.SMAGIAI: Sporto cornhole lentos mesti žaidimas yra įdomus interaktyvus žaidimas, draugams ir šeimai per vakarėlius,piknikus,stovyklavietes ir kitus lauko poilsiui.

2. SKATINTI VAIKŲ RANKŲ judesių KOORDINAVIMĄ: Mesti smėlio maišais ne tik skatina vaikų sportinio intereso,bet ir vaikams, taip pat pagerinti savo smulkiosios motorikos įgūdžius ir rankų judesių koordinavimą ir pagrindinius matematikos įgūdžius, o žaisti šiuos žaidimus.

3. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA-sandbag audinys yra pagamintas iš 600D Oksfordo audinio,kuris yra patvarus ir sutirštės su tiesūs vamzdžiai,todėl visa žaidimų įranga, labiau stabili,jis yra saugus ir patikimas dėl savo vaikų ir draugų džiaugsmą.

4. LENGVA NAUDOTI IR NEŠIOTIS: Tai sandbag žaidimas prietaisas naudoja kablio ir kilpos technologija,naudojant tinkamus montavimo dalys,patogus įrengimas,greitai liejimo, lankstymo po mažą pėdsaką,lengva apkrova, nešiojami, kelioniniai krepšiai.Jūs galite gauti bet kur savo kelionę.

Aprašymas:

Medžiaga:Oksfordo audinio,plastiko

Svoris: apie 1,6 kg

Dydis: apie 66*38*35cm/26*15*14inch

Pareigos: Vaikų rankų judesių koordinavimą,tėvų-vaikų bendravimą,interaktyvūs žaislai

Skelbimas:

1.Audinio medžiagos, išardymo procesą, nenaudokite pernelyg daug pastangų, kad nebūtų sugadinti produktą

2.Vaikai turi būti lydimi surinkimo ir naudojimo suaugęs

3.Neaustinės medžiagos, prašom likti nuošalyje nuo ugnies ir aštrių daiktų.

4.Smėlio maišais alsuoja plastiko dalelių jei sandbag sugadintas.prašome nustoti naudoti.

Sąrašas:

Sandbag medžiaga (dvipusis)*1

Sandbag*6

Ilgas vamzdis*4

Trumpas vamzdelis*3

Trys nuorodos, jungtis*2

Lenkimo*4

Krepšys*1

Mūsų Brazilija draugais:

Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija, ir bus grąžinta, jeigu jis nėra mokama.Jeigu tu negali priimti mokėti $3.5 Muitinės Mokestis, Pls nedėkite užsakymo.

Daugiau informacijos, prašome patikrinti jį šią nuorodą, ačiū už jūsų supratimą!

Žymos: lauko žaidimų aikštelė, kukurūzų skylę, maišelį išmesti žaidimas, pupų žaidimas, vaikų lauko žaidimų aikštelė, vaikų žaidimų aikštelė, dubuo žaidimas, kukurūzų skylę žaidimas, cornhole rinkinys, žaidimas twister

Atsiliepimai

Reitingas