50Pcs Visą Klijai Screen Protector, Grūdintas Stiklas LG K40S Stylo 5 Visiškai Padengti Apsaugine Stiklo LG X6 Pabėgti Plius K30 2019

50Pcs Visą Klijai Screen Protector, Grūdintas Stiklas LG K40S Stylo 5 Visiškai Padengti Apsaugine Stiklo LG X6 Pabėgti Plius K30 2019

50Pcs Visą Klijai Screen Protector, Grūdintas Stiklas LG K40S Stylo 5 Visiškai Padengti Apsaugine Stiklo LG X6 Pabėgti Plius K30 2019

€30.50

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Broliautis
  • Apsauginės plėvelės: Visą Grūdintas Stiklas Screen Protector
  • Dėl LG K30 2019 visą Grūdintas Stiklas: Screen Protector Filmas
  • Telefonas Suderinamas Prekės: LG
  • Edge-to-edge Aprėptis: Taip
  • Dėl LG Pabėgti Plius apsauginė plėvelė: Apsauginės plėvelės
  • Dėl LG K40S stiklo: 9H 0.26 mm 2,5 d
  • Tipas: Priekinė Plėvelė
  • apsauginė plėvelė stiklui -: apsauginės plėvelės apima mobilieji telefonai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

50Pcs Visą Klijai Screen Protector, Grūdintas Stiklas LG K40S Stylo 5 Visiškai Padengti Apsaugine Stiklo LG X6 Pabėgti Plius K30 2019 Prašome patvirtinti savo telefono modelį prieš perkant!

Jei nesate tikri, prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę pasakyti mums, ką modelį jums reikia!

1. Ultra-plonas ir puikus lankstumas.Ekrano yra storas.Jums nereikia nerimauti, ar refleksai jūsų telefono sulėtėtų po įklijavimo filmas ne visiems.

2. Didelis kietumas.Šis grūdintas stiklas ekrano plėvelė turi didelį kietumą, todėl jis gali apsaugoti save nuo to, kai subraižytas arba susmulkinti į gabalus, veiksmingai ir nuolat.Jei neveikia, grūdintas stiklas bus sulaužyti į nedidelius gabalus, kurie yra ne staigiai, o tai daug saugiau vartotojams.

3. Didelės raiškos.Filmas yra aukštas šviesos pralaidumo.Aukštas šviesos perdavimo ir mažai šviesos atspindys, filmas gali suteikti jums su aukštos raiškos ekrano tik, kaip įprasta.

4. Funkcionalus.Screen protector gali tilpti jūsų telefonas gerai ir padaryti didelį skirtumą, apsaugos jūsų telefoną nuo nulio, pirštų atspaudus, vandens, aliejaus, dulkių, šoko, slydimas ir pan.Kai tamsintas su vandens, dirvožemio, dumblo, naftos ar kitų priedų, gali būti išvalyta, be jokių pastangų.

5. Patogu naudoti.Norėdami įklijuoti filmas, vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai išvalyti ekraną ir kruopščiai.

6. Patvarus.Su geros kokybės ir aukštos kokybės, jis gali dirbti ilgą laiką.

Perspėjimai

1. Kaip tai yra ir stiklo produktų, atkreipkite dėmesį, kad kraštuose, stiklo, yra labiausiai pažeidžiamas sritis.

2. Naudojant per didelės jėgos, kurie įdėdami ar išimdami screen protector gali pakenkti gaminiui.

Žymos: stylo5, stiklo lg q stylus, revvl 4 screen protector, lg stylo screen protector, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, stiklo lg, stiklo lg q60, lg w30 screen protector, xiaomi redmi pastaba 9t pro, darbo drabužiai moterims, biuro stilius

Atsiliepimai

Reitingas