Princepard ortopedinė avalynė vaikams natūralios odos sporto ortopedijos sportbačiai berniukų ir mergaičių 2018 naujas stilius karšto pardavimo size21-37

Princepard ortopedinė avalynė vaikams natūralios odos sporto ortopedijos sportbačiai berniukų ir mergaičių 2018 naujas stilius karšto pardavimo size21-37

Princepard ortopedinė avalynė vaikams natūralios odos sporto ortopedijos sportbačiai berniukų ir mergaičių 2018 naujas stilius karšto pardavimo size21-37

€77.24

Produkto aprašymas

  • Elemento Tipas: laisvalaikio bateliai
  • Pavadinimas: othopedic šlepetės vaikams
  • Sezonas: Keturis Sezonus
  • Pamušalas: Velvet
  • Funkcija: Kvėpuojantis
  • Vienintelis: TPR Gumos
  • Viršutinės: akių+natūralios odos
  • Modelio Tipas: Dryžuotas medvilnės audinys
  • spalva: Sidabrinė juoda
  • Batviršio Medžiaga: Natūralios Odos
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Lytis: Unisex
  • Vidpadžiai: Velvet
  • Departamentas Pavadinimas: Vaikai
  • Dydis: 21-37 ebro-dydis
  • Amžius: 12+y
  • Uždaryti Tipas: Hook & Loop
  • Prekės Pavadinimas: PRINCAS PARD
  • Padas Medžiaga: TPR
  • Vidpadžio Medžiaga: EVA

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis labai Ačiū

Išsamią dydžio informacija gali susipažinti klientų aptarnavimo

1. TPR padas yra lengvi, neslidus, dėvėti, atsparus ir amortizuojantis smūgius

2.Didelis, sunku nugarėlės gali būti suvynioti į visiškai kulkšnių.Taip, kad judėjimo metu, koja gali būti tinkamoje padėtyje.

3. Natūralios odos ir akių upperWith gerai praleidžia orą, visuomet lieka sausas ir patogus

4. Ergonomiškas ir kinematics, patogus kojų erdvėje. 1/3 mokslo spindulys gali sumažinti pėsčiųjų naštą ir padėti sveiką augimą koja.

5. Taisomųjų vidpadis, atitinka fiziologinės kreivės, pėdos, mažina spaudimą pėdos, skatina normalus vaiko vystymasis arka, bei apsaugo ir gydo vienodo snukio.

6. Vel cro ji gali būti automatiškai reguliuojami ir patogiai.Priklausomai nuo jūsų individualių poreikių, galite supjaustyti išilgai linijos.

7.Viduje: aksominė.Šiltas ir kvėpuojantis

Kas yra ortopedinių batų?

ortopedinių batų, skirtos iš žmogaus biomechaninių jėga principą, gali moksliškai teisingas neteisėtos jėgos vaiko koja, ir apriboti nenormalus veikla, pėdos sąnarių, padėti sveiką augimą pėdos kaulai.

Kas yra funkcija ortopedinių batų?

Ilgalaikis dėvėti ortopedinių batų gali veiksmingai ištaisyti ir išvengti įvairių pėdos skeleto problemų, kaip varus koja, valgus koja, vienodo snukio, in-toeing eisenos, iš kojų eisena, O formos kojos, X-formos kojos.Jis naudos daug koregavimas ir tobulinimas pobūdį ir puoselėti kaulų problemų.

Ar ortopedinių batų tinka sveikas kojas?

Taip, jie padaryti.Mamos dažnai mano, kad jų vaikams nereikia turėti ortopedinių batų, kol jie rado problemą.Tačiau, tai klaidinga nuomone.Ortopedinių batų gali ne tik teisingai neteisingai pėdos formą, bet taip pat išvengti pėdos deformacijos, taip, kaip padėti vaikams ugdyti tobulą ir sveiką pėdų formos .

Kaip pasirinkti tinkamą ortopedinių batų?

Pasirinkti tinkamus batus, jums turėtų būti pagrindinis vaikų kitokia situacija.Pavyzdžiui, pasirinkti lengvas kokybės ortopedinė avalynė prevencinių naudoti arba šiek tiek pėdų deformacijų.Arba prašome kreiptis į klientų aptarnavimo.

Prevencijos ir Korekcijos flatfoot ,Supinator ir pronator ,Valgus ,Varus ir t.t.

Korekcijos principas:

1.Žmogaus kūno mechanika 2.Kaulų atkūrimo sistema 3.Pėdos formos

APIE Princepard :

1.Princepard sukurta 1993 m., jo apdovanojimai pasaulinis lyderis, gyvenimo būdą, avalynės pramonė, kuri projektuoja, kuria ir rinkų gyvenimo būdą, avalynė, kuri kreipiasi į tendenciją-patyrusių vaikų.Princepard Batai yra populiarus Easten Europoje ir Rusijoje.

Princepard sėkmę lemia tai aukštos kokybės,įvairus,ir už prieinamą kainą produktų liniją, kuri atitinka vartotojų įvairaus gyvenimo būdo poreikius.

Produktai yra vaikai sneaker,vaikai sandalai,vaikai medvilnės-paminkštintas batų,vaikams audinys batai.vaikas ortopedinė avalynė

VEŽIMĄ:

1.Mes teikiame nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir E-pakelio .Paprastai tai užtruks 7-55 verslo

dienų atvykti į paskirties vietą. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.) Jūs galite sekti sklypas pagal šią nuorodą:

2.Jei pageidaujate kitų express siunta, pavyzdžiui, EMS,UPS, DHL ,FEDEX, prašome susisiekti su mumis pirma, mes jums konkurencingos laivybos kaina.

3.Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dieną po apmokėjimo, yra baigtas. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

4.Visi muitų mokesčiai, muitai ir mokesčiai, importuoti į savo šalį, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Šias ch arges yra pirkėjo atsakomybė.

ATSILIEPIMAI:

1.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamas(5 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes tikrai dėkingi, kad.

2. Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimai bus ne išspręsti bet kokią problemą, ar atneš jums jokios naudos, tiesa?Taigi duokite mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums padaryti, kad.Ačiū.

Žymos: mergina odos batų, ortopedinių batų, vaiko ortopedinių batų, shoses vaikai berniukai, šilumos taikymo sritis, vaikų odos batų, vaikams žaisti batai prinsess, moterų sneaker, laisvalaikio sneaker, kempingas batai berniukams

Atsiliepimai

Reitingas