4 Pin Aviacijos Vaizdo ilgiklis 5M 10M, 15M 20M Sunkvežimių ir Autobusų Stebėti VAIZDO Kameros Ryšys, Vaizdo Kabelį

4 Pin Aviacijos Vaizdo ilgiklis 5M 10M, 15M 20M Sunkvežimių ir Autobusų Stebėti VAIZDO Kameros Ryšys, Vaizdo Kabelį

4 Pin Aviacijos Vaizdo ilgiklis 5M 10M, 15M 20M Sunkvežimių ir Autobusų Stebėti VAIZDO Kameros Ryšys, Vaizdo Kabelį

€7.99

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: ZQ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specialios Funkcijos: 4 Pin Aviacijos Pratęsimo Vaizdo Kabelis
  • Įtampa: 24V
  • Prekės Svoris: 0.55kg
  • Neprivaloma ilgis: 5M/10M/15M/20M
  • Elemento Dydis: 4 pin kabelis 5m/10m/15m/20m
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Medžiagos Tipas: ABS

Savybės:

Vyrų ir moterų 4-Pin aviacijos vaizdo kabelis, perduoda vaizdo ir galios vieną kabelį.Plačiai naudojamas sunkvežimis/priekabos/autobusas/ratų/long transporto priemonės prisijungimo parkavimo pagalba, VAIZDO stebėjimo sistemos.Suderinama su: profesionalus VAIZDO/priežiūrą 4-pin jungtis ekranas, galinio vaizdo kamera, DVD grotuvas, TV box.Atsparus vandeniui, atsparus smūgiams tinka naudoti lauko sąlygomis.

Specifikacija:

Darbo galia: 12-24V Dydis: 5m/10m/15m/20m Prisijungti tipas: 4-pin female 4 pin male Medžiaga: Gryno vario, gyslų, PVC

5M/10M/15M/20M 4 pin aviacijos transporto priemonės vaizdo kamera, vandeniui ilgiklis 4-Pin Aviacijos Vaizdo Kabelis

Apie Mus:

1. Mūsų produktai turi būti griežtai išbandyti, prieš išsiunčiant, o produktai gali būti siunčiamas tik klientams, kai jie yra įrodyta, kad būti sveika.

2. Jūs galite maišyti visus daiktus, laisvai pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje.

Apie Transportas:

1. Jei kliento užsakymas sėkmingai apmokėtas, mes pasirinkti greitas ir patikimas pristatymo būdas ir siųsti paketą per 1-3 darbo dienas.

2. Mes esame atsakingi už laivybos adresas užpildyti užsakymą, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes nesame atsakingi už neteisingą ar nepristatyti adresą.

3. Jei negavote prekės per pirkėjo apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas-stengiamės, kad klientai patenkinti!

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų buvo pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Grįžti & Grąžinti:

1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktais, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau kaip 15 dienų, tai laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Mes esame įsipareigoję laikytis griežčiausių pramonės ir stengtis, kad visi klientai patenkinti!Jūsų teigiamus atsiliepimus yra geriausias paskatinimas mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5-žvaigždučių ir fotografuoti, dalytis atsiliepimų skiltyje.Jei nesate patenkintas su šiuo pirkimu, prašome susisiekti su mumis.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą, o ne pateikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar inicijuoti viešą ginčą.Prašome tikiu, kad per operaciją, nesvarbu, kas atsitiks, mes padarysime viską, kad suteikti klientams kokybiškas paslaugas.

Žymos: leonas veidrodis, 5m lizdas, pin skoda, saugumo maitinimo adapteris, easydiag golo, giliau žuvų ieškiklis, kabelio ip autobusų, 5 pin kameros, 5pin fotoaparatas, component video kabelis 10m

Atsiliepimai

Reitingas