Vaikai GRILIS Grilis PlaySet Iškylą Virtuvės Krepšelį Žaisti Žaislai su Muzika ir Šviesos Apsimesti, Maisto produktai, Kulinarija, Vaidmuo Žaisti Žaislų

Vaikai GRILIS Grilis PlaySet Iškylą Virtuvės Krepšelį Žaisti Žaislai su Muzika ir Šviesos Apsimesti, Maisto produktai, Kulinarija, Vaidmuo Žaisti Žaislų

Vaikai GRILIS Grilis PlaySet Iškylą Virtuvės Krepšelį Žaisti Žaislai su Muzika ir Šviesos Apsimesti, Maisto produktai, Kulinarija, Vaidmuo Žaisti Žaislų

€25.04

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: NĖRA

Sveiki!

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

PRODUKTO APRAŠYMAS:

[2-in-1 Žaislas Lagaminą] gerai suprojektuoti vaikų žaislas krepšelio gali būti įjungtas į išskirtinį grilis lentelė.Stilingas 2-in-1can kreiptis į žaislas stalo per kelias sekundes.Lengvai keisti.Įdomus yra begalinis, patirtis, įdomus, bet kada, bet kur.

[Ekologišką Plastiko]Vaikų saugos ir sveikatos yra prioritetas.Mūsų grilis apsimesti žaisti žaislų rinkinys yra griežtai pagaminta iš aplinkai draugiškų plastiko, ir spalvos yra ryškios ir ryškus. 30 modeliavimas, priedai skatinti vaikų iination.Jo sudėtyje nėra bisfenolio A, yra beskonis, tvirtas, anti-drop, sklandžiai, Spaudos, be šerpetų, ir bus ne pakenkti jūsų kūdikio odos arba pakenkti jūsų kūdikio sveikatai.

[Nekilnojamojo Apšvietimo ir Specialūs Garso Efektai] galite rankiniu būdu, paspauskite imituojamas maišytuvas vandens nutekėjimo, ir daržovių praustuvas funkcija yra rankinis vandens cirkuliacija.Galite įjungti sumodeliuoti krosnimi, yra šviesa orkaitėje, kuris sukelia maisto keisti spalvą.Virtuvės plotas taip pat yra įrengta garso efektai, kad padidinti autentiškumą žaidimą ir leiskite vaikams pasinerti į įdomus grilis.

[Patogus Saugojimo] rinkinį BBQ "playhouse" žaislai taip pat saugojimo dėžutė.Naudoti kabliai pakabinti peiliai, šakutės, vaizdo klipus ir pan.top produktas, kuris neužima vietos ir yra paprasta naudoti.Kai vaikai žaidė žaidimą, jie gali susikrauti rekvizitas, ir įdėti juos į lagaminą tinkamai plėtoti gerus įpročius organizavimo ir laikymo.

[puiki Dovana]Jis gali būti naudojamas įspūdį nušvitimą, sensorinis stimuliacijos, pramogų ir švietimo.Tuo pačiu metu, ji gali skatinti tėvų ir vaikų bendravimą vaidmenų sąveika.

Savybės: purškimo, vanduo, garso ir šviesos

Taikoma baterijos: 3 AA baterijos (neįtraukta)

dydis:23.7 x 18,5 x 29.5 cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x žaislai krepšelio

29 x kepimo priedai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto vaizdai ir aprašymas, tik nuorodos tikslas, todėl prašome žr. skyrių " gaminti.

INFORMACIJA:

APIE MOKĖJIMĄ:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Zinojo.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Po pardavimo Paslaugos:

* Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.

* Jeigu yra bet kokių klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Atsiliepimų Apie:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Mano Brangus Draugas

* Mes remti Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

* Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka", mes jo prioritetus.

* Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

AČIŪ!!!

Žymos: žaislas grilis šalis, kvėpavimo pratimai, virtuvės playset, suknelė mergaitei 10 metų, plastilino maisto žaislai, maisto playset, vaikams virtuvė, vaikai apsimesti, žaislai, mini žaislas pliurpalas, virtuvės žaislas

Atsiliepimai

Reitingas