Nailono Diržas Laipiojimo Virvės TR-16280 Lauko Medžio Kabo Hamakas Dirželis Aukštos Keliamoji Patvarus Kempingas Kelionės Nešiojamų Diržas

Nailono Diržas Laipiojimo Virvės TR-16280 Lauko Medžio Kabo Hamakas Dirželis Aukštos Keliamoji Patvarus Kempingas Kelionės Nešiojamų Diržas

Nailono Diržas Laipiojimo Virvės TR-16280 Lauko Medžio Kabo Hamakas Dirželis Aukštos Keliamoji Patvarus Kempingas Kelionės Nešiojamų Diržas

€4.12

Produkto aprašymas

  • Tipas: Medžio Dirželiai
  • Sporto Tipas: Žygiams,stovyklavimui,iškyloms,kelionės,alpinizmas
  • Savybės: Nešiojamas,tvirtas,lengvas,dėvėti,atsparus smūgiams, korozijai
  • Apkrovos: 500KG
  • Dydis: 280x2.5x0.12cm
  • Prekės Pavadinimas: Balight
  • Medžiaga: 1000D Nailono

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE!

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Pageidavimų Sąrašą,Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite Kokių Nors Klausimų,Prašome Susisiekti Su Mumis.Ačiū jums labai!!!

Savybės:

1 Šis diržas yra pagamintas iš aukštos kokybės 1000D nailono juostos per išskirtinį tvarkymo.Nailono medžiagos turi gerą ilgaamžiškumą.Juostelės yra stiprus ir bus ne puvinio lengvai vandenyje.Tai geras pagalbininkas veiklos lauke.

2 Tai nailono juostelės po apdorojimo, turi stiprią atsparumas dilimui ir korozijai, gali būti naudojami lauko lietingą dieną.

3 Ši juostelė gali būti naudojama saugoti hamakas virvę nuo trinties, pratęsti gyvenimą, lynai, taip pat gali būti naudojamas siekiant apsaugoti medžius nuo trinties ir žalos.

4 bendras ilgis dirželis yra 280cm, iš viso 10 mazgai, kiekviename mazge yra sutvirtintas, tvirtesnis, kiekvienas mazgas turi lanku, mazgas dizaino, gali geriau patenkinti spindulys užtrauktuku, todėl, kad jėga, dirželis daugiau vienodos ir pagrįstas.

5 dirželį turi platų naudoja, ne tik gali būti naudojamas įdiegti apsaugos hamakas virvę, gali būti naudojamas įdiegti sūpuoklės, kėdės ir kiti lauko priemonės, ar lipant virve, yra multi-funkcinis kaspinu.

6 nailono medžiagos, šis dirželis turi stiprų guolių talpa, didžiausias guolių talpa iki 500 kg, gali užtikrinti saugos naudoti lauko sąlygomis.

7 Šis diržas yra mažas ir subtilus formos, šviesos svorio ir kas sriegis dirželis yra tvarkomi labai švariai, jį yra labai patogu nešiotis.

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Dydis:280x2.5x0.12cm

Neto Svoris:0.11 kg

Medžiaga:1000D Nailono

Tema:Sportas

Sporto Rūšis:Pėsčiųjų,kempingas,iškylos,kelionės,alpinizmas

Savybės:Nešiojamų,patvarūs,lengvi,dėvėti,atsparus smūgiams, korozijai

Tipas:Medžio Dirželiai

Nešantis:500kg

Pakuotė:

1x hamakas medžio dirželiai

Supakuota:opp krepšys

Žymos: žaidimai vaikams laipioti, aklas medžioklė, nailono molle diržas, lipti į medį, telefono dėklas su grinch, shoot stick, edelrid laipiojimo pakinktų, alpinizmas įrankis, carrucola medžio laipiojimo, arborist įrangos virvė

Atsiliepimai

Reitingas