10PC/Daug Naujos Originalios NXP PCF7935AA Atsakiklis Chip ID44 Chip BMW, Dodge "Volvo"

10PC/Daug Naujos Originalios NXP PCF7935AA Atsakiklis Chip ID44 Chip BMW, Dodge

10PC/Daug Naujos Originalios NXP PCF7935AA Atsakiklis Chip ID44 Chip BMW, Dodge "Volvo"

€24.65

Produkto aprašymas

  • Nuotolinio Valdymo: No
  • Funkcija: automatinis centrinis užraktas
  • Tipas Priedų: Specialiosios Dalių Vagysčių Prietaisas
  • Prekės Pavadinimas: PORSWAGEN
  • Nuotolinio Valdymo Tipas: Be LCD Nuotolinio Valdymo
  • Tipas: Anti-Theft Prietaiso Dvipusis

10VNT/Daug Naujos originalios NXP PCF7935AA(ID44) atsakiklis lustas

keramikos automobilio raktas immo chip BMW, Dodge "Volvo"

Visiškai naujas.

paketų sąrašo: 10vnt* PCF7935AA chip PASTABA : Šis lustas yra tuščias,reikia užprogramuoti prekiautojas ar šaltkalvis,ji reikia naudoti klavišą programuotojas kodavimo.

DĖMESIO:

1.didmeninė nėra,kviečiame susisiekti dėl išsamesnės informacijos.daugiau užsakymų, daugiau, nuolaida.

2.pirkėjas turi žinoti, taip pat mūsų raktas/klavišą " shell jei tinka jūsų automobiliui, prieš užsakymą, jūs galite palyginti savo klavišą su nuotraukomis, arba paprašyti mus detales.

3. We will ship prekės iš e-pack MUMS,Ukrain,Rusija, tai užtruks apie 5-15days,kitos šalys naudosis kinija paštu arba singapūras paštu,tai užtruks apie 8-40days.kartais gal ir ilgiau.jei norite gauti elementą, greičiausiai, jūs galite susisiekti su mumis rinktis pagreitintą siunta, pavyzdžiui, ems,dhl tt. ir tt, bet jums reikia skirti daugiau papildomų krovinių.jei jūs vis dar gauti elementą, kai pristatymo terminas baigėsi, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums išspręsti visas problemas, nėra lengva atidaryti ginčą, ačiū!

4. mes siūlome 30days pakeisti arba grąžinti pinigus gavę prekę, grąžinti laivyba išlaidos tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai grįžti rezultatas iš mūsų klaidos i.e.mes atsiųsime negerai ar su defektais daiktus jums ).Jei norite grąžinti prekę atgal, niekada laivo atgal DHL, siūlome laivybos atgal EMS arba PAŠTU su sekimo numerį, nes Kinijos didelių muitų.Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą atgal, mes greitis iki grąžinimo procesą.

5.kai gausite savo prekę.pls nedvejodami palikite savo geras komentaras.jei turite kokių nors klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, siekiant ją išspręsti,nėra lengva palikti neigiamą atsiliepimą.mes stengiamės, kad jums 100% patenkintas.sveiki atvykę į pirkinių!

Žymos: obd wow, lpc1769, keychain "pantera", vag key, iveco obd, ford ecosport pedalas, pikapas "toyota", kuro kontrolės jutiklis, bmw virvelės, gudriai kelionės grindų kilimėlis

Atsiliepimai

Reitingas