1 vnt Medvilnės baby cib buferiai, Mados Lova vaikiška Lovelė patalynės rinkinys, skirtas naujagimių, Kūdikių Kambarys Vaikams, Kūdikių Miegamojo Komplektas

1 vnt Medvilnės baby cib buferiai, Mados Lova vaikiška Lovelė patalynės rinkinys, skirtas naujagimių, Kūdikių Kambarys Vaikams, Kūdikių Miegamojo Komplektas

1 vnt Medvilnės baby cib buferiai, Mados Lova vaikiška Lovelė patalynės rinkinys, skirtas naujagimių, Kūdikių Kambarys Vaikams, Kūdikių Miegamojo Komplektas

€6.16

Produkto aprašymas

  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • Technics: Dygsniuotas
  • Stilius: Tvilas
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: 19-24 mėnesių
  • Prekės Pavadinimas: cobarbie
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Dydis: 130*70(130*70)
  • Modelio Tipas: GEOMETRINIO
  • Dizainas: gyvūnų, meškos,paukščių,ledai
  • Sezonas: pavasario, vasaros, rudens, žiemos
  • spalva: balta,juoda,rožinė,tamsiai mėlynas,geltonas,
  • Įdaru: Medvilnės
  • Modelio Numeris: cobarbie104e
  • Reitingas: Kokybė

1 Vnt Bamperis :230cm*28cm*1pc Spalva :6 turima Medžiaga: 100% Medvilnė Lovelę Tipas: Stačiakampis lovelę: 130cmX70cm (51"X27.5") , 140*70cm(55"X27.5") , 120X60cm(47,2 proc."X23.6"), 120X65cm(47,2 proc."X25.6"),120X70cm(47,2 proc."X27.5") pirkėjo Užsakymo Kūdikių Bamperis;Jei jūsų kūdikio lovelę dydis yra ne kas išdėstyta, prašome pastaba, kai jūsų užsakymą, mes galime padaryti tai už savo reikalavimą, maloniai prašome pažymėti: nėriniai gal kitaip, kai pats nėrinių naudoti.

Komplektą sudaro: 1 x bamperis (kiti priedai neįtraukiami skalbimo Mašinų gentlely atskirai, prieš naudojimą prašome pašalinti bamperis įterpti prieš skalbiant nenaudokite baliklio nėra būgniniai sausas, Kietas, geležies, jei reikia Daryti, ne sausas, švarus Produktas:

1.Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

2.Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp nuotraukų ir straipsnių.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Siekiant, kad jūsų užsakymo mokesčių nemokamai arba mažesnis mokesčio, mes jums pareikšti, su mažesnės vertės.Tačiau, mes negali garantuoti jokių mokesčių, ir mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importuoti mokesčių.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Mes išsiūsime jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Paprastai tai trunka 15-30 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, tokių kaip Kinija Post & Honkongo Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų Express, pavyzdžiui, EMS, DHL, " FedEx, TNT

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, muitinės procedūros.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Jei jums nereikia gauti prekę per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį ir pasikliauja jumis artimiausiu metu.

Grąžinimo Politika

Jei esate nepatenkintas prekės, rašykite mums grąžinti, arba vėl per vieną savaitę.

Visi elementai turi būti grąžintas į pradinę būklę ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, pls duok mums teigiamų atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų apie daiktų, prašome susisiekti su mumis, paprastai, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.

Jei norite įsigyti įvairių produktų arba didelį kiekį, prašome susisiekti su mumis, mes bus sujungti laivybos išlaidų ir suteikti jums geriausią kainą.

Žymos: kūdikis mažas lovelė lova, miegamasis antklodė, užfiksuotas patalynės komplektas, kūdikių bumper set, kūdikių drobulė, muslino suvystyti antklodė rinkinys, miegamasis furnitur, saulė lovelę patalynės komplektas, naujagimio miegamasis priedai, balta vaikiška lovelė patalynė

Atsiliepimai

Reitingas