Yonntech 16 colių Vaikai Dviračių Vaikams Saugaus Dviračių Vaiko Dviratis Su Pagalbiniais Mokymo Ratų

Yonntech 16 colių Vaikai Dviračių Vaikams Saugaus Dviračių Vaiko Dviratis Su Pagalbiniais Mokymo Ratų

Yonntech 16 colių Vaikai Dviračių Vaikams Saugaus Dviračių Vaiko Dviratis Su Pagalbiniais Mokymo Ratų

€45.19

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Didelis Anglies Plieno
  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: HW01-0049-B-DE
  • Prekės Pavadinimas: Yonntech
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"

Mūsų 16 colių vaikų kalnų dviračių yra sukurtas specialiai vaikams nuo 7 iki 12 metų amžiaus.Dviračio priekinio ir galinio ratų yra įrengta su smūgio absorbcija, nesvarbu, ar jos sklandų kelių ar patikima gerumo, ji gali garantuoti vaikų saugumą.

Bruožai : Žemas svorio centras, žemas skersinis, dizainas - lengvai važiuoti, važiuoti saugiau.Vielos krepšys, patvarus, ilgas tarnavimo laikas vientisas suku dizainas, lankstus rotacinis Dvigubi stabdžiai dizainas, lengva valdyti, neslidžia pedalą, jojimo saugos Kieta jėga, graži forma priešslydžio sistema dėvėjimuisi atsparios padangos -3 sluoksniu, padangų smūgio absorbcijos mūvėti Tinkamas visų rūšių eismo sąlygos - kaimo keliai, priemiestyje pievos, parkas rajone ir t.t. Patogus sponge sėdynės, tegul kūdikis važiuoti patogiau Tikslumo rankinis stabdis pikis dizainas, kūdikis gali lengvai valdyti, kontroliuoti laisvai priešslydžio sistema dėvėjimosi ir plyšimo, dėvėti padangos, dėl įvairių kelių jojimo Nustatyti galinio vaizdo veidrodis, nekilnojamojo važiuoti modeliavimas Sustorėjimas saugos papildomas raundas, vaikai mokosi mokytis važinėti po savo griovimo Specifikacijos: Spalva: juoda Svoris: 10kg Dydis: 16 colių Lytis: universalus Krepšelis medžiaga: plieno vielos Rėmas medžiaga: anglies plieno lydinio Funkcija: su pagalbiniais varantys

Pakuotės inclu des: 1 X žodžio frenzy

Pastabos: dviratis yra surinktas, reikia įdiegti ją patys.

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Zinojo.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: ratų de anglies, keltuvo gervė, 16 ratų, didelis dviračio ratų, makiažas atveju profesionalus lauke tuštybės, lenovo apyrankė, nagų perdavimas, cnc vertus varantys, anglies disko ratų, priekinė stebulė

Atsiliepimai

Reitingas