BuildMoc Star Planą Ginklų SS Respublikos Malūnsparnį Sukilėliai Hammerhead Corvette Statybiniai Blokai, Plytos Ginklų Žaislai Vaikams

BuildMoc Star Planą Ginklų SS Respublikos Malūnsparnį Sukilėliai Hammerhead Corvette Statybiniai Blokai, Plytos Ginklų Žaislai Vaikams

BuildMoc Star Planą Ginklų SS Respublikos Malūnsparnį Sukilėliai Hammerhead Corvette Statybiniai Blokai, Plytos Ginklų Žaislai Vaikams

€50.45

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • CE: Sertifikatas
  • Modelio Pavadinimas: Ginklų Respublikos Malūnsparnį
  • Brūkšninis kodas: No
  • Kostiumas: Kalėdų dovana/Gimtadienio dovana/Halloween dovana/Naujųjų Metų Dovana
  • Pakuotė: Ne originalo langelyje,new į sandarų maišelį
  • Medžiaga: Aplinkai draugiška medžiaga
  • Modelio Numeris: C5466 Filmą Ginklų Įrangos Pardavimas, Biuro Įrangos Laivą Erdvėlaivį, Žaislai Berniukams
  • Blokų skaičius: 621PCS
  • Dydis: 30x8x16cm
  • Pastaba: Tik pdf instrukcija
  • Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
  • Prekės Pavadinimas: buildmoc
  • Amžius: > 6 metų
  • Lytis: Unisex
  • Funkcija: ginklas
  • Krovinių: Nemokamas pristatymas kai kurių šalių
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Tipas: Blokai
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Sertifikavimo: CE
  • Įspėjimas: BuildMoc Star Planą Ginklų SS Respublikos Malūnsparnį Hammerhead Corvette

Prekės Informacija

· Produktas: BuildMoc Star Planą Ginklų SS Respublikos Malūnsparnį Sukilėliai Hammerhead Corvette Statybiniai Blokai, Plytos Ginklų Žaislai Vaikams

· Medžiaga: 100% brand new, ABS aukštos kokybės plastiko , Jo sauga apima Europos ir Amerikos žaislų saugos standartas ir kuris GB standarto.

· Pakuotė: ne originalo langelyje, nauja s ealed maišelį. (Jei jums reikia lauke, prašome susisiekti su manimi.Bet tai lengva sugadinti-tolimojo susisiekimo, mes negali garantuoti, jos vientisumą. )

· Rankinis : Nėra popieriaus nurodymus, tik elektroninių instrukcijos .

· Blokų skaičius: 621 vnt

· Dydis:30x8x16cm (Dydis gali būti 2 cm / 1 colio netikslumas dėl rankos priemonė)

· Dovana: /Blokai gerbėjai/ surinkti gerbėjų/ draugai / vaikai 6 metų ir iki/

Paslaugos:

1. Jei apsaugos laikas yra apie praeiti, prašome pranešti mums išplėsti apsaugos laikas jums.

2. Jei radote dalys, praleistų arba neveikia,prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes pasistengsime geriausia spręsti problemas.Ačiū!

3. Jei nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis ir patikrinti šią informaciją.

4. Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus ir logistikos, ir kt.Prašome pranešti mums.Mes siūlome geriausią aptarnavimą už jus.

5· Mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Sveiki atvykę į urmu.Tapti ventiliatorius parduotuvės, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų, aš vertiname jūsų gerų atsiliepimų ,Ačiū!

Funkcija Šie blokai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, saugos ir aplinkos apsaugos, nekenkia vaikų sveikatai.Šie produktai tinka ir vaikams virš 6 metų, jei jūsų vaikai yra mažesnė nei 6 metai, prašome žaisti pagal suaugusiųjų globos, kad vaikai negalėtų praryti smulkių dalių.Spalvomis modelius daro pastatas dar labiau intuityvus.Mokėjimo metodų yra daug mokėjimo būdų galima rasti Zinojo.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Prekių pristatymas ir Įteikimas Prekės bus išsiųstos per 3~7business dienų po visiško apmokėjimo gavimo.Mes laivas visame pasaulyje su flat rate shipping Kinija Paštu, Oro paštu , DHL , UPS , EMS, šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai shippment, kad visame pasaulyje naudojama imtis 8 25 darbo dienas, išskirti, Šeštadienis & Saulės. (priklausomai nuo muitų ir laiką, pvz., Kalėdinis paštas, vėlavimai ir pan.), taip pat galime pateikti express post by EMS(5~8days) arba UPS (4~5days).Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie $20 ar didesnis.Jei norite paštu EMS arba UPS, prašome susisiekti su mumis.

Kokybės Įsipareigojimas:

Mūsų internetinė parduotuvė parduoda platų produktų asortimentą, ir mes garantuojame, kad mūsų produktai atitiks šiuos bendruosius kokybės standartus:

1)Tiksli Informacija & Aprašymai Mes tiekimą produktų, kurie yra funkcijos, funkcionalumas ir specifikacijos atitinka aprašymus ir pakuotės.Mes siekiame pateikti vartotojo vadovus ir aiškios instrukcijos padorus anglų kalba.

2)Standartų Laikymasis

Mes esame atsargūs, kad tik parduoti produktus, kad atitiktų bendrosios galios, saugumo ir othestandards Nekokybiška prekė turi pranešti per 3 dienas pridedamas su nuotrauka nekokybiška dalis.Prašome grąžinti ją su savo lėšomis per 1 savaites nuo to momento, kai prekės yra gautos.Mes pasirūpinsime, kad keistis nauju jūs ne vieną kartą. (jūs turite būti visos originalios detalės, nepažeistos į resaleable būklės, ačiū).Jei jums reikia grąžinti, tik elemento sąrašą kainos yra negrąžinamas.Pirkėjas yra atsakingas už laivybos išlaidos, patirtos laivybos produktų atgal.

Kontaktinė Informacija:

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?

A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus: 1. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. 2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: ss, blokuoti statyti, lego ss, blokuoti star karo, lego karinės, automobilių lego technic, bendrosios biuro įranga, bžūp corvette, buildmoc lego, valtis lego

Atsiliepimai

Reitingas