7-Vnt Countersink Grąžtas Nustatyti Stop Antkakliai & Išnirimas, Puikiai tinka Mediena | Greitas Keitimas Išankstinio Gręžimo Counterbore Grąžtai Proto

7-Vnt Countersink Grąžtas Nustatyti Stop Antkakliai & Išnirimas, Puikiai tinka Mediena | Greitas Keitimas Išankstinio Gręžimo Counterbore Grąžtai Proto

7-Vnt Countersink Grąžtas Nustatyti Stop Antkakliai & Išnirimas, Puikiai tinka Mediena | Greitas Keitimas Išankstinio Gręžimo Counterbore Grąžtai Proto

€7.30

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Countersink Grąžtas Nustatyti Stop Apvadai
  • Ilgis: /
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Tipas: Pjovimo Grąžtas
  • Prekės Pavadinimas: VOTO
  • Naudoti: Medienos Gręžimo
  • Medžiaga: Greitapjovio Plieno
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Countersink & Counterbore Medienos Grąžtas Rinkinys pasirengimo treniruočių skyles ir countersinks net kietmedžio ir aliuminio, taip mažinant riziką išskaidyti skydelyje ir suteikia kiekvieną varžtą vinių ar varžtų gražią išvaizdą, kaip ji atrodo sutapti su baldų paviršiaus, ir gali būti taikoma gražiai su mediniais kamščiais.

SPECIFIKACIJOS: 7 Countersink 4-Rievėtą Bitai su 7 Hex reguliuojamas Gylio riboklis Antkakliai, Suderinama su Varžtų Dydžiais: #5, 6, 7, 8, 9, 10, 12. - Tiek dydžių: 1/8, 9/64, 5/32, 11/64, 3/16, 13/64, & 7/32 colis - Hex Raktas: 3/32 colių skersmens.

DIZAINO ir KOKYBĖS: Daugiau Jokių Skaldymo Mišką!Pagrindinis 2-in-1 countersink grąžto dizainas, Pagamintas iš Plieno, todėl bitų aštrių patarimai ir gali palaikyti per šilumos ir slėgio nesulaužant/triuškinantis ir kenkia skydelis arba šviesos esate pastate - Tiek dydžių yra išraižytas ant grąžtai identifikuoti.

GRAŽI IŠVAIZDA: grąžtai grąžtai bandomuosius skyles gražiai ir tiksliai tiksliai, laiko ir laiko vėl gauti tikslią kūgio formos skylę ant kiekvieno galąstuvas, todėl jums bus gauti gražus lygaus paviršiaus ant bet kokios kietos, minkštos medienos arba aliuminio.

PASKIRTIS: prie Galios Stendo ar suktuvu vairuotojo - Kai Medienos apdirbimo arba Pastato Liejimo, padidinti ir kampine ratlankio a gręžti skylę taip, kad varžtų, vinių ar varžtų gali būti įrašytas viename lygyje su paviršiumi dirbate, Pvz.: Vyriai - bits taip pat nubraukti bet burr kairę iš bet kurios programos, ir taip pagerinti apdaila ir pašalinti pavojingas kraštus.

Bet kodėl iš anksto grąžtas su 1 bit & countersink su kitu 1, kai jūs galite turėti jį in 1 lengvai įrankis?!

MŪSŲ SPRENDIMAS:

The 3-in-1 Counter-nuskendo Grąžtai leidžia jums iš Anksto gręžti ir kūgio formos skylę kur varžtas vadovai bus įsprausti & sėdėti patogiai, žemiau paviršiaus į aplinką.

Rinkinys taip pat apima sustabdyti antkakliai kontrolės grąžtas gylio tikslų nustatymas.

Tai rekomenduojama naudoti gręžimo žiedai su tepalo išvengti degimo medžiagos paviršiaus.

KOLONĖLĖ:

Tiek Countersink bits & antkakliai turi hex riešutai lengvai prisitaiko sugriežtinti & tikslus padėties nustatymas.

Rinkinys ateina su Teisinga Hex Raktas priveržimo riešutai.

Countersink taip pat gali būti naudojamas pašalinti burr kairę nuo gręžimo/įsriegimo operacijos, taip gerinant baigti projekto & nuimdami pavojingų aštrių briaunų.

(Countersink skirtingai nuo counterbore daro kūgio formos skylę, o pagimdė gamina Plokščią-apačia suapvalinta skylę.)

Tiek ilgiai:

#5 3-1/32

#6 3-5/32

#7 3-2/8

#8 3-11/32

#9 3-5/16

#10 3-9/16

#12 3-9/16

Spalva: sidabrinė

medžiaga: plienas

Lengva identifikuoti:

Tiek Dydžių yra išraižytas ant bits tiksliai nustatyti, kuris tiek už tinkamą varžtą.

Pakuotė:

7* medsraigčiai imti countersink Su raktu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: 200 mm grąžtas, counter gręžimo, countersink gręžimo, countersink medienos, priekalas, papuošalai, countersink, counterbore grąžtas, 4 colių skylę pamačiau, sraigės sodas, gręžimo gylis

Atsiliepimai

Reitingas