Didelės spartos SKELBIMŲ modulis AD9226 modulis lygiagrečiai 12 bitų AD 65M duomenų kaupimo FPGA plėtros taryba

Didelės spartos SKELBIMŲ modulis AD9226 modulis lygiagrečiai 12 bitų AD 65M duomenų kaupimo FPGA plėtros taryba

Didelės spartos SKELBIMŲ modulis AD9226 modulis lygiagrečiai 12 bitų AD 65M duomenų kaupimo FPGA plėtros taryba

€26.20

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: Kita

Vieną.Trumpas įvadas į modulį

Šis modulis yra didelės spartos AD Atranka TI Įmonių 12 Bitų didelės spartos A/D Konverteris AD9226 .AD9226 daugiapakopė blokatorius dujotiekio architektūra yra priimtas, siekiant maksimaliai padidinti ėminių ėmimo dažnis. 65MSPS lustas turi atskirą maitinimo, su mėginio savininkas ir nuoroda įtampos šaltinio lustas, supaprastina dizaino periferinių grandinės, atitinka pramoninį pritaikomumą, ir užtikrina, kad be nuostolių kodas visos darbo temperatūros diapazonas.

Įtampos įėjimo diapazonas modulis - 5V~+5V Ir didžiausios vertės pirkimo pikas yra 10Vpp signalas.Modulis naudoja slopinimas ir kompensuoti grandinę reguliuoti įėjimo signalo. 1V~3V (tai yra, piko viršūnę vertė yra 2Vpp ) signalo įrašas AD9226 .Tai yra, įvesties - 5V metu, ADC įtampos įvesties terminalą yra 3V ; pirkimo 0V metu, ADC įtampos įvesties terminalą yra 2V ; įvesties +5V metu, ADC įtampos įvesties terminalą 1V .didelės spartos SKELBIMŲ bloko schema modulis yra parodyta paveikslėlyje.

Bloko schema

Pagrindinės savybės modulis yra keičiamas taip:

( 1 ) didžiausias priėmimo norma : 65MSPS .

( 2 ) analoginis signalas sąnaudų amplitudė : + 5V (tai yra, 10Vpp Įėjimo) .

( 3 ) analoginis signalas, dažnių juostos plotis : -3dB dažnių juostos Plotį, 350MHz .

( 4 ) skaitmeninė sąsaja lygis : 3.3 V,.

( 5 ) modulis maitinimo įtampa : +5V Vieno maitinimo šaltinio .

( 6 Analoginio signalo įvesties sąsaja priima dviejų rūšių: vienos yra 2.54 tarpai pin sąsaja, vienas yra SMA Interface (numatytasis) .

( 7 ) skaitmeniniai signalų sąsaja: 2 X 7 dviejų eilių 2.54 Tarpai motina sėdynės, kryptimi žemyn.

( 8 ) šiame modulyje yra skirta skylė į skylę GND Jis yra naudojamas prijungti multimetras įžeminimo pen, kad palengvinti vartotojui testavimas.

( 9 Jūs galite pritaikyti tinkamus modulius, atsižvelgiant į faktinę vartotojų poreikius.Kaip ir derinimo procesas yra gana sudėtinga, reikia pridėti tam tikrą pritaikymas mokestis.

Dvi.Modulis sąsaja

Analoginis signalo įvesties sąsaja priima dviejų rūšių, vienas pin sąsaja, kiti yra įterpimo sąsaja.SMA Interface ( Siūloma naudoti SMA Sąsaja įėjimo signalo ) Duomenų sąsaja priėmimo 14PIN A 2.54 Išdėstyti bazės sąsają.Sąsajos modulis yra parodyta, kaip parodyta šioje schemoje.

Modulis sąsaja schema

Trys.Modulis sąsaja ryšio metodas

didelės spartos AD bandymas modulis turi būti naudojama SKELBIMŲ Konversijos valdytojas ( Bendrojo naudojimo FPGA ) +5V Linijinių pastovus įtampos elektros energijos tiekimo ( Mažos pulsacijos ) Ir signalo šaltinio.Naudoti parduotuvės Linijinės įtampos reguliatorius, modulio , C8051F/STM32 +FPGA Core valdybos ir 160MHz signalo šaltinis bandymo jungimo schema yra nustatyti, kaip parodyta paveikslėlyje.(Ši nuoroda neapima šių bandymų diagramos reikmenys, reikia įsigyti atskirai)

Modulio bandymo aplinkoje ryšio schema

Keturių .Modulio derinimo poveikis

Įvesties sine bangų, Fang Bo ir trikampio bangų signalus, atitinkamai, ir jų amplitudės yra atitinkamai 10V Dažnis yra 100kHz .Signalo stebėjimo ir naudoti Quartus II įrankių viduje SignalTap II Duomenų rinkimo signalo.SKELBIMO Modulinės ėminių Ėmimo dažnis Nustatytas 65MHz .

Pastaba: modulio įėjimo pilnutinė varža 50 Omų, todėl signalo šaltinis turi būti įsteigtas kaip vairuotojui 50 omų apkrova, kitaip įvesties signalas bus perpus.

Modulio testas poveikio schema

Penki.Laivybos sąraše

AD9226 Didelės Spartos SKELBIMŲ Modulis,vienas gabalas

Žymos: ep4ce6e22c8n, aukšto liemens latekso sijonas, prekės ženklo kopija, altera fpga, altera, skelbimo fpga, kurti valdybos fpga, valdybos fpga, lcd valdiklio plokštės ltn170x2, ad9854 dds

Atsiliepimai

Reitingas