2020 NAUJAS Belaidis Kroviklis Stovas Stalinis Telefonas Turėtojas Aksesuaras Magsafe

2020 NAUJAS Belaidis Kroviklis Stovas Stalinis Telefonas Turėtojas Aksesuaras Magsafe

2020 NAUJAS Belaidis Kroviklis Stovas Stalinis Telefonas Turėtojas Aksesuaras Magsafe

€4.31

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Savybės: Jokios Funkcijos
  • Yra Garsiakalbis: No
  • Tipas: Stalas Turėtojas
  • Modelio Numeris: Telefonas, įkroviklis, laikiklis
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Įkroviklis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

1. Puikus Suderinamumas: Šis įkroviklis yra suderinamas su Magsafe Įkroviklį, "iPhone" 12 serija.Jis leidžia jums lengvai pasiimkite jį ir imtis jį išjungti ir vėl, o mokesčių tuo pačiu metu.Vienas žingsnis, montavimas ir jokio vargo.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis stovas yra pagamintas aukščiausios kokybės Aliuminio lydinio, ir lankstaus silikono medžiagos, stovas tinka stora, su belaidžio kroviklio labai lengva naudoti ir ji saugo savo įkroviklį nuo įbrėžimų.Rezervas išpjovą kabelis, kuris gali efektyviai apsaugoti sąnario kabelį nuo lūžių.

3. Ergonomiškas Dizainas: Su 60 laipsnių fiksuoto kampo puikus akių lygio, mobiliojo telefono stovas suteikia jums patogiausią žiūrėjimo patirtį.Tiesiog padėkite jį ant savo namų ar biuro stalo, jūs galite pamatyti, iš pirmo žvilgsnio skambučius, pranešimus ir kitus įspėjimus, kai jūs esate užsiėmę savo darbą.

4. Subtilus Apdailos: Su sklandžiai kraštai ir smėliasrove procesus paviršiuje, telefono laikiklis suteiks jums aukščiausios klasės išvaizdą ir subtilus prisilietimas jausmas.Ir jis pasižymi ne slydimo pagalvėlės apačioje, pridėti daugiau stabilumo.

5. Lengva Naudoti: Kai atėjo laikas imti, tiesiog kabinti savo telefoną, įkroviklį, tada jūs galite mėgautis žiūrėdami vaizdo įrašus ir įkrauti tuo pat metu.Pastaba: Šis punktas neapima Įkroviklį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įkroviklio Stovas

Taikoma: skirtas magsafe įkroviklį

Medžiaga: aliuminio lydinys, TPU

Dydis: apie 11.5*6.5 cm/4.53*2.56 į (kaip parodyta paveikslėlyje)

Spalva: sidabro, pilka

Pakavimo Sąrašas:

1*Belaidis Kroviklis Stendas

1*Kroviklis Atveju

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Zinojo.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Zinojo.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: cabl turėtojas, magsafe įkroviklį uosto, liūtas telefono skambutis, magsafe belaidžio įkrovikliai, belaidžio įkrovimo stovas, magsafe 1 lenta, mac atveju priedai, automobilio savininkas telefono, galia magsafe, airpod stotis

Atsiliepimai

Reitingas