40pcs Metalo Padangų Vožtuvas Dangteliai Žalvario Vožtuvas Dulkių Apima Schrader Automobilių Padangų Vožtuvo Stiebo Apima Padanga Ratlankio Dalys, Automobilių Priedai

40pcs Metalo Padangų Vožtuvas Dangteliai Žalvario Vožtuvas Dulkių Apima Schrader Automobilių Padangų Vožtuvo Stiebo Apima Padanga Ratlankio Dalys, Automobilių Priedai

40pcs Metalo Padangų Vožtuvas Dangteliai Žalvario Vožtuvas Dulkių Apima Schrader Automobilių Padangų Vožtuvo Stiebo Apima Padanga Ratlankio Dalys, Automobilių Priedai

€3.79

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: VEKMEK
  • Medžiaga: Žalvaris
  • Modelio Numeris: BCSD1080

Aukštos Kokybės Metalo Padangų Vožtuvas Dangteliai, lengvųjų automobilių ir kitų Transporto priemonių

Taikoma temas: 8V1

Išorinis skersmuo: 8mm

Ilgis (Aukštis): 10mm

Medžiaga: Žalvaris

Apdaila: nikeliuotas

Spalva: Sidabrinė

Įpakavimas: 40pcs/daug (poly bag)

Pristatymas Pastaba:

* Elementai, kuriuos įsigyti bus vežamos 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimai.Kartais siuntas, gali būti atidėtas, jeigu trūksta ir išteklių, mes jus informuosime elektroniniu paštu, jei tai atsitiks, bet tai retai pasitaiko.

* Daiktų, esame pardavimas yra nemokama laivybos, kad dauguma šalių pasaulio srities, ir mes padėsime jums pasirinkti optimalų vežėjas, jei reikia mūsų pasiūlymą.Laivybos tarifai nuo paties vežėjo skirtingų šalių ar vietose gali būti skirtingi, ir tarifai, taip pat gali būti skirtingi, iš įvairių vežėjas pačioje šalyje arba vietoje, todėl prašome spauskite patikrinti siuntimo išlaidas informaciją.

* Laivybos laikas:

Paprastai jums bus gauti prekes galite įsigyti 3~7 dienas nuo pristatymo dienos, jei jie siunčiami per express kompanijų, kaip DHL, TNT, "FEDEX", UPS ir t.t.Ir pristatymo laikas yra 7~15 dienų per EMS.

Ji bus išleisti 10~30 dienų daugelyje šalių, jei jie yra siunčiami elektroniniu paštu, kartais ji' s ilgiau.

Mes atnaujinti sekimo numerį, visų siuntinių, kai jie yra išsiųstas, galite stebėti internetu.

* Mokesčių, muito, PVM ir importo mokesčius savo šalyje, nėra įtrauktos į mūsų kainos, jums bus atsakingas už juos tuo atveju, kai jos yra patiriamos.Mes paprastai ženklo vertė, į muitinės deklaraciją su tikslia suma, nekilnojamojo užsakymą, prašome nurodyti jūsų užsakymą, kai jūs įdėti į jį, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus.

Grįžti & Grąžinti:

Mes grąžinsime jums dėl bet kokios priežasties, už prekes galite įsigyti 14 dienų, nes jūs juos gauti, pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, siekiant grąžinti prekes.Grąžintos prekės turi būti nepanaudota ir į savo pradinę būklę, įskaitant reikmenys, dovanos ir pakuotės.Mokėjimas bus grąžinta, kai grąžinama elementai yra gautas mums ir visos išlaidos, susijusios su pirkimo ir pristatymas yra apmokamas.

Deklaracija chromatines aberacijas spalvos produktai ir paketai

Spalva realių gaminių ir pakuotės gali atrodo šiek tiek skirtingas, lyginant su nuotraukomis, pristatome į parduotuvę dėl fotografavimo kokybė nėra pakankamai gera arba chromatines aberacijas reiškiniai pateikiami skirtingų kompiuterio monitorių.Taigi, prašome atkreipti dėmesį į tai, primindamas, prieš užsakymus, ačiū.

Priėmimas:

* Mes esame įsipareigoję tiekti kokybiškus produktus ir mes labai branginame kiekvieną klientą.Taigi pirkti su pasitikėjimu!

* Mūsų politika yra palikti teigiamą atsiliepimą pirkėjams taip greitai, kaip kad baigėsi ir mokėjimas buvo išvalytas, ir tai bus labai dėkingi, jei galėtumėte mus palieka teigiamų atsiliepimų, kai jūs gaunate savo elementus ir užbaigti savo pirkimo.Mes visada siekiame uždirbti 5 žvaigždučių išsamios pardavėjo reitingą, prašome susisiekti su mumis pirma, jei kas nors yra mažiau nei patenkinamas su jūsų pirkti, mes padarysime viską, kad patenkinti savo reikalavimą.

* Jei jums reikia įdėti kad dideliais kiekiais ir įvairių daiktų, prašome siųsti savo užsakymo informacija, įskaitant kiekius ir kitus reikalavimus, mums el. paštu arba trademanager, mes patikrinti jūsų užsakymų suteikti jums geriausias kainas, bei palankiausias sąlygas.

Tikimės bendradarbiauti su jumis!

Pagarbiai,

Aptarnavimo Komanda

Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Žymos: 6mm oro, adapteris schrader, padengti padangų vožtuvas, plug vožtuvas varantys, bmw padangos, 6mm oro jungtis, 6mm oro vamzdelis, ritės varantys, raštas z650, oro žarna greitai

Atsiliepimai

Reitingas