Širdies ritmo Monitorius Rankos Riešo Juostos Diržo "Bluetooth 4.0" ANT+ Tracker Diržo Wahoo Garmin Polar BT ANT Važiavimo Dviračiu ir kūno rengyba

Širdies ritmo Monitorius Rankos Riešo Juostos Diržo

Širdies ritmo Monitorius Rankos Riešo Juostos Diržo "Bluetooth 4.0" ANT+ Tracker Diržo Wahoo Garmin Polar BT ANT Važiavimo Dviračiu ir kūno rengyba

€20.54

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Širdies Ritmo Monitorius Riešo Juostos

Dvigubas signalas:

1) ANT+: Suderinamas su ANT+dviračio kompiuteris, kierat ir dviračių programinė įranga, skirta SRM, Galios kontrolė, Garmin, už Bryton, už iGPSPORT, už Zwift, už PerfPro ir kt.

2) BLE4.0: Suderinamas su pasirinkta Suunto/Polar smart laikrodžiai, Nike+, už Strava, už Runkeeper, už Runtastic, už Runtastic Pro, už Endomondo, už Wahoo Fitness, už Wahoo, už EliteHRV ir kt.

Savybės:

1. Naudoti pažangiausias ultra-low power technology įvertinti širdies ritmo tiksliai realiu laiku, ir perduoti širdies ritmo duomenis suporuoti smart laikrodžiai, sporto spinduliuotės sekimo įrenginius, išmaniuosius telefonus ir/arba planšetiniai kompiuteriai tiksliai ir be laidų.

2. Suderinamas su dauguma GPS fitneso laikrodžiai, sporto spinduliuotės sekimo įrenginius, išmaniuosius laikrodžius, smart phones, tabletės ir sporto priemonės sumontuota ANT+ ir/arba "Bluetooth" 4.0 WS.

3. Suderinama su šimtais išmanųjį telefoną, smartwatch, ir tablet sveikatos ir fitneso programų.

4. Reguliuojamas krūtinės dirželis yra lengva įdiegti ir naudoti.Aukštos kokybės elastingas dirželis yra minkštas, patogus, patvarus ir nebraižo.

5. Jis yra pagamintas iš patvarios, dėvėjimuisi atsparios medžiagos, ir nebus pertraukos.Atsparus vandeniui klasė: IP67, netinka maudytis ilgą laiką.

6. Širdies ritmo mokymo diržas tinka visi pratimai, įskaitant skėčius, alpinizmas, dviračiai, stiprumo mokymas ir joga.

7. Širdies ritmo monitorius gali būti naudojama siekiant užtikrinti, kad struktūrinis intervalas yra važinėtis tinkamu intensyvumu, ir diagramos mokymo apimtis ir intensyvumas laikui bėgant.

8. Aukšto tikslumo matavimo duomenys, baterijos veikimo trukmė iki 20h

Specifikacija:

Baterija: 3.7 V 90mAh

Įkrovimo režimas: 5V magnetinio įkrovimas

Įkrovimo laikas: 30 min.

Ištvermės laikas: 20h

Atsparumas vandeniui: IPX6

Komunikacijos: ANT+ bluetooth

Darbo temperatūra: -10-60°C

Matmenys: 430x440x120mm

Svoris: 19g

Sąrašai:

1 * H1 Širdies Ritmo Monitorius Riešo Juostos

1 * Įkrovimo Kabelis

1 * Instrukcija

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: stiklo polar, garmin hrm paleisti, bkool, Širdies Ritmo Daviklis, širdies jutiklis, ant širdies ritmas, igpsport dgs 620, wego širdies ritmo monitorius, širdies stebėti norma, garmin žiūrėti

Atsiliepimai

Reitingas