315MHz PSSS Universalus Jutiklis SE10001HP Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema VDO Už "Nissan", "Chevrolet" Dodge " Kia "Mazda" ir "Ford" GMC "Hyundai"

315MHz PSSS Universalus Jutiklis SE10001HP Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema VDO Už

315MHz PSSS Universalus Jutiklis SE10001HP Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema VDO Už "Nissan", "Chevrolet" Dodge " Kia "Mazda" ir "Ford" GMC "Hyundai"

€16.43

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: SE10001HPR

Apie mus: Sveiki atvykę į TPMSzone.Perorganizuoti savo važiavimo su pažangių dizaino, mūsų jutikliai OEM kokybės, su kokybės garantija.Pažadame savo gerai funkciją, kaip ir visi jutikliai yra standartines veiklos, taip pat griežtai patikrintas prieš pristatymas į jus.Jutiklis programavimo nereikalaujama, PSSS būtų iš anksto užprogramuotais specialiai jums, atsižvelgiant į transporto priemonės markės, režimas ir metų gamybos.Taigi, prašome dar kartą patikrinti ir patvirtinti, ar jums pasirinkti tinkamą dalis jūsų automobiliui .Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdiegti juos tiksliai, tada aktyvuokite juos.Paprastas, lengvai ir efektyvumą.Mes būtume dėkingi, kad pasirinkote mūsų produktus.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1 pastaba:

Tikrinti jūsų originalaus dalis yra geriausias būdas sužinoti, kuris produktas galėtų įvykdyti savo transporto priemonės.Taip pat, galite parašyti mums prieš perkant, mes norėtume padėti patikrinti ir atsakyti jums kuo greičiau.

2 pastaba:

Prašome pasirinkti mūsų produktą be drąsiai, kaip mes skatiname mūsų naujas filialo parduotuvė su labai daug.Pasivyti šia galimybe ir tapti mūsų klientas, mes esame įsitikinę, su produkto kokybę, kuri turėtų patenkinti savo reikalavimą.

Ir kitas būdas PSSS būtų netrukus BIG DEAL, taip pat.Prašome rekomenduoti mūsų parduotuvėje, su savo draugais, ir jums būtų gauti premiją kiekvieną kartą, kai jūs pasiimti vieną Draugą į jav.Ačiū pagarbiai.

Prekės Aprašymas:

Gamintojas dalies numeris: SE10001HP

Veikimo dažnis: 315 MHz

Pakuotė: 4 gabalus TPMS daviklių

Supaprastintas relearn: auto relearn (, prašome susisiekti su mumis, jei reikia konkrečios informacijos relearn tvarka)

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Dizainas patobulintas ilgaamžiškumas daugiau

Pastatytas griežti kokybės kontrolės standartai

Paramą vienerius metus pakeitimo

Transporto Priemonės Sumontuota:

IŠSAMUS TRANSPORTO priemonės draudimą

Ši dalis paprastai tinka Buick,Cadillac,Chevrolet,Chrysler,Dodge,Fiat,Ford,GMC,Hummer,Hyundai,Infiniti,Isuzu,Jeep,Kia,Lincoln,Mazd a,Gyvsidabrio,Mitsubishi,Nissan,Pontiac,Ram,Saab,Saturn,Suzuki

( Prašome patvirtinkite, dalių skaičius prieš perkant, Ačiū)

Laivybos ir Tvarkymo:

7-10 darbo dienų MUS

5-10 darbo dienų BRITANIJOJE, Kanadoje, Vokietijoje,Australijoje, Ispanijoje,Lenkijoje, Prancūzijoje,Azijos šalyse.

14-21 darbo dienos Artimųjų Rytų šalyse.

18-25 darbo dienų Rusija, Brazilija, Europos šalyse.

24-32 darbo dienų Pietų Amerikos šalyse.

Pastaba: pirkėjas atsako už bet kokius importo muitus ir pvm.

Prašome patikrinti, ar jūsų muitų prieš perkant.

Visi įsakymas turės sekimo numerį , kuris bus rodomas jūsų pranešimas, kaip paketas išsiųstas, turėtų jus nuraminti, o jūs už tai mokėti.Jei bet kokią įtartiną informaciją pastebėtas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Mes būtume laimingi galėdami padėti, kitaip jis suteikia mums iliuziją, kad nieko negero.

Kai mes gavome visiškai išvalytas mokėjimą, jūsų daiktai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas.

Diegimo Procesas:

1. Atlaisvinkite padanga: Pašalinti vožtuvų dangtelis ir pagrindinių, ir deflate padangų. 2. Nuimkite padangos: Apkaba, padangų ant padangų keitiklis, ir sureguliuokite vožtuvų ne 1 val, palyginti su padangų atskyrus galvos.Įdėkite padangų įrankis ir liftas padangų granulių ant tvirtinimo galva nuolaida galvą. 3. Nuimkite jutiklis: Su atsuktuvu nuimkite tvirtinimo varžtas ir jutiklis Vožtuvo stiebo, tada atsukite veržlę ir nuimkite ventilio. 4. Mount daviklis ir vožtuvas: Skaidrių, vožtuvo stiebo per vožtuvo skylė ratlankio.Priveržkite varžtą-veržlė su 4.0 Nm pagalba padėties nustatymo pin.Surinkti jutiklis kūną nuo ratlankio ir priveržkite varžtą. 5. Pritvirtinkite padangų: Vieta padanga ant ratlankio, todėl įsitikinkite, kad vožtuvas veidus atskirti, galvos kampas 180 laipsnių kampu.Pritvirtinkite padangų per ratlankio.

Grąžinimo politika:

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, kai jūs gaunate produktus.Mes būtų organizuoti grąžinti arba pakeisti pagrįstų priežasčių.

Dalys turi būti resaleable ir originalioje pakuotėje.

Negalime atsiimti naudotas dalis.

Negalime atsiimti įrengti, ar bandė dalys.

Mes pasiliekame teisę jų atsisakyti ir grįžti bet dalys randame buvo įdiegti, yra naudojami, arba neatitinka pirmiau nurodytų kriterijų.

Grįžti prašymai turi būti per 30 dienų nuo gavimo.

Prašome suprasti, laivybos mokestis būtų atsakingas už pirkėjas, jeigu nėra klaida, ar kokybės problemos produktų.

Važtaraščio ir turėtų būti įtraukti grąžinti.

Atšaukimo Politika:

Nutartį ar jos dalį užsakymas gali būti atšauktas iki to laiko, tai yra vežamos ir nebėra mūsų turimais.

Žymos: vdo, 315 mhz psss, testeris psss nissan, gmc sierra, infiniti padangų slėgio daviklis, siųstuvas 435 mhz, originalių padangų slėgio indikatorius, psss nissan navara, gamepads usb android, GMC

Atsiliepimai

Reitingas