Elektros Šildymo Termostatas su Touchscreen LCD Ekranas Energijos Taupymas, Skaitmeninis Smart Termostatas Temperatūros Reguliatorius BHT-002GB

Elektros Šildymo Termostatas su Touchscreen LCD Ekranas Energijos Taupymas, Skaitmeninis Smart Termostatas Temperatūros Reguliatorius BHT-002GB

Elektros Šildymo Termostatas su Touchscreen LCD Ekranas Energijos Taupymas, Skaitmeninis Smart Termostatas Temperatūros Reguliatorius BHT-002GB

€28.66

Produkto aprašymas

  • Galia: Below 1.5W
  • Modelio Numeris: BHT-002GB

Elektros Šildymo Termostatas su Touchscreen LCD Ekranas Energijos Taupymas, Skaitmeninis Smart Termostatas Temperatūros Reguliatorius BHT-002GB

Tai yra saugus ir patikimas elektros šildymo termostatas, kad yra lengva įdiegti ir programa.Išskirtinį išvaizdą ir šiuolaikinio dizaino, labai madingi.Ji bus užtikrintas tolygus ir patogus temperatūros kontrolės visoje kiekviename kambaryje savo turtą.Taip pat jis tinka jūsų gyvenimo būdą ir suteikia jums energijos taupymo ir patogi gyvenamoji aplinka.Jis gali būti naudojamas pramonės, prekybos, ligoninė, viešbutis, civilinių pastatų ir vilų šildymo kontrolės.

Savybės: Geros kokybės elektrinio šildymo termostatas su touch mygtukai paprasta operacija.Didelis LCD ekranas su apšvietimu galima pateikti duomenys aiškiai, lengvai nuskaityti duomenis net tamsoje.

5+2 šešis laikotarpius, programuojami, siekiant padidinti komfortą ir ekonomika, labai lankstus.

±1℃ tikslumo, palaikymo patogus temperatūra: jūsų nustatyto lygio.

Akrilo plokštė gali apsaugoti ekranu nuo susidūrimo ir išvengti pirštų nulio.

Aukšto efektyvumo ir energijos taupymo termostatas, siekiant padėti sumažinti namo energijos sąnaudas.

Pagamintas iš antipireno savybių medžiaga, saugiai ir patikimai naudoti kasdien.

Ji gali būti naudojama komercinių, pramoninių, civilinių ir vidaus savybės ir pan.

Paprastas montavimas, tinka įrenginiui per standartinę 86mm pattress langelį arba Europos 60mm turas pattress langelį.

Specifikacijos: Modle: BHT-002GB (Elektrinis Grindų Šildymas) Korpuso Medžiaga: PC+ABS (Liepsną) Spalva: Balta, Mėlyna (Pasirinktinai) Ekranas: LCD su Apšvietimu Daviklis: NTC Maitinimo įtampa: 95~240VAC, 50~60Hz Srovės Apkrovai: 16A Energijos sąnaudos: Tikslumas: ±1℃ Laiko Klaida: Set Temp.Diapazonas: 5~35℃ Kambario Temp.Diapazonas: 5~99℃ Aplinkos Temperatūra: 0~45℃ Aplinkos Drėgmė: 5~95% RH (Be kondensacijos) Sandėliavimo Temperatūra: -5~55℃ Montavimo Skylės Atstumas: 60mm Montavimo Dėžutė: Standartinis 86mm Pattress Langelį arba Europos 60mm Turas Pattress Laukas (Ne Komplekte) Prekės Dydis: 86 * 86 * 13.3 mm / 3.39 * 3.39 * 0.52 į Pakuotės Dydis: 113 * 90 * 60mm / 4.45 * 3.54 * 2.36 Pakuotėje Svoris: 261g / 9.21 unciją

Pastaba: Prašome perskaitykite naudojimo instrukciją atidžiai prieš įrengimo ir naudojimo termostatas.

Paketų Sąrašo: 1 * Termostatas

2 * Varžtai 1 * 2,5 m, Išorės Jutiklis 1 * Vartotojo Instrukcija(anglų kalba)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: remington bht, šilumos susitraukiančių terminalų bht 0 5, bht 002 dėžutę, šilumos susitraukiančių 1000 bht, bht 002 grindų jutiklis, bht 05mm trauktis jungtys, bht 002 serija wifi termostatas, jungtis bht 05, bht 002 galw, bht 6000 gblw lcd

Atsiliepimai

Reitingas