Skatinimas pardavimo Kinijos gamybos Prekės Stipri galia MS 070 Benzinas Pjūklą 4.8 KW 2-Taktų 105CC professionan kirsta mediena

Skatinimas pardavimo Kinijos gamybos Prekės Stipri galia MS 070 Benzinas Pjūklą 4.8 KW 2-Taktų 105CC professionan kirsta mediena

Skatinimas pardavimo Kinijos gamybos Prekės Stipri galia MS 070 Benzinas Pjūklą 4.8 KW 2-Taktų 105CC professionan kirsta mediena

€65.74

Produkto aprašymas

  • Tipas: GasolineChainsa
  • Maitinimo Tipas: Benzinas / Dujos
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Numeris: HD-MS070
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Priverstinio Oro Aušinimo

FORESTER-SPECIALISTŲ GERIAUSIAS PASIRINKIMAS Produkto Aprašymas

1.Variklio Tipas:Vieno Cilindro,Dviejų taktų,aušinimas Oru benzinas variklio

2.Variklio darbinis tūris:105cc

3.Vardinė variklio galia: 4.8 KW

4.Kuro bako talpa: 1200ML

5.Alyvos bako talpa :530ML

6.Vadovas juostos dydį: 30" ar 36" arba 42" visas kieto lydinio pagamintas vadovas juosta jūsų pasirinkimas, kaip pirmiau išvardytų

7.Grandinės žingsnis: 36" 0.404" ;Kamštukas u e: 0.063"

8.Net Svoris(Ne Gidas Juostos ir Grandinės): 17 kg

9.Vadovas juosta: Kinija kietas patarimas baras

10.GRANDINĖS:ORIGINALUS GRANDINĖS

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, BENZINAS, GRANDININIO PJŪKLO STULPO PAMAČIAU, PAGAMINTI KINIJOJE.

Yra 3 tipų modeliai su skirtingų vadovas barai su grandinėmis kaip 30" 36" 42".Butas jack doesnot būti.Jei reikia, prašome pasiūlymą addtionally.

Mašina nuotrauką

mašina spalva bus mėlyna arba raudona atsitiktine, jei proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

jei reikia, butas džekas, prašome pasiūlymą addtionally.

Dauguma atsargines dalis yra pagaminti iš lydinio, lengvas ir tvirtas pakankamai patvarus ilgai laiko darbo.

KURO SANTYKIS

Medienos pjovimo nuotrauką

Paketas, oro frieght

Skatinimas pardavimo.

Bet kad MS070 su 42" solide guid baras, turės teisę, tik reikia mokėti 1usd ir galėtų pirkti bet gardon priemonių atsargines dalis, kurių bendra suma ne daugiau kaip 15usd kartą.

pvz.: Po pateikimo tvarka pjūklą ir išdėstyti mokėjimą.Jei jums reikia pirkti atsarginių dalių,kreipkitės į selller keisti, šios kainos atsargines dalis.Jūs galite organizuoti mokėjimo pardavėjas po keitimo kainos papildoma atsargines dalis.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime itemswithin 7 daysonce jūsų mokėjimas baigtas.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei jūs grąžinate itemswithin 15 daysof jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali kreiptis dėl replacementwithin 15 dienų fromyour gavimo theproduct.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat provide12-monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: cicular pamačiau, tvarkyti stihl ms 170, pjūklą malūnas nešiojamų, s55, komanda oro pajėgų, pjūklą metalo benzinas, husky stihl pjūklai, pjūklą kinijos, balta šaldiklio, pjūklą gasolin

Atsiliepimai

Reitingas