2020 m., Papildomos išlaidos/išlaidos už likutį jūsų užsakymą/pristatymo kaina

2020 m., Papildomos išlaidos/išlaidos už likutį jūsų užsakymą/pristatymo kaina

2020 m., Papildomos išlaidos/išlaidos už likutį jūsų užsakymą/pristatymo kaina

€49.31

Produkto aprašymas

  • Produkto pavadinimas: Papildomos išlaidos tam, kad
  • Elemento Tipas: už papildomą mokestį

2020 m., Papildomos išlaidos/išlaidos už likutį jūsų užsakymą/pristatymo kaina

Gamyklos Nuotraukos:

Prašome Perskaityti - 100% Pasitenkinimo Garantija, Jei mūsų būsto kabeliai turi kokių nors problemų.Prašome susisiekti su mumis per Zinojo.ltMessage arba el. paštu ir mes mielai jums padėti. 2 metų garantija:Prašome susisiekti su mumis, kai jūs patenkinti, jokių problemų(išskyrus žmogaus sunaikinimas), naudojimo metu ir mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus ir jūs patenkinti suremontuoti arba pakeisti nauju.

Laivybos ir Tvarkymo: Mūsų būsto kabeliai yra siunčiami į bet kurią šalį.Jei negalite pasirinkti idead laivo būdą, užsakymo, prašome rūšių, susisiekite su mumis.Mes paprastai naudoti EMS,5-8 dienas nuo atvykimo .Mes siūlome kartu laivybos nuolaida kelis punktas pirkimai.Multi-Prekė Laivybos išlaidos bus (Pirmas Punktas: pilna kaina) plus (Kiekvienas Papildomas Punktas: nuolaidą kainą).Mes bus patikslintos visos kainos po jūsų užsakymo.Sekimo numerį bus išsiųstas pirkėjo arba būti pateikti pagal užsakymą

Mokėjimas: priimame T/T", "Pay-Pal, "Moneygram", Banko pavedimu,Vakarų Sąjunga, atsiskaitant su Pay-pal, prašome patvirtinkite savo pristatymo adresą.Ir duoti savo telefono numerį pristatymo.Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paskelbtas, kai mokėjimas buvo gauta.

Grąžinimo Politika: Visi mūsų būsto kabeliai yra siunčiami iš visiškai naujas.Mes siūlome pilną grąžinamąsias išmokas arba mainų nekokybiškų daiktų, tik ir jis turi būti išsiųstas į jav į pradinę būklę.Jei gavote elementą, sugadinta būklės, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo gavimo.Prašome imtis nuotraukas, kurios gali parodyti, takelio numeris ir sugadintą paketą prieš atidarant dėžutę.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų Produktų ir paslaugų,prašome palikti mums "5 žvaigždės" atsiliepimų

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pagerinti motyvacija

Žymos: žaidimo mini pc, extra long marškinėliai, pažangi masažo prietaisas, papildomų nemokamai 1, tranšėjos paltai moterims, alus corona, papildomų nemokamai, už papildomą mokestį, mokestį mokėti, kelnaitės pristatymo kaina

Atsiliepimai

Reitingas