8.5 Colių Padangos Ne-Pneumatinės Padangos Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Modelis Šoko Sugeriančios Korio Kietos Padangos

8.5 Colių Padangos Ne-Pneumatinės Padangos Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Modelis Šoko Sugeriančios Korio Kietos Padangos

8.5 Colių Padangos Ne-Pneumatinės Padangos Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Modelis Šoko Sugeriančios Korio Kietos Padangos

€5.25

Produkto aprašymas

  • Pakavimas:
  • Tipas: Scooter Padangos
  • Dydis:
  • Medžiaga:
  • Spalva:
  • Modelio Numeris: M365 Elektrinis motoroleris
  • dropship: Taip
  • Taikoma scena:
  • Įtampa: 12V

Kulka Taškų: 1、dydis yra apie 21 (išorinis skersmuo) * 14 (vidinis skersmuo) *6 (storio), cm 8.27*5.51*6.14*2.36 visų).Puikiai dera su Xiaomi M365 elektrinis motoroleris kiti elektriniai motoroleriai.

2、Saugos ir Aplinkos Apsaugos: Jis yra pagamintas iš grynos gumos medžiagų, netoksiškas ir beskonis, sveiką ir ekologišką.Ir dėvėti, atsparus išjungti, medaus smūgio absorbcija, tvirta, jokių gumbų, punkcija, mažo pasipriešinimo.

3、Nemokamai Infliacijos ir Nebijo Lygiosios: Pakeisti tradicinius vidinis ir išorinis padangos, didelio tankio, didelio stiprumo, prisegimą neturi eiti.

4、žemės drebėjimams: Pagamintas iš aukštos elastinės gumos medžiagos, todėl padanga yra didelis smūgiams ir pagalvėle rezultatus.Su korių mokslo dizaino, šios padangos tolygiai pakrauti ir įsisavinti žemės drebėjimas.

5、Dilimui Atsparumas: Pagamintas iš sočiųjų medžiagų ilgą laiką.Ji yra atspari ozonas, rūgštinis lietus ir ultravioletiniai spinduliai.Jis gali atlaikyti įvairių iškilimų ir poveikį kelių ir nebus įtrūkimai per 5 metus.

Savybės:

1. Dydis yra maždaug 21 (išorinis skersmuo) * 14 (vidinis skersmuo) *6 (storio), cm 8.27*5.51*6.14*2.36 visų).Puikiai dera su Xiaomi M365 elektrinis motoroleris kiti elektriniai motoroleriai.

2. Saugos ir Aplinkos Apsaugos: Jis yra pagamintas iš grynos gumos medžiagų, netoksiškas ir beskonis, sveiką ir ekologišką.Ir dėvėti, atsparus išjungti, medaus smūgio absorbcija, tvirta, jokių gumbų, punkcija, mažo pasipriešinimo.

3. Be Infliacijos ir Nebijo Lygiosios: Pakeisti tradicinius vidinis ir išorinis padangos, didelio tankio, didelio stiprumo, prisegimą neturi eiti.

4. Žemės drebėjimams: Pagamintas iš aukštos elastinės gumos medžiagos, todėl padanga yra didelis smūgiams ir pagalvėle rezultatus.Su korių mokslo dizaino, šios padangos tolygiai pakrauti ir įsisavinti žemės drebėjimas.

5. Atsparumas dilimui: Pagamintas iš sočiųjų medžiagų ilgą laiką.Ji yra atspari ozonas, rūgštinis lietus ir ultravioletiniai spinduliai.Jis gali atlaikyti įvairių iškilimų ir poveikį kelių ir nebus įtrūkimai per 5 metus.

Specifikacija:

Medžiaga: guma

Dydis: apie 21*21*6cm/8.27*8.27*2.36 į

Įpakavimas: OPP krepšys

Spalva: juoda

Taikoma scenoje: už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Taikoma žmonių: universalus

Sąrašas:

Elektrinis motoroleris padangos*1

Žymos: ninebot lipdukas, jėga recon, kietų padangų xiaomi, krepšys motoroleris xiaomi mijia m365, juoda suknelė bamblys, m365 mudguard parama, 150psi siurblys, led motoroleris xiaomi, m365 reflektorius, m365 pro vandeniui

Atsiliepimai

Reitingas