Tinklo Kristalų Užspaudimo Replės Daugiafunkcinių Įrankių Surinkimas Kabelių Testeris Remonto Įrankiai, Skirti Cat7 Cat6 Cat5e Cat5 Stp Kištukai

Tinklo Kristalų Užspaudimo Replės Daugiafunkcinių Įrankių Surinkimas Kabelių Testeris Remonto Įrankiai, Skirti Cat7 Cat6 Cat5e Cat5 Stp Kištukai

Tinklo Kristalų Užspaudimo Replės Daugiafunkcinių Įrankių Surinkimas Kabelių Testeris Remonto Įrankiai, Skirti Cat7 Cat6 Cat5e Cat5 Stp Kištukai

€12.57

Produkto aprašymas

  • Tipas: Daugiafunkcinis Tiekėjas
  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Tvarkyti Stilius: Tiesiai
  • Modelio Numeris: Tinklo Kabelių Užspaudimo Įrankis
  • Prašymas: Multi Funkcinis
  • Medžiaga: Kita

Kulka Taškų:

1、Metodu: sunkiųjų universalus koaksialinis kabelis suspaudimo jungtis užspaudimo įrankis apima 3 koaksialinis kabelis adapteriai F, BNC ir RCA, siekiant patenkinti bet kokį poreikį vienu įrankiu.Kampas vožtuvas yra įdėta į kabelį ir crimped jungtis.Tiesiog pritaikyti ilgis bendraašis kabelis.

2、Keli Naudojimo būdai: Į RJ45 užspaudimo įrankis greitai modulinės užspaudimo duomenų, HD vaizdo dubliavimą ir programas.Į RJ45 užspaudimo įrankis gali sumažinti, nulupkite ir fiksavimo per Ethernet (CAT7, CAT6, CAT5 / 5e) ir telefono kabeliai.Jis tinka visoms RJ45 ir EZ pass-through RJ45 CAT6 ekranuoti ir neekranuotas jungtis, RJ45 CAT5E jungtys ir RJ11 ar RJ12 kištukų (išskyrus AMP).Apkarpymo ir pjovimas su mažiau jėgos yra daug įrankių.

3、Tinka Kartų: Kad užspaudimo replės tinka bandymų telefono ir tinklo kabeliai: RJ-11, RJ-12, RJ-45, CAT5, CAT5e, 10 / 100BaseT, TIA-568A / 568B, TUO 258-A; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ir žemės.Devynių LED indikatoriai rodo problemas, įskaitant laidų jungtys nuotolinio ir priimančiosios, prasto ryšio, trumpojo jungimo ir atidarykite grandines.Automatinio nuskaitymo funkcija leidžia greitai atlikti bandymus.

4、Sunkiųjų Plieno: Į užspaudimo įrankis yra pagaminti iš kietojo plieno, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, stiprumą ir suteikti didesnį sukimo momentas per užspaudimo ciklų.Tvirtas galvutės asamblėja suteikia 360 laipsnių jungtis paramą nutraukti modulinės kamščiai važiuojant arba kietas kabeliai.Tekstūruotos rankena sumažina rankos nuovargį ir apsaugo nuo slydimo, kai pjovimo, drėkinantis ir užspaudimo.

5、Platus: septynių rūšių suderinta įrašą kristalų galvos, paprastojo tinklo kristalų galvos ir telefono kristalų galva, gali būti naudojami.

Savybės:

1. Su didelio finansinio sverto ir stabilumą, laidų jungtys, ar jums reikia atnaujinti savo tinklo arba atlikti greitą remontą, į crimp tool Platinos Prisijungti tai RJ45 yra jūsų būtina vielos terminalo įrankis.

2. Naudoti tikslumo die iškirpti, juostelės ir nutraukti RJ11 / 12 ir RJ45 pratęsimo variniai laidai, teikti 360 laipsnių jungtis paramą per užspaudimo ciklą.

3. Tekstūruotos rankenos pateikti neslidus, našumo didinimas, kontrolės ir komforto.

4. Į užspaudimo tiekėjas yra patvarus ir lengva naudoti.

5. Mūsų užspaudimo įrankiai yra pagaminti iš profesionalaus lygio sunkiųjų plieno, todėl jie teikia puikus sukimo momentas, be lenkimo.

6. Išsiplėtusios paviršiaus plotas, kreipkitės vairuotojas gali suteikti visiškai vienodas užspaudimo jėgą, taip pasiekiant greitai ir tiksliai užspaudimo.

7. Juoda oksido danga gali apsaugoti nuo rūdžių ir korozijos, todėl mūsų terminalo crimpers puikus priedas prie jūsų elektroninės priemonės.

8. Be užspaudimo funkciją, užspaudimo įrankis taip pat gali sumažinti ir juostos, viela, kurios iš tikrųjų leidžia naudoti 3 priemones, tuo pačiu metu.Taip pat reketas, saugos, išleisti ir cutter guard.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Tinklo Kabelių Užspaudimo Įrankis (Sidabrinė ir Juoda)

Žymos: suspaudimo įrankis, rehau, ethernet rinkinys, kartu replės išpardavimas, tiekėjas, cat7 jungtis rj45, cat6 crimper, multitul, cabl tinklo testeris, niūrus, multi įrankis

Atsiliepimai

Reitingas