SOJOY Automobilių Oro Pripučiamos Kelionės Čiužinys Lova Automobilio galinės Sėdynės Čiužinys Home office Sofos Pagalvę, Lauko Kempingas Kilimėlis, Pagalvėlė

SOJOY Automobilių Oro Pripučiamos Kelionės Čiužinys Lova Automobilio galinės Sėdynės Čiužinys Home office Sofos Pagalvę, Lauko Kempingas Kilimėlis, Pagalvėlė

SOJOY Automobilių Oro Pripučiamos Kelionės Čiužinys Lova Automobilio galinės Sėdynės Čiužinys Home office Sofos Pagalvę, Lauko Kempingas Kilimėlis, Pagalvėlė

€60.81

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kempinė
  • Funkcija: Automobilių Home Office Lova,Lauko Sporto Kempingas Kelionės Čiužinys

Veikimo principas ir metodas automatinis oro čiužinys:

Oro čiužinys lova yra pastatytas naudojant aukštos atoveiksmio viso riebalų kempine.Po atviros oro burną, kempine expends ir automatiškai siurbia orą.Po pasiekti efektą, oro nagų gali būti sugriežtintos.Kaip rezultatas, tiesiog paliekant gamyklą mašina suspaudimo pakavimo, pirmą infliacija bus lėtas.Panaudojus kelis kartus ar kelis kartus sulankstyti kelis kartus, savo aukštos atoveiksmio kempinė bus atkurti originalią elastingumą ir poveikis bus labai geras.

Pastabos:

Tik galva dalys turi prisipučia siurblys.Čiužinys dalys nereikia.Jei apimties valstybės ilgą laiką, prašome naudoti burnos smūgis kelis kartus atkurti jos elastingumą (nenaudokite siurblio, jei per įtampą, sugadinsite apsaugos oro pagalvės lova ir turėti įtakos jo tarnavimo laikas), prašome padėkite jį į maišą, atlikdamas už jos ribų, siekiant išvengti nulio.

Pirmą kartą naudoti

1.Atidaryti visą oro čiužinys. 2.Atidaryti oro burną taip, kad oro čiužinys bus automatiškai praplėsti.Uždaryti oro burną, sulenkite oro čiužinys, ne kartą per pusę ir tada paspauskite keletą kartų.Atidaryti oro burną, tegul pagalvėlė lova automatiškai išplėsti dar kartą.Tai leis visiškai atstatyti elastingumą ir formą.

Aeracija metodas

1.Plinta oro čiužinys, atidarykite oro burną, oro čiužinys bus automatiškai pradėti plėstis. 2.Prašome palaukti, kol oro čiužinys yra išplėstas, ir prisukite oro burną padengti. 3.Reguliuoti oro spaudimą.Koreguoti savo kietumo jaustis patogiai.

Išmetamųjų dujų metodas

1.Atidaryti oro burną suristi iš kitos pusės.Paspauskite iš oro. 2.Uždaryti oro burną ir konstrukcijos čiužinys kitos pabaiga.Atidaryti oro burną dar kartą, kad likutinė orą. 3.Galiausiai uždaryti oro burną.Jis gali būti išsaugotas ne valcavimo narė bet kuriuo metu.

Klausimų, reikia dėmesio

Laikyti atokiau nuo aštrūs daiktai (spygliuota augalai, aštrių akmenų ar peiliukai) Kai ne į palapinę, prašome padėklas čiužinys Nenaudokite jo kaip plūdė Likti nuošalyje nuo liepsnos ir kibirkščių Kai temperatūra yra aukšta, ne įdėti pripučiami ir oro burną uždarytas čiužinys į automobilį, arba palapinė.Nelieskite apsaugos nuo įdegimo arba šarminių medicina.Nelaikykite saulėje ilgą laiką.Dėl ultravioletinių spindulių lėtai pažeisti paviršiaus medžiagos.Prašome laikyti atokiau nuo augintiniai.Oro burną yra sunku, todėl venkite tai, kai ilsisi.

Žymos: automobilių čiužinys, automobilinis kilimėlis, Juoda, čiužinys lova, oro čiužinys, lova automobilis, pripučiami automobilių čiužinys creta, priedų kelionė, kėdė lytis, kėdė ruožas

Atsiliepimai

Reitingas