Reguliuojamas Plaukimo Akiniai Suaugusiųjų Vandeniui Nardymo Anti-rūko Plaukti Akiniai, Akiniai Rinkinys su Ausų, Nosies Įrašą Plaukimo Kepuraitė

Reguliuojamas Plaukimo Akiniai Suaugusiųjų Vandeniui Nardymo Anti-rūko Plaukti Akiniai, Akiniai Rinkinys su Ausų, Nosies Įrašą Plaukimo Kepuraitė

Reguliuojamas Plaukimo Akiniai Suaugusiųjų Vandeniui Nardymo Anti-rūko Plaukti Akiniai, Akiniai Rinkinys su Ausų, Nosies Įrašą Plaukimo Kepuraitė

€11.51

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Plaukti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rėmelio Spalva: mėlyna
  • Lęšių Spalva: Aišku
  • Sportas Tipas: Plaukti
  • Lytis: VYRAI
  • Lęšio Aukštis: 4.8
  • Lęšių Medžiaga: Polikarbonatas
  • Lęšio Plotis: 5.9
  • Elemento Tipas: Akiniai
  • Rėmas Medžiaga: Acetatas

Reguliuojamas Plaukimo Akiniai Moterims, Vyrams, Vandeniui Nardymo Anti-rūko Akiniai, Akiniai Rinkinys su Ausų, Nosies Įrašą Bžūp

Ypatybė:

1. Įrengta PC objektyvas, silikono objektyvo žiedą ir silikono objektyvas dirželis, kuris gali būti pakoreguotas atgal.

2. Minkštos silikono ausų kištukai yra prijungtas prie plaukimo akiniai geriau atsparumas vandeniui ir išvengti nuostolių.

3. Į padengtą PC objektyvas su anti-rūkas danga turi charakteristikos vandeniui, anti-rūko ir anti-aukšto slėgio, o tai reiškia, kad kai jums plaukti giliau, dar gali padaryti jums jaustis patogiai.

4. Vandeniui atsparus rėmas bus pakeisti atsižvelgiant į jūsų veido judesiai.Po daugelio naudojimo, jie gali būti gerai pritvirtintas, kad jūsų galva ir akys.

5. Tinka daugumai veido formų su užlenktais minkšta nosies vienetų.

6. Sagties dirželis yra lengva įdėti, bet ne lengvai atpalaiduokite.

7. Įrengta vandeniui PU bžūp, kad jūsų plaukai daugiau sausas.

8. Ji yra įrengta su ausų ir nosies klipus, kuris yra minkštas ir ne lengvai sužeistas į odą ir gali geriau išvengti vandens patekimo į ausis ir nosį.

Specifikacija:

Medžiaga:

Rėmas: PC

Objektyvas: PC

Objektyvas spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Lęšio aukštis: 48mm/4.80 cm/1.89"

Lęšių plotis: 59mm/5.90 cm/2.32"

Lytis: Unisex

Svoris: 0.16 kg/5.6 oz/lb 0.3

Rėmo spalva: Mėlyna, Rožinė, Sidabrinė

Akiniai tipas: Plokščias veidrodis

Procesas: Electroplated/(Sidabras) ne-padengti lęšiai

Tipo pratybų: Plaukimas

Įpakavimas: OPP krepšys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1pair X Plaukimo Akiniai

1 X Plaukimo Kepuraitė

1 X Nosies Klipas

1pair X Ausų

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Zinojo.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: stiklas atsparus vandeniui, anti rūko vandens akiniai, koreguoti stiklo, anti rūko soray akiniai, clotheshorse, stiklo profesinės, bezel daiva, anti rūko įrašą, šarvai atveju xiaomi mi 9t, surinkite vizija

Atsiliepimai

Reitingas