4 Spalvų Dažų Milteliai HP Color Lasejet Pro M252 M252N M252DW M277 M277N Už Lazerinis Spausdintuvas

4 Spalvų Dažų Milteliai HP Color Lasejet Pro M252 M252N M252DW M277 M277N Už Lazerinis Spausdintuvas

4 Spalvų Dažų Milteliai HP Color Lasejet Pro M252 M252N M252DW M277 M277N Už Lazerinis Spausdintuvas

€12.11

Produkto aprašymas

  • Miltelių Kiekis: 40G/ Butelis
  • spalva: Black Cyan Magenta Yellow
  • Taikoma Įranga: Lazerinis Spausdintuvas
  • Modelio Numeris: cf400a
  • Tipas: Tonerių Milteliai
  • Spalvos: Taip
  • Pakuotė: 4 buteliai
  • Funkcija: Suderinamas
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Spausdintuvo modelis: HP Color Lasejet Pro M252/M252N/M252DW/M277/M277N/M277DW

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Rusijos Draugas mokėti Dėmesio!!!Pls leiskite žinoti savo vardą, pavardę, laivybos dėl naujos politikos rusijos Muitinės,Kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau.Garantija 1)12 mėnesių gamintojo garantija už gaminius su trūkumais, derinimo. 2)Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta. 3)Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti pristatymo . 4)Jeigu norite atsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.Apie laivybos 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4.Jei negavote jūsų siuntą per laiką,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Grąžinimo & Return 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7days,tai laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra ne IŠIMTIS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite Pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų Go#. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės bus visi komponentai ir priedai įtraukti. 4) nereikia rinktis, spręsti problemą atidaryti ginčų pirma,ji bus užtrukti ilgą laiką.Pls susisiekti su mumis pirma,mes padarysime viską, kad sprendimą patenkinti jus.Atsiliepimai 1) Pirkėjų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros,Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutė yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3) KAI jūs paliekate atsiliepimus į jav,ji laimėjo " t būti peržiūrėtas bet daugiau.(Prašau, nepalikite mūsų 1,2,3 žvaigždžių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys) 4) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą !

Žymos: hp m277, lazerinis žymeklis, ce285a, w2070a, brother hl 1210w, 12 volt dc maitinimo adapteris, fs tonerių milteliai, fk 1150, pantum toneriai, dalys hp m277

Atsiliepimai

Reitingas