Creality 3D Ender 3 V2 3D Spausdintuvo Rinkinys Visi-Metalo Integruotos Struktūros Silent Mainboard Nauja vartotojo SĄSAJA Ekrane Tęsti Spausdinimą

Creality 3D Ender 3 V2 3D Spausdintuvo Rinkinys Visi-Metalo Integruotos Struktūros Silent Mainboard Nauja vartotojo SĄSAJA Ekrane Tęsti Spausdinimą

Creality 3D Ender 3 V2 3D Spausdintuvo Rinkinys Visi-Metalo Integruotos Struktūros Silent Mainboard Nauja vartotojo SĄSAJA Ekrane Tęsti Spausdinimą

€212.84

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Creality 3D Ender-3 V2
  • "CE" atitikties: Taip
  • Reikmenys Skersmuo: 1.75 mm
  • Spausdinimo būdas: Internete ar TF kortelės neprisijungęs spausdinti
  • Produkto Svoris: 7.8 kg / 17.2 lbs
  • Fliament: PLA/TPU/PETG
  • Tikslumo: ±0,1 mm
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Operacinės Sistemos: MAC/WindowsXP/7/8/10
  • Gabalas Programinės Įrangos: Simplify3D/Cura
  • Prekės Pavadinimas: CREALITY 3D
  • Liejimo Technologija: FDM
  • Gabalas Storis: 0.1-0.4 mm
  • Maksimalus Spausdinimo Dydis: 220*220*250mm
  • Lova Temp: ≤100°
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Mašinos dydis: 47.5 * 47.0 * 62.0 cm / 18.7 * 18.5 * 24.4 į
  • Medžiaga: Metalo

Savybės:

Išskirtinį Išvaizdą Dizainas: Klasikinis išvaizdą integruotas visi-metalinis korpusas paveldėjo iš savo pirmtako Ender-3, tvirtas ir stabilus.Integruotos struktūros, dizaino, su integruota struktūra ir modulinės konstrukcijos, elektros energijos tiekimas yra paslėpta mašina, todėl daug saugiau.

Karborundas Stiklo Platformą: Karborundas stiklo platforma leidžia inspektas sušyla greičiau ir spausdina laikytis geriau.Itin švelni, net ant pirmojo sluoksnio.

Savarankiškai parengti Silent Plokštė: savarankiškai sukūrė silent plokštę visada užtikrina sklandų judėjimą pagal 50dB, nėra triukšmo spausdinimo metu.

Tęsti Spausdinimo Funkcija ir Patogiai Gijų supirkimo: mašinos gali automatiškai tęsti spausdinimą po įjungimo-išjungimo ar gijinių lūžių.Mažiau rūpesčių dėl spausdinimo nepakankamumas.Sukamoji rankenėlė pridėta dėl ekstruderiu leidžia lengviau įkelti ir pašarų gijų.

Naujas Įpurškimo Įtempėjas: XY ašis įtempėjas palaiko reguliavimas diržo įtempimo greitai ir patogiau.

Nauja Vartotojo Sąsaja: Vartotojo patirtis labai atnaujinimus su naujai suprojektuotos veikti UI sistemos, paprasta ir greita naudoti.

Įrankių dėžė: Su įrankių dėžė integruota į mašinos korpuso, tai yra patogiau ir greičiau priemonių organizavimo ir laikymo.

Jei jus domina, galite pateikti a 3D spausdinimo kaukę ir akinius, suteikti jums su saugos garantija, savo šeimos ir draugų.Parsisiuntimo nuorodą STL failo 3D spausdinimas kaukę ir akinius: https://www.cxsw3d.com/uploads/202002/5e43ce93d0d7a.zip

Techniniai duomenys:

Modelis: Ender-3 V2

Kištukas: ES

Maitinimo Įėjimas: 110/240V

Medžiaga: Metalas

Liejimo Technologija: FDM

Spausdinimo Dydis: 220*220*250mm

Sluoksnio Storis: 0,1-0,4 mm

Kaitinamosios: PLA/TPU/PETG

Palaikomos OS: MAC/WindowsXP/7/8/10

Slicer Programinė Įranga: Simplify3d/Cura

Spausdinimo Tikslumas: ±0.1 mm

Inspektas Temperatūra: ≤100°

Gijos Skersmuo: 1.75 mm

Spausdinimo Būdas: Internetu arba TF kortelės neprisijungęs spausdinti

Mašinos Dydis: 47.5 * 47.0 * 62.0 cm / 18.7 * 18.5 * 24.4 į

Produkto Svoris: 7.8 kg / 17.2 lbs

Pakuotės Dydis: 57.0 * 38.0 * 20.5 cm / 22.4 * 15.0 * 8.1 į

Pakuotės Svoris: 9.6 kg / 21.2 lbs

Pastabos:

8GB TF kortelė yra įtrauktas.

20m balta PLA gijų yra įtrauktas.

Pakavimo Sąrašas:

1 * 3D Spausdintuvo Rinkinys

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: du medžio safyras pro, 3 ender, 3d trucker, blurolls prusa mk3, cr 10 v2, atgal iphone 7, genijus artilerijos, švino varžtas t8, ender 5 plius atnaujinti, 3d spausdinimo

Atsiliepimai

Reitingas