50cm*300CM Šifruojami Dirbtinis rizikos draudimo Modeliavimas Žalieji Augalai Privatumo Tvora, Lauko, Sodo Kieme

50cm*300CM Šifruojami Dirbtinis rizikos draudimo Modeliavimas Žalieji Augalai Privatumo Tvora, Lauko, Sodo Kieme

50cm*300CM Šifruojami Dirbtinis rizikos draudimo Modeliavimas Žalieji Augalai Privatumo Tvora, Lauko, Sodo Kieme

€14.38

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: PP
  • Augalų Stilius: lapų
  • Krova: Grindų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skaičius, Vnt: Kita

Kulka Taškų:

1、Privatumo Apsaugos: aukšto tankio gebenės lapų galite apsaugoti savo didelio privatumo.Ir plastiko plokštės funkcija tankus vynuogių lapai suteikia 99% aprėptis.Su stiprinant ryšį, lapai yra tvirtai pritvirtintas ant lentos, siekiant užkirsti kelią lapai nuo kritimo, ir jie negali būti nublokštas net ir vėjuotomis dienomis.

2、Bekvapis Medžiaga: dirbtinės privatumo skydelio yra pagamintas ekologiškas ir bekvapis plastikinės medžiagos, kurios neišblunka nuo saulės ir lietaus lauke, ir ji atspari aukštos ir žemos temperatūros ir atspari senėjimui.

3、Lengva Nustatyti: Tiesiog reikia užtrauktuką arba lynų nustatyti dirbtinio privatumo pultas.Atgal tinklelis gali būti vientisai spliced ir neapdailintais kraštais savavališkai, ir funkcijos gero lankstumo ir gali būti lenktos formos.

4、Kelių priežasčių: dirbtinis privatumo skydelis gali būti naudojamas sienų apdailai, tvoros ekranavimas, balkonas privatumo ekranas, privatumo tvora, terasa, apdaila ir kt.

5、Plačiai Taikyti: dirbtinis privatumo pultas yra grandinės, tvora, medinės atramos sienos, metalinės tvoros, suvirintos metalinės tvoros, vestuvių sienų, baras, sienų apdaila, verslo pasirašyti sienų apdaila, restoranas sienų apdailai ir kt.

Savybės:

Techninės priežiūros nemokamai: rotango tvora ekrano teigia, gamtos ir evergreen išvaizda ištisus metus be priežiūros.Rotango lapai nereikia laistyti arba supjaustyti kaip tikros augalų, taupant jūsų laiką.Gali būti lengvai valomas vandeniu.

Specifikacija:

Lapų: saldžiųjų bulvių lapų, klevų lapų, žaliosios lapinės, lotoso lapų, žaliosios sezamo lapų

Dydis: apie 50*300cm/19.68*118.11 į

Medžiaga: aukštos kokybės plastiko

Pakavimo Sąrašas:

1*Dirbtinės Apdrausti

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5 .Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: bonsai, grindų, žalia suknelė, artifici gėlių, žolė, varanda, ins dirbtiniai augalai, sportster xl883, padirbtų augalų, patalpų augalų lentynos

Atsiliepimai

Reitingas