Universali Odos Ląstelių Telefono Maišelį Peties Kišenėje Piniginės Dėklas Atveju, Kaklo Dirželis, Skirtas "Samsung" S10 "iPhone" X 11 12 Huawei 30 V20

Universali Odos Ląstelių Telefono Maišelį Peties Kišenėje Piniginės Dėklas Atveju, Kaklo Dirželis, Skirtas

Universali Odos Ląstelių Telefono Maišelį Peties Kišenėje Piniginės Dėklas Atveju, Kaklo Dirželis, Skirtas "Samsung" S10 "iPhone" X 11 12 Huawei 30 V20

€3.53

Produkto aprašymas

  • Suderinama Samsung Modelis: Galaxy A7
  • Mobiliuoju 1: Už "Huawei" P8 P9 P10 P20 Mate 10 20 lite Y5 garbę 7A Pro 7C 10 P Smart
  • Savybės: Jutiklinis Ekranas mobiliojo Telefono, Piniginės Išmanųjį telefoną, Pinigų keitimo kortelės ID Piniginės
  • Tipas: Maišelis
  • Mobiliuoju 3: krepšys "iphone" 8 plius", "iphone" 7 plius", " iphone 6s plius 3g 4s xs xr max
  • Kokybė: A++++++++++++++
  • Tinka minios: MOTERIS
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Mobiliuoju 2: krepšys "iphone", "samsung" xiaomi "huawei" HTC LG Sony Doogee kolega vivo ir t.t
  • Medžiaga: Aukštos Kokybės PU Odos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rūšių maišelius: Rankinės & Crossbody krepšiai
  • Ar remti Dropshipping: Taip
  • Neto Svoris: 0.11 kg
  • Mobiliuoju 4: "Samsung S7 S6 S7edge s6edge
  • Dizainas: Skaidrus
  • Prekės Pavadinimas: TWONEDAY

Abaot Mums:Gamyklos tiesioginio pardavimo, kasdien užsakymų apdorojimo, su didelių atsargų,Garantuotos kokybės, itin žemos kainos pardavimas; Greitas pristatymas:Procesas užsakymus per 24 valandas ir užtikrina savalaikį pristatymą į sandėlį, transportavimo; Už Dropshipping:Sveiki parduoti, pakuotės sudėtyje nėra jokių kuponų, sąskaitos-faktūros, logotipai, gamyklos informaciją, greitas pristatymas per 24 valandas, daug inventoriaus, kokybė garantuota.Gaminio Dydis:19.5 cm X 14cm X 3cm Pečių dirželio ilgis:130cm(Gali būti sutrumpintas) Neto Svoris:90g Skaičius Kišenės:1 Kišenė,1 Mobilųjį Telefoną Kišenėje Produkto Savybės:Įdėti telefoną į jį, jūs galite veikti, kad telefonas sklandžiai, naršyti internete ir naudoti PROGRAMĄ, per Jutiklinį Ekraną.

1) Kaip per taisyklė rusijos Paštu, pilnas vardas ( vardas, tėvo\\\ \ 's vardas ir pavardė ) atstovui turi būti pateikti. 2) Mes laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO. 3) Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 4) įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Jei jūsų registruotos buveinės adresas skiriasi nuo jūsų adresą, prašome suteikti mums išsamią pristatymo adresą, kai jūs įdėti savo užsakymą. 5) Prekių pristatymo metu, taikomas logistikos paslaugų teikėjo ir neapima savaitgaliais & šventes.Prekių pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei galite\\\ \ 't kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) Jeigu prekės turi kokybės problemų, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes padėsime jums išspręsti problemą. 2) Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, Mes paramą atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas. 3) Jei jūsų prekė buvo sugadinta siuntimo metu, galima kreiptis į mūsų pardavimų grąžinti pinigus.Kai jūs prašyti grąžinti, prašome pateikti mums savo nuotraukas arba vaizdo įrašą, kuriame aiškiai nurodyta problema prekės ir jos sekimo numerį kuo greičiau, tada Mes laivas jums naują elementą kaip įmanoma greičiau. 4) Dėl kokios nors valiutos keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Grįžo laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 5), Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.

1) Mes siekiame, kad 100% klientų pasitenkinimas, klientų\ \ 's atsiliepimai yra labiausiai svarbą. 2) Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų komentarų po to, kai gavote prekę, kuri leis mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau. 3) Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

Žymos: huaawei 30 pro atveju, huawei 30, atveju iphon xr, skambinkite iphone 12, "samsung " galaxy", didelis 30 lite atveju, iphoned x atveju, iphon 12 pro max, folija huawei 30, "iphone" 10 xs max telefono dėklas

Atsiliepimai

Reitingas