2vnt Nemokamas pristatymas 14 colių, profesionalus projektorius frenelio lęšis su HD fine ""groove pikis" PASIDARYK pats " projektorius rinkinys Fresnel Objektyvo

2vnt Nemokamas pristatymas 14 colių, profesionalus projektorius frenelio lęšis su HD fine

2vnt Nemokamas pristatymas 14 colių, profesionalus projektorius frenelio lęšis su HD fine ""groove pikis" PASIDARYK pats " projektorius rinkinys Fresnel Objektyvo

€41.09

Produkto aprašymas

  • Struktūra: 1
  • Medžiaga: PMMA
  • Skersmuo: 310*245MM/296*245 mm
  • Modelio Numeris: 14.0 colių
  • Naudojimas: Optinis
  • Priekiniai fresnel objektyvo: 310*245 mm
  • Už frenelio lęšis: 296*245 mm
  • Židinio Nuotolis: 330/220
  • Formos: Stačiakampis
  • Pakavimas: Kartoninėje dėžutėje+ putų
  • Paramos pritaikymas savo reikmėms: Taip
  • Prašymas: "PASIDARYK pats" projektorių priedai
  • Prekės Pavadinimas: DOUMOO
  • silpnos: No
  • Priekiniai fresnel objektyvo židinio nuotolis: 330 mm
  • Už fresnel objektyvo židinio nuotolis: 220 mm
  • LCD ekrano dydis: 14.0 colių

Produkto Aprašymas :

Produktas

Frenelio kondensatorius

Išvaizda

Stačiakampis

Tinka lcd skydelis

14.0 colių

Priekiniai frenelio lęšio dydis

310*245 mm

Priekiniai frenelio židinio nuotolis

330 mm

Už frenelio lęšis

296*245 mm

Už fresnel objektyvo židinio nuotolis

220 mm

Storis

2MM

Medžiaga

PMMA

Groove pikis

0,3 mm

Optinis pralaidumas

92%

Didinimas kartus

4 iki 5 kartų

Tinka "PASIDARYK pats" projektorius, plokštieji didinamojo stiklo, saulės koncentratorius.

2vnt Nemokamas pristatymas 14 colių, profesionalus projektorius frenelio lęšis su HD fine ""groove pikis" PASIDARYK pats " projektorius rinkinys Frenelio Lęšio Dydis: 310*245 mm, židinio ilgis 330mm ir 296*245 mm, židinio ilgis 220 mm.

Įvairių rūšių lęšiai yra naudojami įvairių productsm,kai jums reikia

juos, prašome pabendrauti su mumis bet kuriuo metu!

_________Svarbus paaiškinimas:

Jei norite pirkti Frenelio Lęšio PASIDARYK pats paprastas projektorius,kai jūs perkate juos prieš tai prašome perskaityti Paaiškinimą:).

Jei jūs tikimės, kad, kai jūs "PASIDARYK pats", paprasta, projektoriaus, kad jūs galite gavo Profesionalus projektorius, ar tikisi, projekto poveikis, kaip Profesionalūs projetor ,prašome perskaityti žodžiai :

Kai naudojote Frenelio Lęšis arba didinamojo stiklo, kad "PASIDARYK pats" paprastas projektorius, kuris prekes tiesiog gali įrodyti projekcijos principu,kartais dėl ryškumo Mobilųjį telefoną, ir kai kurie kiti veiksniai, kad, kai jūs "PASIDARYK pats" negaliu turiu Profesinės projekcija poveikio,šis reiškinys yra normalus,nes ryškumo Profesionalus projektorius yra 200~300 Vatų,bet savo mobilųjį telefoną, tiesiog šimtus milliwatts,Tikiuosi, jūs galite suprasti to priežastis-skirtumas tarp už "PASIDARYK pats" ir Profesionalus projektorius.

_________Kai Asmuo bus nukrito taigi, kaip keista:Kas yra Prieš ir po Fresnel Objektyvo?

Statybos visiems Objektyvas mašina yra Prieš ir po Frenelio Lęšio galima parduoti rinkoje,ji gali puikiai koregavimo ir sustiprina poveikį įvaizdį.

Tačiau kai kurie mobiliojo ryšio telefoną ar planšetę arba kai LCD skydelis gali remti vieną Frenelio Lęšio, todėl jūs galite pasirinkti patys.

__________Skelbimas:

Vietą Prieš Frenelio Lęšis:yra

Arti fotoaparato įrengta tarp objektyvo ir LCD ekraną.

Vietą Po Frenelio Lęšis:Ji Įdiegta, tarp lemputės ir LCD skydelyje.

__________Draugystės patarimai:

Kai reikia, tegul Frenelio Lęšis tampa mažesnius arba gręžimo,prašome apie pusė Lygaus paviršiaus taip, kad nebūtų pažeistos Frenelio lęšio lūžio,su Trapecijos formos korekcijos diapazonas gali ne per daug didelis, kad leis nuotrauką breezing.

Į Frenelio lęšis yra paprasta įžanga

Frenelio lęšiai yra suformuoti iš tikslumo optinis kokybės akrilo.Paviršiaus Frenelio lęšis yra suformuoti į daug apskritas,koncentriniais keteros.Šių apskritas griovelių suteikia Frenelio lęšio zigzago arba sawtooth skerspjūvis.Kiekvieną sawtooth sukuria maža prizmę.Frenelio lęšiai yra kompromisas tarp efektyvumo ir kokybės vaizdą.Aukštos groove tankis suteikia aukštesnės kokybės vaizdų.nedidelis griovelis tankis duoda geresnių efficiency.By pasirenkant atitinkamus įgaliojimus dėl šios prizmės,dizaineriai gali nustatyti židinio nuotolis ir kontroliuoti vaizdo kokybę.LED didinamojo stiklo, frenelio lęšio saulės energijos, atbulinės projekcijos frenelio ekranas,frenelio saulės koncentratorius,frenelio didinamasis stiklas,kameros frenelio dėmesio ir pan.

Kaip jau 18 amžiuje (1748), ji yra nustatyta, kad tradicinės energetikos refrakcija lęšis tik atsirado ant paviršių ir pašalinti kiek vidurį, ir išlaikyti paviršiaus kreivumą, susidarė plona butas objektyvą, vis dar gali palaikyti gerą energijos pralaidumo koeficientą.

Frenelio lęšio formos plonas, plokščias lęšis, savo aplinką, atrodo kaip sawtooth formą, bet į tai, kas šalia mentės Kampas nuolat kinta, Kampo pakeitimas yra, kad dėmesys būtų šviesa susilieja į tą pačią vietą.

Klasifikacija Frenelio lęšis:

Pasak jo dėmesio, įvairių formų, gali būti suskirstyti į tašką fokusavimo Frenelio lęšio ir linijos dėmesio Frenelio lęšis.

Taško fokusavimo Frenelio lęšis:

Atrodo iš priekio, kaip lėkti rinkinys, sudarytas iš žiedas žiedas koncentriniais apskritimais:

Linijinis Frenelio lęšis yra, palyginti su fokusavimo tašką, kalbant Fresnel objektyvo, jo teigiamas formos atrodyti užrakto, atrodo, iš profilio, taip pat Yra punktas, pakeisti sawtooth formos, skirtingai nuo disko Frenelio lęšis, šio objektyvo fokusavimo lemputė, sudaro tiesią liniją:

Frenelio lęšiai dažniausiai naudojama šviesos rinkimo programas,pvz., aušinimui sistemos arba emiterio/detektorių konfigūracijos.Frenelio lęšiai taip pat gali būti naudojamas kaip magnifiers arba projekcija, lęšiai.Šis Objektyvas yra taip pat labai smulkiu šriftu knygose, žurnaluose,žemėlapiai,telefonų abonentų,receptai ir kt.Tai tikrai gali būti puikus ir kūrybos dovana vaikams kaip žaislas, ir vyresnio amžiaus žmonėms, kurie turi regėjimo pagalba.

Žymos: "pasidaryk pats" rinkinys projektorius, frenelio, frenelio laisvų rankų įranga, didelis projektoriaus objektyvas, frenelio led, optinio pluošto rinkinį, golfo pikis, fotoaparato objektyvas sony a6000, projektorius profesinės tarnybos, laisvų rankų įranga " hd 330

Atsiliepimai

Reitingas