2020 Gėlių mergaičių Suknelės, Vestuvių Šalis, Pirmoji Komunija Satino Lankas Nėrinių Pusė Rankovės-line Princesė Vaikai skraiste filė mariage

2020 Gėlių mergaičių Suknelės, Vestuvių Šalis, Pirmoji Komunija Satino Lankas Nėrinių Pusė Rankovės-line Princesė Vaikai skraiste filė mariage

2020 Gėlių mergaičių Suknelės, Vestuvių Šalis, Pirmoji Komunija Satino Lankas Nėrinių Pusė Rankovės-line Princesė Vaikai skraiste filė mariage

€106.01

Produkto aprašymas

  • Siluetas: A-LINE
  • Elemento Tipas: Gėlių Mergaičių Suknelės
  • Rankovės Ilgis(cm): Pusė
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • Proga: gėlių mergaitės suknelė ,inscenizacija suknelės,jaunimo bridesmaid dresses
  • Apdaila: Duobute
  • Iškirpte: O-Kaklo
  • Tiekimo Tipas: OEM Paslaugos
  • Audinio Tipas: Satin
  • Funkcija: Anti-Static,Anti-Raukšlių,Kvėpuojantis
  • Prekės Pavadinimas: SlenyuBridal
  • Tikrasis Vaizdai: No
  • Maitinimo Galimybė:

Pastabos:

1. Kaip sąžiningas pardavėjas, mes garantuojame, kad suknelė bus 90%-95% pats, kaip originalaus paveikslėlio rodomas .Jei norite, 100% lygiai taip pat, prašome, atleisk.Ne du lygiai tas pats lapai pasaulyje.Mes negalime garantuoti, kad prašome ne vieta, kad jei jūs vis dar norinte 100% panašumo.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Vestuvių suknelė neapima jokių prieigos o ries pvz., skaros, pirštinės, mergina viduje ir pan.Kaina tik suknelė!Jei norite patekti o ries, susisiekite su mumis!

3. Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų žr.

4. Brazilija Svečiai , pateikite CPF numeris siekiant sušvelninti muitinės procedūras, ji bus reikalinga, jei jums pasirinkti pristatymas per UPS arba DHL.

Rusijos Klientams , prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

5. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesionalių pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete .I f dydis yra didesnis nei dydis 16 , jis turės papildomas mokestis už užsakymą.

6. Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei turite užsakymą,prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašyti matavimo duomenis į lauką pastaba:

1) Pilna Krūtinė =

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) Ilgis nuo peties iki peties =

5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

6) Armseye(armhole)=

7) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

Už Pritaikyti Suknelė, mums reikia papildomų 15-50 jav DOLERIŲ, iki įvairių stilių ir dydžių.Pls susisiekti su mumis pirmą kartą.Ačiū.

Apie MUS

Esame profesionalus vestuvių ir vakare suknelė projektavimo ir gamybos gamyklą Kinijoje.Mes turime pirmojo kurso dizainerių ir didelės įrangos pardavimas, biuro įrangos ir labai atsargūs darbuotojų.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos ir kruopštus kūrinys.Gaminame Nuotakos suknelė, vakare chalatai, bridesmaid dresses, motina oblubienicy suknelė, keltas suknelės, gėlių mergaičių suknelės, kokteilių suknelė, šaliai, suknelės ir t.t.Taip pat prekiaujame kai kurie vestuvių accessaries tokių kaip nuotakos striukė, vestuvių, skaros, pirštinės, mergina ir t.t.Mes prond suteikti jums aukščiausios kokybės produktų ir klientų aptarnavimo paslaugas už mažiausią įmanomą kainą.Dėkojame už praleisti savo laiką lankotės mūsų daiktų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: komunijos mergina, kūdikių inscenizacija, kaklo skausmas, pirmoji komunija, už kaklo kaukė, coustum suknelė vaikai, gėlių mergaitė skraiste, apklausa satino suknelė, plt satino suknelė, minnie suknelė vaikai

Atsiliepimai

Reitingas