10VNT/DAUG Flip folding Nuotolinio Klavišą Atveju, Korpuso Dangtelis Keyless Už "FIAT 500" Bravo Automobilio APanda Punto larm

10VNT/DAUG Flip folding Nuotolinio Klavišą Atveju, Korpuso Dangtelis Keyless Už

10VNT/DAUG Flip folding Nuotolinio Klavišą Atveju, Korpuso Dangtelis Keyless Už "FIAT 500" Bravo Automobilio APanda Punto larm

€20.86

Produkto aprašymas

  • Gamintojas Dalies Numeris: raktas nuotolinio už "FIAT"
  • Kitos Dalies Numeris: raktas nuotolinio už "FIAT"
  • Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
  • Medžiagos Tipas: ABS Plastiko
  • Mainų Dalies Numeris: raktas nuotolinio už "FIAT"
  • R/C Funkcija: be
  • Prekės Pavadinimas: loach
  • Pritaikymas: No

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva: Juoda Mygtukų: 3 Mygtukas Mygtukas Tuščias: Taip

Atsakiklio Lustas: Nr.

Elektronika/Baterija: Ne

Savybės:

1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2. Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys.

3.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją su jūsų originalaus. 4.Priimti vidaus elektronų(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!

Įmontuoti:

"FIAT" Ir kiti...Svarbi Pastaba: 1. Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3. Vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto.Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant.Pristatymas : Mes Laivas visame Pasaulyje, mes siunčiame be stebėjimo informaciją(Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius),pasirūpinti, kad jis gali išsaugoti savo pirkimo kainą.

1. Mes laivas visame Pasaulyje.

2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

3. Deivery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 30 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą after30 dienas,Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

Susisiekite su mumis žinute, jei yra kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad rasti atsakymą ir išspręsti šią problemą už jus.Mes gerbiame kiekvieną klientą ir tikimės, kad mes galėtų būti traktuojami. :)

Jei nesate patenkintas mūsų paslaugos ar prekės,prašome kreiptis į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti problemas.Ačiū už jūsų supratimą.

Pardavimo sąlygos

1.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Netural arba Neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugas arba produktus.Geras bendravimas yra naudinga tiek mums išspręsti bet kokias problemas ir klausimus.Mes esame perspektyvi, kad stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir 100% pasitenkinimo vertingų pirkėjas, kaip jūs

2.Visos prekės yra naujos.Jei ji nėra naujų sąlygų, grąžinamoji išmoka yra siūloma.Kitaip, pakeitimas gali būti siūlomi nekokybiška prekė.Mes keisis ar duoti pardavėjas kredito pirkėjui.

3.Rašykite mums visiems grąžos ir keistis laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami.

4.Klientai yra atsakingi už grąžinti shippment mokestis, išskyrus tuos atvejus, dėl neteisingai siunta ar gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai 24 Valandas per Dieną, 7 Dienas per Savaitę, ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto pašto dėžutę ar maloniai jį išsiųsti į jav.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.

Žymos: 56a, benz automobilių raktas, nuotolinio klavišą "fiat" stiliaus, autewode nuotolinio klavišą "fiat", Fiat 500, fiat, hdj100, pagrindiniai w169, automobilio raktas w211, fiat panda

Atsiliepimai

Reitingas