Mažiausias Padalinta Bazinės KINTAMOSIOS Srovės Transformater Atidaryti CT 100A/100mA

Mažiausias Padalinta Bazinės KINTAMOSIOS Srovės Transformater Atidaryti CT 100A/100mA

Mažiausias Padalinta Bazinės KINTAMOSIOS Srovės Transformater Atidaryti CT 100A/100mA

€7.81

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: PZCT-2

Produkto tipas: PZCT-2

Tai yra mini padalinta bazės srovės transformatoriaus, tai mažiausias viena panašūs produktai (išėjimas 100MA), skersmuo vidinės skylės yra 16mm, tikslumas ≤0.5 laipsnio, naudojant snap bendra struktūra, ji gali būti nustatyta, kad laidą tiesiogiai per nailono ryšius, ji turi daug pranašumų, pavyzdžiui, bijou, užima mažai vietos, greitai, montavimas ir t.t.

A. Asortimentą Paraiška

1. Energijos skaitiklis, poravimosi šis transformatorius, AC 220v, 380v elektros energijos tiekimo, gali būti taikomos.

2. Kai jums nustatyti energijos skaitiklis, jums nereikia išjungti galios, jei jums naudoti šį produktą.

B. Funkcijų

1. Įvesties ritė yra built-in; mažas ir lengvas, lengva įdiegti

2. Visiškai uždara, geros mechaninės savybės ir atsparumas aplinkos, stiprios įtampos izoliacijos galimybes, saugumą ir patikimumą

E. Atsargumo Priemonės

1. KT pirminės turėtų būti sujungti nuosekliai su bandymo srovė ciklo, antrinio turėtų būti kaip darbo trumpojo jungimo valstybės

2. Antrinės grandinės neleidžiama atvirų grandinių, todėl prašome įdiegti saugiklis.

Mokėjimo

1. Mes priimame mokėjimus, kad Zinojo.lt gali priimti, atsiprašome, kad negalime priimti kitus mokėjimo būdus, pavyzdžiui, čekiu ar pašto perlaidos .

2. Visų didelių kredito kortelėmis,ir mes ją gavo per 24 valandas.

3. Apmokėjimas turi būti gautas per 5 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą

5. Prekės bus vežamos kartą po apmokėjimo gavimo.

Pristatymas

1. Numatytasis pristatymas yra Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

2. Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo.

3. Pirkėjams reikia pateikti teisingą adresą, mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nepristatyti adresą ir mes nepriimame ginčą

4. Papildomas mokestis įvyko, kai produktas pro muitinę, turėtų būti sumoka pirkėjas.

5. Manyti, aplinkos apsaugos, mes paprastai nereikia siųsti dokumento specifikacijos, jei jums reikia, prašome jį rasti produkto aprašymas puslapį arba susisiekite su mumis.

Garantija ir Garantijos

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija, neturi padengti daiktai, kurie buvo piktnaudžiaujama, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

2. Prašome susisiekti su mumis, jei negavote prekės per 30 dienų, mes ją patikrinti su post office artimiausiu metu.

3. Mažai tikėtinu atveju, kad jūsų produktas yra sugedęs, bet kokiu atveju, jus turite susisiekti su mumis artimiausiu metu ir tada ją grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.Pašto ir pakavimo mokestis NEBUS grąžinamas.

4. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į Gamyklą Būklės.Tai apima pakuotės, įdėklai, instrukcijas ir kt.Susisiekite su mumis ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.

5. Mes negali būti atsakinga už prekių pristatymo ar draudimo mokesčiai, patirtas grąžinant prekę atgal į jav.

Susisiekite su mumis

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą .Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.

Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.

Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.Jei negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutę pasiekė visu dydžiu.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai, gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus, jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, kad susisiekti su mumis

SVEIKI ATVYKĘ Į PEACEFAIR ELEKTRONINIŲ CENTRAS

DAUGIAU NAUJŲ PRODUKTŲ, PRAŠOME TIKISI

Žymos: ct padalinti, ct dabartinis, 5a split core srovės transformatoriaus, ct, ritės srovė, ct split core, ammeter ct, AC Srovės, išplėsti vamzdis, expander vario vamzdis

Atsiliepimai

Reitingas