Juoda Oolong Arbata Lieknėjimo Arbata, Aliejus, Supjaustyti Skrudintos LIEKNĖJIMO DIETOS ARBATA

Juoda Oolong Arbata Lieknėjimo Arbata, Aliejus, Supjaustyti Skrudintos LIEKNĖJIMO DIETOS ARBATA

Juoda Oolong Arbata Lieknėjimo Arbata, Aliejus, Supjaustyti Skrudintos LIEKNĖJIMO DIETOS ARBATA

€7.39

Produkto aprašymas

Tipas: Oolong arbata

Pakuotė: Maišelis

Grynasis Svoris: 250g/maišas.

Kilmė: Fujian, Kinija

Aprašymas:

Oolong arbata gaunama iš camellia sinensis augalo.Oolong arbata yra pripažįstamas kaip svorio netekimas arbatos, kurios mažina kūno riebalus ir pagreitina medžiagų apykaitą ir blokuoja riebalų pastato fermentai.Ji taip pat padeda išlaikyti svarų išjungti, kai jūs juos prarado.Ne tik kad, bet arbata padeda sukurti sveiką imuninę sistemą su kitos naudos sveikatai.Dėl svorio, pabandykite pakeisti savo dienos latte su šiuo aromatiniai, viliojantis taurės oolong arbata.Jis degina riebalų perteklių ir taip pat užkerta kelią riebalų sugrįžtančių.Oolong arbata yra mažiau kofeino (palyginti su kava), ir skonis geras, be jokių papildomų saldiklių arba pieno.Galiausiai ji suteikia daug papildomų sveikatingumo naudą.

Oolong arbata turi daug privalumų:

Ji yra visiškai anti-antioksidantai, kurie padeda padidinti jūsų medžiagų apykaitą, 10% ar daugiau už iki 2 valandų, išgėrus oolong.Ji taip pat padeda apsisaugoti nuo lėtinių ligų.

Šių anti-antioksidantai padeda deginti riebalus efektyviau ir greičiau (ypač pilvo ir viršutinės rankos riebalų), kuris padeda numesti svorio ir turėti sveiką imuninę sistemą.

Jis natūraliai yra kofeino, kuris kartu su EGCGs arbatos dirbs kartu, siekiant padidinti riebalų oksidacijos.

Jis padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, ir mažina savo potraukį.

Gardu!

Ji yra polimerizuotų polifenolių, kurie padeda didinti organizmo energijos išlaidų.

Polifenolių arbatos blokuoti absorbcijos maistinių riebalų ir cholesterolio, daugiau nei 50%, kai gerti 3 kartus per dieną.

Ji taip pat padeda išvengti nutukimo net ir valgymas didelio riebalų kiekio dietos.Jis sumažina pilvo riebalų ir MTL cholesterolio saugiai, be jokių šalutinių poveikių.

Alaus " Vadovas: Du puodeliai oolong arbata kiekvieną dieną rekomenduojama puikus svorio.Jei įmanoma, vienas maišelis ryte ir vienas maišelis po pietų.

Patarimai, kaip Sumažinti Svorio:

Bet priedai norite pridėti prie oolong arbata, pavyzdžiui, pieno ar cukraus atneš kalorijų, kad jūsų gėrimas.

Gerti puodelį šios arbatos 30 minučių, valandą prieš treniruotę prisidės prie sėkmingo svorio netekimas.Taip pat mėgautis puodelis po pietų, bus išvengta pavėluotą dieną saldus norus ir energijos slumps.

O gerti šią arbatą, įsitikinkite, kad laikytis mažai riebalų, mažai cholesterolio dietos ir taip pat palaikyti nuolatinį treniruotės įprastas, kaip šie metodai padeda vieni kitiems.

Žiūrėti savo kasdieninę kofeino suvartojimą.

Jis padeda stiprinti imuninę sistemą.

Oolong arbata gali būti pagardinti arba nepagardinti.Imbieras persikų ir slyvų oolong arbata yra populiarus skonio arbata.

Žymos: kinijos žalioji arbata, arbata, taivano arbata, žalia oolong arbata, kinijos oolong arbata, juoda oolong arbata, žalioji arbata, juoda oolong, pieno oolong arbata, arbata tieguanyin

Atsiliepimai

Reitingas