Aišku, Lietaus Stiklo Orų Prognozė Mini Butelis Skysčio Smėlio Laikrodis Namų Biuro Dekoras Meno Amatų Papuošalai

Aišku, Lietaus Stiklo Orų Prognozė Mini Butelis Skysčio Smėlio Laikrodis Namų Biuro Dekoras Meno Amatų Papuošalai

Aišku, Lietaus Stiklo Orų Prognozė Mini Butelis Skysčio Smėlio Laikrodis Namų Biuro Dekoras Meno Amatų Papuošalai

€8.47

Produkto aprašymas

  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Stiklas

Aišku, Lietaus Stiklo Orų Prognozė Mini Butelis Skysčio Smėlio Laikrodis Namų Biuro Dekoras Meno Amatų Papuošalai

Kulka Taškų:

1、Audra Stiklo: audra stiklo yra priemonė, naudojama siekiant prognozuoti orus.Pagal oro modelį savo kasdieniame gyvenime, jis gali transformuoti kelis fizinius narių į kelias: aišku, debesuota, mažų taškų, " mažųjų žvaigždžių, snaigės kristalai, plonos linijos.

2、Senovės Principas: orų prognozė butelio pirmą kartą buvo sugalvotas Britų karinio jūrų laivyno leitenantas (Robert Fitzroy) ir naudojami Europos laivų 19 amžiuje.Kaip oro stebėjimo prietaisą, biologas Darvinas naudoja ją, kad padėtų jūrų navigacijos.Tai yra, pasikeitus oro slėgis gali prognozuoti oro sąlygų pokyčių.Jis tapo šiuolaikinio meno ir oro prognozuotojas.

3、Patogu ir Praktiška: Plėtoti skirtingų transporto rūšių pagal temperatūros pokyčius.Jei vanduo stiklas yra skaidrus, tai reiškia, kad oras yra aiški.Jei vanduo stiklas debesuota, oras apsiniaukęs.

4、Išskirtinį Išvaizdą: weatherman yra pagamintas iš aukštos borosilikatinio stiklo, su aukštos kokybės ir unikalaus retro žvakidė išvaizdą.Nesvarbu, ar jūs ieškote įdomus ir unikalus dekoracija stalo, jūs galite įdėti jį į centrą, miegamasis ar gyvenamasis kambarys pritraukti dėmesį, kuris gali pridėti atmosferą jūsų namuose, miegamasis, baras, biuro ir viešbučio kambaryje.

5、Gera Dovana: Šį unikalų ir savitą amatų, todėl visą Valentino Dienos, gimtadienio, Kalėdų, Naujųjų Metų ar kitų patraukli dovana norite nustebinti per savo išskirtinį dovanų dėžutė pakuotės!

Savybės:

1. Natūralus ir Gražus Dekoratyviniai Buteliai: kūrybos stiklo orų prognozė yra spalvingas plaukiojančios priemonės, kurios gali būti naudojama papuošti balkonai, gyvenamieji kambariai, stalai, viešbučiai, barai ir miegamieji.Dalintis su savo šeima ir draugais, nes jis yra gražaus namo apdaila iš stiklo.

2. Magija Audra Stiklo: Iš saulės į debesuota iš kristalų sniego, galima tikėtis, kad skystis bus saulėta, debesuota ar perkūnija.

3. Unikalūs Dovanos: Gimtadienio, vestuvių, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Padėkos Diena, Kalėdų dovana.

4. Dydis ir Išdėstymas: Apie 18* 6* 6cm/ 7* 2.4* 2.4, tai geriausia vieta, tai šešėliai namas, netoli dideli langai, ir vengti tiesioginių saulės spindulių.

5. Naudojant Patarimas: audra stiklo gali užtrukti vieną ar dvi savaites, kristalų, stabilizuoti ir prisitaikyti prie aplinkos.Jei norite peržiūrėti bandymų rezultatus, galite ją užšaldyti šaldytuve pusę valandos valandą, norėdami pamatyti poveikio pokyčius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Orų Prognozė Butelis/Audra Butelis

Medžiaga: aukštos borosilikatinio stiklo, skystas ir medinio pagrindo

Dydis: apie 6*18cm/2.4*7 colių

Bendras svoris: apie 175g

Pakuotės dydis: apie 7.8*7.8*27.8 cm/3.07*3.07*10.94 colių

Taikoma kartų: home office

Pareigos: orų prognozė, namų apdaila(galima numatyti, kad iš saulės į debesuota iš kristalų sniego, skystis bus saulėta, debesuota ar perkūnija.Pastaba: temperatūros pokytis yra svarbiausias veiksnys kristalams.)

Pakavimo Sąrašas:

Orų Prognozė Butelis*1(Įskaitant Bazė)

Pastaba:

Audra stiklo gali užtrukti vieną ar dvi savaites, kristalų, stabilizuoti ir prisitaikyti prie aplinkos.Jei norite pamatyti bandymų rezultatus, galite ją užšaldyti šaldytuve pusę valandos valandą, norėdami pamatyti pokyčių poveikio.

Žymos: keychain mini, smėlio laikrodis, offic lentelė, crystal ornamentu, meno dažai, stoties orai, skystis laikmatis, suaugusiųjų darbastalio apdaila, namų biuro dekoras šiuolaikinės, dekoro namai

Atsiliepimai

Reitingas